Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Pes, kočka... a křeček v kouli. Toť ústřední trio roztomilého animáku, který dokazuje, že i velikáni jako Pixar nebo Dream Works se občas musí potýkat se zdravou konkurencí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kvalitní parodie se stále točí... jen už nemají hranou podobu. Bolt je další parádní blbinou která do dětského filmu s jednoduchým příběhem cpe tolik narážek a odkazů na okolní filmy, že mu jde s klidem odpustit i pár vyloženě Disneyovsky pitomých pasáží (výuka psa je odpor hodný promptního vystřihnutí) a přitom není jen jejich bezúčelnou exhibicí. Kromě nich se nikde nečeká a nikde nezastavuje, vlak s bleskem na boku zuřivě zrychluje až do konce, poháněný ultimátně awesome křečkem, sympatickou čičinou a velmi blbým ubercute psem. Sice to není tak legen...wait for it...dary jak by možná chtělo být a Kung Fu Pandu to v mém letošním animákovském žebříčku nepřekoná, ale i tak... překvapivě velice zábavný a akční film. 8/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Animovaná " obdoba " Truman Show. Jen místo Jima Carrey(ho) je tu čoklík jménem Bolt, kterej si osobě myslí, že je super pes.Skutečnost je ale jiná. Tohle je prostě jeden z těch lepších " starších " animáků s povedenou animací i příběhem a hlavně vtipem. Nejoblíbenější postavička z tohohle animáku je rozhodně křeček v kouli. Ikdyž je na plátně všeho všudy sotva pár minut - jednoznačně si mě získal. Viděno po několika letech a stále to má svoje kouzlo. Bolt byla jedna z nejoblíběnějších pohádek mé dcery. Dřív to doma hrálo pořád. A já si to teď po letech s dcerou opět pustil a bavilo nás to stejně jako před roky. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě animáky celkem míjeli, ale když jsem v TV zahlédl právě začínajícího Bolta, dal jsem mu šanci. A nelitoval jsem. Nenáročná hodinka a půl příjemně odsýpala a nenudila. Dávám 4*, film je příjemnou jednohubkou... ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně originální nápad pro animák, samozřejmě, že je to přehnaný, ale zase vás všechny ty vymoženosti vás drží ve střehu a všechno odsejpá. Perfektně jsou vystiženy postavy, které jsou něčím typické a tu jejich přednost nebo vadu zdůraznili...Od začátku jsem si musela říkat, jak je ten pejsek hrozně roztomilej :) Jinak ty náhody během Boltova útiku, rozhodně neztrácí na kouzlu, jako je i kočka, která do všeho zapadá. Bolt si myslí, že má stále své schopnosti, ty ale nefungují, takže vypadá opravdu nemotorně. Ten křeček na tom byl asi nejlepší - takovej týpek :-D Musela sem se smát, kdykoli začal mluvit...Tohle je sice všechno moc hezký, ale nakonec to pro mě byl další normální animák, který ničím neoplývá. Teda takhle - líbilo se mi to, ale nejsem z toho nadšená a čekala jsem, že to bude vtipnější. Bolt nebyl taková zábava, jak jsem si přála. Ale pro páteční odpoledne jako dělané. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi dala 3*, ale díky křečkovi a roztomilosti Bolta dám 4. Děckám se to určitě líbit bude, a pro ty je to přece dělané. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Bolt je příběhově chudičký - vlastně jen kombinuje klasické motivy psí lásky k páníčkovi a takové to americké "když si budeš věřit, zvládneš cokoli". Naštěstí tvůrci každou chvíli vyrukují s polystyrenovými nebo špendlíkovými vtípky a odkazy na jiné filmy (křeček Rhino poprvé vystupující ze své koule :-), takže film rychle ubíhá a nezanechává škody na dospělém mozku. Pro mě zůstává na půl cesty mezi hloupoučkými dětskými animáky a sofistikovaností pixarovských filmů. Mimochodem, pro toho roztomilého pejsánka se mi Travoltův hluboký hlas vůbec nehodil. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bolt je kríženec čistokrvnej zábavy a overených animačných a dramatických postupov, ktoré na diváka platia už desaťročia s rodokmeňom siahajúcim až k Mickeymu Mousovi. Skvele ho dopĺňajú parťáci v podobe čiernej túlavej mačky a megahrdinského škrečka až som niekedy mal pocit, že Bolta skvelými hláškami zatieňujú. Dojímavý príbeh zase nenechá suché jedno detské oko. Takto sa to robí, páni. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Pes Bolt, myslící si, že je super pes, Kočka Micka a křeček v kouli Bivoj, mě dostávali do kolen. Skvělá podívaná s výborným vtipným a dobrodružným příběhem. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nenatáčal to náhodou Michael Bay...? všade samé booom, booom.... Bolt je najakčnejšia rozprávka akú kedy "svet" videl..., ale teraz vážne! Superpes Bolt je milým prekvapením dokonca aj pre mňa, pričom niesom zrovna obdivovateľ tohto žánru. Očakával som klasicko špecifikovanú omáčku plnú trápnych a poučných scén, dostalo sa mi svižného prevedenia plného odkazov a pár kliše a preto 7/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Disneymu se to konečně podařilo, Bolt je první jeho opravdu povedený 3D animák a po pěti až sedmi letech i jeho první povedený animák vůbec. Našlapaný začátek je neskutečně zábavný a konec, i když předvídatelný až běda, mě zase jednou docela dostal... nebýt toho malinko slabšího prostředku, bylo by to za mě i pět. U mně letos vyhrává Wall-I, ale Bolt je pořád daleko lepší než Madagaskar 2. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Disney po dlouhé době překvapil. Roztomilý akční hafan Bolt, tak trochu zbytečně nudná kočka a hlavně šílený křeček v kouli - fanoušek Bolta. Supr rychlá jízda, která ví, kdy skončit - i přes několik morálních ponaučení, které zkrátka (bohužel) nesmí chybět, jsem si tento animák vážně užil. Ale znova ho vidět asi nepotřebuju. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně animák, který mě nenudil. Bolt byl vtipný, emotivní a dost dobrý film. Jediné co bylo trochu překážkou byl scénář. Ale popravdě ktrý animák má v dnešní době kvalitní a originální scénář? ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela průměrný animák s dobrou grafikou, avšak s trochu slabším příběhem. Opět se nemůžu zbavit pocitu, že mimo Shreka není kresleného filmu pro dospělé. A nebo je to tím, že stárnu?! Sakra...! :-) 60% ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama