Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

:) hovadinka. Ale čakala som ešte väčšiu. Veľmi jednoduché, no občas som nepredpokladala, že by spravili to, čo postavy vykonali. Pridali trošku korenia, pekné oči výraznej Isly Fisher, pohľadného Hugha, trochu preháňali atď. Ale dalo sa na to pozerať, ľahko sa zabaviť. Jednoduché, no ľúbivé. Tvorcovia skutočne skvele zareagovali na dobu krízy, kedy sa mnoho ľudí teoreticky môže stotožniť s hlavnou hrdinkou, čo je vždy pozitívum pre film /z hľadiska zárobku/. Doplnili to modernými prvkami, piesňami, hlavní predstavitelia vyzerajú krásne a podľa súčasného merítka, pridali veci, po ktorých asi mnohé ženy túžia... Hoci nič prevratného film nepriniesol, určite vzal z peňaženiek celkom služné peniaze. Spraviť nie úplne úplne otrasný brakovitý komerčný film je umenie :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vezmete partu podivínů, za které by se nemusel stydět ani Švankmajer, pak vytáhnete krabici nadepsanou romkom, pořádně se v ní prohrabete a ze dna vylovíte ten nejméně pravděpodobný vztah. Přidáte trochu Prady, trochu pravé blondýny, všechno to důkladně promícháte, a voila, báječný svět je na světě. Jednohubka, která je tak očividně nenáročná, že o ni pravý filmový intelektuál ani okem nezavadí, nás ostatní tu a tam pobaví, a jednou dvakrát dokonce i rozesměje a ještě potěší několika drobnostmi, jako jsou rozpohybované a rozmluvené figuríny. A někteří si při jejím sledování navíc mohou užít ten pocit, že hřeší neboť dělají něco pro seriózního filmového diváka nepřípustného - dívají se a líbí se jim to. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Drž se Jerry svého kopyta! Akční filmy. Snad ještě rodinné dobrodružné jízdy typu Piráti z Karibiku, ale filmy o ženách a nedej bože pro ženy, to snad raděni ne. Fungovalo to snad ve Flashdanci, dost to drhlo v Divokých kočkách a tady.. Nebýt Johna Goodmana a několik "vtipných momentů" (tím myslím umístění reklam na CSI, G-Force a Prince z Persie), snad bych nedal ani 2. Inu Sophie Kinsella se bude muset spokojit asi jen s touto adaptací... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč na to kurva koukám, když nemám rád nakupování, to teda fakt nevím,ale pravda je, že cokoliv je lepší, než se učit na zkoušku, takže jsem se odhodlal a tuhle kravinu zkouknul. No a tu jednu hvězdičku jsem dal za to, že z tý pitomý zápletky občas pár scén za povšimnutí stálo, ale jinak je to fakt blbost, a pro chlapy už tuplem blbost, jenže jak tak koukám na ženská hodnocení tak nevím nevím, pro koho ten film vlastně určen je. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

The Devil wears Prada bylo o něco říznější a kvalitnější, a přestože Confessions of a shopaholic není nejhorší, není zde žádná kvalitní herečka, která by film vyzvedla nahoru. Několik střípků bylo docela vtipných, ale po delším čase od zhlédnutí se mi vše rozleželo v hlavě a musím s hodnocením níž, než jsem plánoval. Bylo to příjemně blboučké - to však z filmu nedělá kvalitní podívanou. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher sa vrátila k natáčaniu filmu len štyri mesiace po narodení jej dcéry Olive. (Msscastillo)
  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)

Reklama

Reklama