Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (632)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Křeček Rhino by ode mě dostal okamžitě oscara za nej herecký výkon v animovaném filmu. Možná je na zvážení zda-li by se neměly začít udělovat. Ještě teď sem na prášky když si vzpomenu na jeho nezapomenutelnou hlášku " Všechen můj trénink mě připravil na tuto chvíli. Umři! " Po zvážení pořadí nej animák 2008 : 1. Bolt, 2. Wall-E, 3. Madagascar 2, 4. Kung fu Panda. Ale ani jeden více méně nevyčnívá. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Konečně povedený animák. Scénář je prostý, ale zároveň vás slušně v trhne do děje. Bolt je určený dětem, ale i přesto v něm uvidíte hodně akce a tempo na animák je vysoké. Neustále se něco děje a ani minutu se nebudete nudit. A když vás doprovází krásné animace a sympatické postavy tak není co řešit. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Disneymu se to konečně podařilo, Bolt je první jeho opravdu povedený 3D animák a po pěti až sedmi letech i jeho první povedený animák vůbec. Našlapaný začátek je neskutečně zábavný a konec, i když předvídatelný až běda, mě zase jednou docela dostal... nebýt toho malinko slabšího prostředku, bylo by to za mě i pět. U mně letos vyhrává Wall-I, ale Bolt je pořád daleko lepší než Madagaskar 2. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ultimátní animovaný nátřesk, který si prostě musíte užít na velkém plátně a v 3D provedení, které je přesně tím, co z psa dělá superpsa a úvodní akční smršť povyšuje na událost roku :-) Za pixarovským WALL-Em sice tenhle Pes pro každý případ pokulhává zatížen svou infantilností a přlíšnou poplatností všem disneyovským šablonám, ale všechno bohatě dohání svou třeskutou zábavností a energičností. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem se v kině takhle výborně bavil a odcházel se září v očích a nesmazatelným úsměvem na rtech. _____ P.S: Ty zázračné brejličky by potřebovaly vylepšít o vnitřní stěrače, wtz. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut je úžasnejch, pak se rozjede zápletka a s tim jsem se musel chvíli srovnávat.. Je to docela zábava a ačkoliv je tu pár povedenejch scén, tak mě to moc nevzalo. Celá premisa filmu je prostě divná a vrchol ilogična je moment, kdy na scénu vstoupí Bolt číslo 2.. To už nic nedává smysl. No ale děti (kterým jsou logické chyby ukradené) si k mému hodnocení můžou klidně přidat hvězdičku i dvě. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • První Disneyho animovaný film, navržený a produkovaný ve 3D. Předchozí dva projekty Strašpytlík (2005) a Robinsonovi (2007) byly převedeny do 3D až po natočení. (Caszidy)
  • Byla zavrhnuta celá scéna, v níž Bolt (John Travolta) potká v Los Angeles dva dobrmany a porve se s nimi, díky čemuž si uvědomí, že jeho superschopnosti nejsou skutečné. (HellFire)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama