Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

trigen 

všechny recenze uživatele

Film je sice určen hlavně mladším divákům, rozhodně ale pobaví i postarší generace. Animátoři se skutečně vynasnažili a vytvořili nejroztomilejšího animovaného psa na světě. Vcelku originální nápad se může pyšnit vtipnými dialogy a svižným provedením doplněným příjemnou hudbou. Na úplnou špici to nemá, ale na jedno shlédnutí jde o velmi povedenou rodinnou komedii. Rozhodně musím pochválit český dabing, tady skutečně stojí za to. ()

Krteczek 

všechny recenze uživatele

Krásná rodinná pohádka která rozhodně neurazí ani náročnějšího diváka. Ovšem pokud nemáte cit pro psy pak vás tohle dílko ani nijak zvlášť neosloví. Každopádně pro mě krásně strávená hodinka půl.. :) ()

may23 

všechny recenze uživatele

Originální námět a nutno podotknout, že povedený. Křeček v plastové kouli ale absolutně nejlepší z celého filmu. Konečně animovaný film, který navazuje kvalitou na Úžasňákovi atd. ()

macejo 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý animák. Videl som to včera prvý krát na JOJKE a zo Slovenským dabingom a bol som naozaj spokojný s dabingom Bleska ktorého nahovoril Peter Sklár ale aj úlohu mačky skvele nadabovala Helenka Krajčiova...taka fajná oddychovka, ja som sa nenudil, niektore pasaže boli skvele a najzábavnejšia postavička bola jednoznačne škrečok Bizon 77% ()

patho03 

všechny recenze uživatele

Ste doma s rodinou - alebo si sám doma s priateľkou/priateľom ? ... nič lepšie ako pustiť si tento film zrejme nevymyslíš. Dejová línia - zápletky - city - emócie - smútok - láska :) To všetko tam je. Nepoteší sa len dieťa, i dospelého zaujme. Krásny film - hodnotím na pekných 85 % ()

VoiDson 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem se tomuto snímku bránil ... no a pak to dávali v televizi ... sakra čemu jsem se bránil. Je to naprostá paráda, kde o zábavu není nouze. Proto tolik hvězd. ()

Cumacbegyc 

všechny recenze uživatele

pěkný inteligentně natočený animák, který má hlavu a patu, sympatického hrdinu, příjemný humor a hlavně - dobře se odvíjející zajímavý děj. :) ()

Laslo 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná rozprávka.Je vidieť že režisér si dal na tom zaležať a aj sa mu to podarilo.Je to celkom zábavná rozprávka.Vhodne pre každé rodiny.Režisér Byron Howard natočil aj veľmi krásnu rozprávku Na vlásku. Rád by som bol keby aj Na vlasku 2 aj Blesk 2 natočil veľmi by som bol potešený.U mňa 80 % ()

Pe4Ce22 

všechny recenze uživatele

Další z řady animovaných filmů, který ničím moc nepřekvapí. Koukat se na to dá, to né že ne, ale už jsem z podobných filmů dost unavený. 3 hvězdy ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Námět s trochu vratkou logikou, ale to u animáku nemusí trápit, zvlášť když je onen námět originální, nosný a skvěle vytěžený. Sám příběh, který na něm vyrůstá, sice ničím nepřekpvapí, ale v detailech je příjemně hravý a zábavný. Očekávatelné rozuzlení je dobře připravené a disneyovský patos nepřekračuje míru žádoucí pro kýženou katarzi. 70 %. ()

Miro1 

všechny recenze uživatele

Tento neskutečně emotivní animovaný film o vztahu zvířete s člověkem přináší zvláštní, avšak naprosto parádní kombinaci zábavného rodiného animáku, s dojemným příběhem a především rozuzlením. Příběh je u Bolta doopravdy na prvním místě, to ale neznaméná, že by jinde byl špatný. Animace, jak už to v Hollywoodu bývá, je prvotřídní a dojem z celého filmu je velmi, ale velmi pozitivní. Snad jedinou výtku bych mohl mít nad texty písní, ale to není jen případ Bolta, je to případ v podstatě celého žánru. Nevím, možná, a dost pravděpodobně to bude v originále mnohem lepší, ale alespoň v češtině jsou texty strašné, podání písniček rve za uši a hlavně by jejich absence vůbec nijak filmu neuškodila. Nadruhou stranu písniček ve filmu není zas až tolik, a jinak se jedná o prvotřídní podívanou, která dokáže skrátit večer rozhodně nejenom dětskému publiku. ()

machopoltar 

všechny recenze uživatele

ako sa da opisat rozpravka ktora ma vsetko,,,staci ked si pozriete bolta,,,,parada,,,pribeh je bohovsky,,humor konecne vydareny,,,este aj ta vedlajsia postava ktora je tradicne v kazdej rozpravke je vydarena,,,obraz,zvuk,animacia,,,bavil som sa od a po z,,,,aj clovek ktory ide do kina len koli dietatu sa urcite odreaguje,,,, ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama