Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (300)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký typický (bez urážky) ženský film, ktorý si chlap pravdepodobne dobrovoľne nepustí. A urobí dobre. Ale keď už sa tomu nedá vyhnúť, nie je to až taká katastrofa. Niektoré scény zaujímavé a vtipné, obsadenie prekvapujúco celkom dobré (Isla bola pre mňa znesiteľnejšia ako Anna Faris, Amanda Bynes či Lindsay Lohan...) a pekne to odsýpalo. Takže dávam slabé, ale povzbudzujúce tri hviezdičky aj za to, že priateľke sa to páčilo o dosť viac. A ja som mohol absolútne vypnúť, nerozmýšľať, čo po ťažkom dni v práci nie je na zahodenie... 50% ()

Ani. 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný příběh holky co ráda nakupuje. Podle názvu jsem očekávala krásné oblečení, večírky a podobně. Skutečnost byla ovšem jiná. Neschopná ženská co jenom nakupuje (mimochodem vcelku ošklivé) hadry a není schopná s tím nic udělat. A jak dopadne milostná zápletka bylo naprosto jasné už od začátku. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není nudné myslím, že by to mohlo mít větší celkové hodnocení asi kolem 60%!!Isla Fischer byla hrozně roztomilá jak už to u ní bývá ve filmech zvykem.Řadil bych to mezi trošku nadprůměrné filmy. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

"Dej mi ty boty a nic se ti nestane!" :D Príjemná oddychovka, milé, vtipné. Spočiatku sa mi to zdalo dosť povrchné a trápne, no nejak to opadlo a vzišiel z toho fajn film :) Naviac pre Hugha mám strašnú slabosť a spolu s Islou tvorili fajn herecký pár. ()

Amoen 

všechny recenze uživatele

Aaaa je to tady zase, typická americká blbka, která udělala milion chyb, všem okolo lhala, na lež se klasicky přijde, holčina se hezky vyzpovídá, všem se omluví a dojde k její nápravě. Lituji sladkou Islu tak krásně se vyjímající v pozdějších kouscích jako Now you see me či The Great Gatsby, že si zřejmě musela tuhle roli střihnout ve snaze prorazit. ()

wrána 

všechny recenze uživatele

Jenom proto, že je to také o nakupování, to neznamená, že to je automatický špatný film, respektive komedie. Jistě, je to klišovité, viz. třeba ono oblíbené zklamání se hlavního hrdiny v hlavní hrdince, zde vyplutí lží o dluzích a exekutorovi, ale otázka je: Vadí to nějak zásadně? Za sebe musím říct, že ani ne. Nic jsem od tohodle kusu nečekal, ale nakonec jsem odcházel celkem pobaven a tudíž příjemně překvapen. A to se počítá. A nemyslím, že je to jen tím, že nakupování mám rád. Hlavně ve slevách:-) ()

unstable 

všechny recenze uživatele

Chvílemi to bylo tak nereálné a blbé, až jsem se musela smát. Ačkoli ve filmu, který vypadá, jako by ho napsala Emily z Ďáběl nosí Pradu, zazní stejná nebo alespoň stejně hodnotná jména návrhářů, narozdíl od Prady jsou tu hadříky a styl hlavní hrdinky o pár tříd níž. A když Rebecca likviduje svůj šatník a botník, mám pocit, že bude nejlepší, když to opravdu všechno vyhodí. Hugh Dancy, pohyblivé figuríny ve výlohách a sezení shopaholiků film celkem zachraňují, ale já se stejně radši vrátím k Sexu ve městě.. ()

Drekorian 

všechny recenze uživatele

Po Bride Wars další počin, kterému se snažte vyhnout. Pro mužské publikum je Confessions of a Shopaholic podobně kvalitní zážitek jako střevní chřipka. Jedna hvězdička za snaživou Islu Fisher a pěkně ztvárněné figuríny pokušitelky. ()

rodier 

všechny recenze uživatele

Tak ja nevim, pouhych 567 hodnoceni a presto tak velke rozdily. Vsadim se, ze ti co dali min jak 3* tak nenavidi vsecky tyhle serialy s Sex in the City v cele. Podle me docela fajn film. Na Sex to sice nema, ale i tak je to rozhodne lepsi nez na 49%. Ja bych to videl tak na 69%. ()

Iswet 

všechny recenze uživatele

No páni. Tak tohle mě fakt "dostalo"...hned běžím do nejbližšího obchodu koupit si nejnovější módní výstřelek od Gucciho a utratím všechny svoje peníze jen abych se cítila vyjímečně a chudě. Teď se docela podivuju nad tím, proč jsem právě tohle chtěla vidět. Možná mě k tomu táhla má ženská pošetilost, která si myslela že se odreaguji a zasměji na 104 minutách plného nakupování, humoru a jako vždy "nepředvídatelně" šťastným happyendem.(Teď když se nad tím zamyslím, tak se podivuji ještě víc). Tohle pro mě fakt není. Několik scének stálo za úsměv, ale myslím že zůstanu nohami pevně na zemi a vášnivé nakupování nechám vyšňořeným barbienkám na podpadcích, které nevědí co s prašulema. Já raději zůstanu u svého pohodlného outfitu s prošoupanými keckami a u filmů co mají hlavu a patu a nejsou zrovna ve slevě. ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Komedie-romantika pro holky....Chlapi ať se na to ani nedívají....Isla Fisher je dobrá, mně se líbí, jak hraje.Já zase takový maniak do nakupování oblečení nejsem (to spíš jiné dámské produkty-šminky apod.:-)),ale jako průměrný film se mi to líbilo. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherné sobotní ráno dalšího sychravého podzimního dne. Z postele se dneska nemusí - proč taky když vedle mne leží krásná dívka a venku je tak hnusně. Idylka ale rychle končí, když dívka zapne televizi, kde běží "Báječný svět shopaholiků". Další z idiotsky debilně imbecilních romantických komedií napsaných podle příručky "Write a romantic comedy script FOR DUMMIES". Všechno je předvídatelné, scény samoúčelné, nevtipné, debilní, imbecilní a .... idiotské. ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Když se člověk opravdu nudí a potřebuje vypnout, je to perfektní film. Není složitý a i celkem zábavný. Pravda, je spíše pro ženy a dívky, ale myslím že by se u toho nikdo nemusel nějak extra nudit...prostě klasická romantická komedie... 3 hvězdičky ()

pavla.o 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z filmů, jehož konec člověk ví už po prvních pěti minutách. Hlavní postava je ale tak neskutečně roztomilá, že se vyšvihla na 2*. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Strategií komerčních stanic je nashromáždit co největší kopu hnoje a tyto sračky nám pak blaženě každého půl roku servírovat. V této záslužné činnosti vyniká samozřejmě TV Barrandov - nejumělečtější ze všech stanic. Ale Nova moc nezaostává, příkladem buď tento "film", který je opravdu "báječný", má "úžasný, poutavý a smysluplný příběh" a "skutečně stojí za zhlédnutí". "Doporučuji" všem. ()

Reklama

Reklama