Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (633)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Ultimátní animovaný nátřesk, který si prostě musíte užít na velkém plátně a v 3D provedení, které je přesně tím, co z psa dělá superpsa a úvodní akční smršť povyšuje na událost roku :-) Za pixarovským WALL-Em sice tenhle Pes pro každý případ pokulhává zatížen svou infantilností a přlíšnou poplatností všem disneyovským šablonám, ale všechno bohatě dohání svou třeskutou zábavností a energičností. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem se v kině takhle výborně bavil a odcházel se září v očích a nesmazatelným úsměvem na rtech. _____ P.S: Ty zázračné brejličky by potřebovaly vylepšít o vnitřní stěrače, wtz. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tři animáky nominovali na Oskara, nejspíš to vyhraje Pixarovskej Wall-E, ale u mě to s přehledem vyhrál Disneyovskej Bolt - pes pro každý případ. Zásadní na tom hlavně je fakt, že jsem si každou postavičku zamiloval, každá mi přišla děsně sympatická a ten příběh jako by z oka vypad Neuvěřitelnému příběhu, kde se za páníčkem vydali dva psi a jedna kočka, tady je to pes, kočka a křeček a věřte mi, že já se u toho výborně bavil, včetně toho, že jsem se na to celou dobu musel přiblble usmívat, protože kočky a psy mám rád, a tady si jich užiju víc než dost. Jen mě mrzí, že toho Oscara Pixaru nevyfoukne, podle mě si ho zaslouží víc než Wall-E, nemůžu si pomoct, ale mně to prostě příjde i roztomilejší a i když animace nejsou na tak excelentní úrovni, furt jsou hodně, hodně slušné, a i když je Pixar hodně vepředu, tvůrci tohohle filmu se s tím vůbec nemazlí. WallEmu totiž do tý dokonalosti hodně věcí chybí, Bolt to prostě všecko, co divákovi chce nabídnout nabídne na stoprocent, a určitě se u toho nebude nudit, já se u toho nenudil, jenže asi taky budu jeden z mála, který bude tvrdit, že tohle je po dlouhé době dobrý animovaný film u kterého jsem se dokázal opravdu bavit. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Otázka: Kdy lidé přestanou všechny animáky srovnávat s tím, co dělá Pixar? Odpověď: Až bude víc tak kvalitních filmů pro všechny, jako je právě Bolt. Chytrý, svižný a vtipný snímek se sympatickými zvířecími hrdiny (Bolt je sice super, ale ironická kočka, debilní holubi a křeček - maniak nejsou taky vůbec marní), začátkem perfektně si střílejícím z akční filmové i seriálové tvorby všeho druhu, s něčím pro nejmenší diváky a s pomrkáváním na diváky dospělé... Morální ponaučení na konci samozřejmě nechybí, ale je podáno tak nenásilně (žádné slzy ani dlouhá objetí), že urazit nemůže. K tomu skvělá Powellova hudba, povedený dabing (Travolta je Travolta)... Čtyři čisté. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Disney po dlouhé době překvapil. Roztomilý akční hafan Bolt, tak trochu zbytečně nudná kočka a hlavně šílený křeček v kouli - fanoušek Bolta. Supr rychlá jízda, která ví, kdy skončit - i přes několik morálních ponaučení, které zkrátka (bohužel) nesmí chybět, jsem si tento animák vážně užil. Ale znova ho vidět asi nepotřebuju. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Megalomanské intro, jenž během zlomku sekundy stihne poctít i zparodovat to, co tak rád Michael Bay, představuje bohužel vrchol celého snímku, který následných devadesát minut řeší jedno osobní uvědomění se, k čemuž se dokopává tuhými dialogy, nucenými fóry a limonádovým sentimentem, který drží nad vodou vyměněný John Powell a křeček s pekelnou kadencí smrtonosných hlášek, zbytek odzívatelný. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V severoamerických kinech utržila animovaný hit 114,1 milionu dolarů, součet tržeb celosvětových pak byl 310 mil. (NIRO)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama