Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (632)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Dravě natočený animák s enormně sympatickými postavami. Kočka a la gangsta z ulice vydírající holuby, geekovsky šílený křeček v kouli a nakonec sympaťák pes co tak nějak nerozlišuje realitu. Je to zábavné, je to originální a...šílené. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Na začátko to byla vtipný, protože hlášky holubů a kočky byly dost povedený, ale co pak přišlo potom byla okoukaná věc, takže nuda. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

zatial vsetky novsie disneyovky co som videl su co sa tyka animancie neskutocne krasne a prepracovane (bolt je tak zlaty ze ma zena hned zacala otravovat aby sem si kupili psa), ale co sa tyka pribehu a vtipnosti tak su na tom zle nedobre. od bolta som ocakaval ze bude napchany mnozstvom vtipov a humoru ale ten film je nuda! jedine vtipne postavy mi prisli holuby (skvele animovane a hlavne maju dobre hlasky) a maniakalny skrecok rhino, ostatne su tam aby mali nejake moralne posolstvo alebo iba nudia... oproti pixarovkach tomu chyba nieco co by chytlo za srdce i starsich divakov, takto to je len jednhubka pre divakov ktory maju viac ako 8 rokov... ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Filmy od Walta Disneyho pod pokrievkou Pixaru mám strašne rád. Po zhliadnutí tohto filmu som opäť nebol sklamaný. Akčné scénky su našlapané a striedanie s rodinným filmom mi vôbec nevadilo. Ak toto všetko nestačí na 5*, tak je tu škrečok Bizón, ktorý humor filmu posúva do veľmi vtipných výšin. ()

mae-geri 

všechny recenze uživatele

Animaky se mi zacinaji libit cim dal vic.. Takze jsem se byl na Bolta dost zvedavy. A muzu rict, ze to byla docela fajn podivana. Zacatek byl hodne akcni, pozdeji se to trochu uklidnilo, ale porad me film nepustil. Spousta vtipnych hlasek a sympaticti hrdinove. 70 % ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Bolta" jsem od jeho kinopremiéry viděla znovu až po deseti (!!!) letech a musím říct, že se mi líbil možná ještě víc než tehdy. Na animák velmi slušné akční scény a klasický, přesto velmi zábavnou formou podaný příběh o přátelství člověka a psa. U závěrečného šťastného shledání jsem utřela slzu. P. S. Všichni chválí křečka, ale holubi neměli chybu! ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Povedl se. Zajímavý příběh, skvělé zpracování. Samozřejmě všichni víme jak to dopadne, ale přesto se vždy najde pár detailů které potěší. Mě například nehorázně pobavili holubi či křeček při scéně s hranolkama. Holt jám mám pro animáky slabost. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Animovaný film určen spíš dětskému publiku...ani zápletka není 2x originální. Kdo zná Toy Story a postavičku Buzze Lightyeara bude vědět co mám na mysli. Přesto se mi to líbilo. Hlavně scénka, v které si křeček zafuní kouli...Asi jsem infantil:-) ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

V mých očích naprosto obyčejný Disneyvský příběh, okořeněn jen počítačovým "lookem" s řadou až otravných vedlejších postav. Nad propastí zapomenutelnosti drží Bolta pouze nástup (a výstupy, myšleno každej záběr) Bivoje a jeho kuličky, je to prostě božan. viz. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pred nedavnem sem se chystal si pustit Moanu, koneckoncu jako obyvatel Noveho Zelandu musim videt film podle tehle zeme, ne? No nakonec jsem se na to vysral a misto hnusnyho ostrovana jsem si pustil roztomilyho pejska Bolta a nelitoval jsem ani vterinu. V jednoduchosti je krasa a i pres stokrat videny motiv "mazlicek cestuje za panem" jsem se dobre bavil. Animace se mi libila, hudba byla vhodne vybrana a tak ve finale nemam zadnou vytku. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době jeden z vtipných animáků, který mně pobavil. Málem jsem už na ně zanevřel. Kdo nikdy neměl psa, nepochopí, proč se to pejskařům tak líbí. Sice je to spíše určeno dětem, animace dosti jednoduchá, přesto velice zábavné.Pár dobrých hlášek pro dospělé tu je. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Bolt je originální, vtipný, sveží film, který potěší snad úplně každého. Vymazlená animace je krásně plynulá, o vtipy není nouze, a John Travolta namluvil Bolta opravdu s přehledem. Nejlepší scéna je ta, kdy křeček jede na kapotě auta a zasalutuje autu, co jede ve vedleším pruhu...Tuto scénu jsem si opravdu vrátil tak 10x.:). Je dobře, že po (podle mne) ne moc podařené Kung - fu pandě a Vzhůru do oblak jsem viděl zase něco na úrovni. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je vidět,že animák vznikal pod dohledem pixaru a tudíž zůstáváme ušetření tun patosu a podobných animovaných road movie klišé,ale na druhou stranu jakoby Boltovi chybělo právě ještě cosi pixarovského (myšleno do plného hodnocení).Tak jako tak se jedná o velice příjemný a v záplavě animáků poslední doby rozhodně nadprůměrný kousek,který pobaví jak děti,tak dospělé... ()

johny89 

všechny recenze uživatele

proboha co to je??? pes co si myslí že umí superštěk :D zajímavej námět.. ale přesto docela trapnost.. Nelíbila se mi ta klasická zápletka kde zase někdo někoho zachraňuje a všech jsou nakonec kamarádi. Nepřátelé a jiní špatní lidé jsou vždy ruzdupáni spravedlností! Přesně takhle to nefunguje!! a je to strašný cliché (nevim jak se to píše) všech filmů pro děti.. možná proto je dětství tak hezký :) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem se bála, že to bude animák určený jenom dětem, ale jakmile se na scéně objevil roztomilý drzý a bojovný křeček, všechno se změnilo. Padaly skvělé hlášky, se zvířátky si tvůrci opravdu vyhráli - nevím, jestli byl roztomilejší pes, kočka nebo křeček. Příběh taky patří mezi ty originálnější, takže nudit se zaručeně nebudete. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hra na city neskutečných rozměrů, dokonce i s písničkou. Na rozdíl od geniálního Pixařího Up tady ale bohužel není tolik nápadů a vtipu, aby dokázaly zakrýt fakt, že to celé stojí na strašidelném emočním kalkulu. Je to moc krásné a jímavé - ale dojmout člověka psem s ohromnýma očima, co cestuje napříč zemí za svou holkou, která ho pozná mezi všemi jinými psy, aby ji na konci zachránil před skutečným nebezpečím - uh... člověk se stydí, že ho to dojalo. Od doby Up, který začíná tím, že nechá ve dvou minutách hlavního hrdinu zestárnout a umřít mu manželku, už nejde animáky posuzovat stejnou optikou. ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama