Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (300)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že při sledování tohoto skvostu jsem ztratil 90 % mé inteligence. Stejně jako Rebecca vymetala jeden obchod za druhým, mně tento film vymetl jakékoliv jiné myšlenky, až ze mě zbyla jen prázdná troska, která se ani nezmohla na to vypnout tuhle sračku. A to se ještě snažím krotit. Vše v tomto filmu je špatně. Hlavní myšlenka je totálně naruby (to jako vážně? Když se pár hlupaček neumí udržet na uzdě a nakupují i to, na co nemají, je to okamžitě nemoc a budeme je omlouvat slovy "Ale no tak, ony za to nemohou, jsou nemocné…“?) ve filmu jsou maximálně dvě sympatické postavy - (Hugh Dancy a Julie Hagerty) - krom nich jsou všichni jednoduše řečeno infantilní. Hlavní hrdinka je na ránu a přiznám se, že kdyby ji tam někdo pořádně nakopl, aby už dostala rozum, film by hned dostal náboj. Upřímně se divím, k čemu se to propůjčili John Goodman a Kristin Scott Thomas. Věřím, že i oni sami se teď stydí. Tenhle film je tak špatný, že tady není jiná možnost, ale i já musím dát nejnižší možné ohodnocení. Mimochodem je fakt, že módu nemám v lásce a je mi upřímně výfuk, co se zrovna nosí v Londýně či v Horní Dolní, ale z prostředí módního průmyslu LZE natočit vtipnou, koukatelnou a INTELIGENTNÍ komedii (The Devil Wears Prada je ten nejlepší příklad.) 10 %. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

A víte co? Mně se tohle docela líbilo i na vzdory zdejším vlažnějším reakcím. Nebylo to bůhvíco, ale na tomhle filmu si cením toho, že mě ani na malinkou chvilku nenudil. A to se přiznám, že nejsem nákupní maniak, naopak na nákupy vyrážím jen velmi zřídka. Ale tahle romantická komedie mi dost sedla, nevím, jestli to bylo momentálním rozpoložením nebo to je prostě jen tím, že ten film je opravdu zajímavý. Samozřejmě jsou zde mnohá klišé, je zde i klasická zápletka, která byla relativně předvídatelná, ale já jsem s tímhle filmem svůj čas strávil velice rád a nelituji ani jediné minuty. Takže na rozdíl od většiny zdejších uživatelů jsem rád, že jsem ten film viděl a nemám mu vůbec co vyčítat, těžko to mohlo být lepší. A k dobru mu lze přičíst i fakt, že mě jako diváka zavedl do jiného, dosud nepoznaného prostředí nákupů a financí, což bylo velmi osvěžující. A velmi kladně hodnotím i účast méně známých herců, z hereckého ansámblu znám pouze Joan Cusackovou a Johna Goodmana, takže i to je rozhodně velký klad, protože čím méně známých herců, tím více se soustředím na film. Když to tedy sesumíruji, film se mi líbil, a proto hodnotím tak, jak hodnotím. Zkrátka čtyři hvězdy si podle mě tahle komedie rozhodně vysloužila právem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Guilte plesure jak prase. Romantika tu sice vůbec nefunguje, příběh taky není nejoriginálnější, ale některé ty až nechtěně vtipné scény a sympatická Isla Fisher zachraňují co mohou. I tak to ale není moc. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Jak muze nekdo natocit film o holce, ktera je uplne blba a umi jen nakupovat. A udajne komedie? Jedine dva dpbre gagy jsou oba az pri finalnich titulcich. Takze - neuveritelna kokotina. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Díky tomuhle filmu jsem zjistil, že jsem nemocnej shopaholik! :-) __ Isla Fisher řádí a brzy vystrnadí ty klasické "romantické" herečky ze scény! ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Miluju nakupování, obzvlášť když mi při výběru oděvu asistuje neodbytná prodavačka snažící se mi za každou cenu vecpat nějaký ten hadřík a neštítí se mi při tom namluvit, jak mi ty šaty sluší, ač jsem se díky nim zase o něco víc přiblížila strašákovi do zelí. V New Yorku takové otravné báby asi nemají, a tak může Isla Fisher nakupovat vesele, s grácií a ještě z toho mít požitek. Její patálie a zářící oči nad každým nově nabytým kouskem jsou vskutku úsměvné a tak je velká škoda, že se film drží zaběhnutých schémat a vám je jasné, jak to celé skončí prakticky od okamžiku, kdy Ona potká Jeho. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Částečně srandovní, částečně moc nudoromantická komedie. Od doby, kdy jsem to viděl prvně nějaký čas uběhl a po dalším shlédnutí musím konstatovat, že to na více jak tři hvězdičky není. Čistý průměr. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie určitě není žádné velké umění a asi to od ní ani nikdo nečeká, ale já jsem se při ní výborně bavil . Prostě mně ten film přijde příjemný, dost jsem se zasmál a Isla Fisher je v hlavní roli na jedničku. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pro mě se jedná o jedinečně nadprůměrnou komedii, kterou si ráda pustím znovu. Isla Fisher je v tomhle filmu prostě okouzlující. 4* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I o chorobné závislosti na nakupování se dá natočit celkem koukatelný film. Závislostí trpí představitelka hlavní role Isla Fisher se svůdným pohledem, ale nečekejte žádnou psychologickou sondu do duše ambiciozní dívky, ale příjemnou, romantickou komedii v produkci slovutného Jerryho Bruckheimera. Karty jsou rozdány jasně a mladá slečna neodolá žádnému výkladu nebo výprodeji s luxusním značkovým zbožím, ačkoliv není při penězích a v zádech má neúnavného exekutora. A když se neprobojuje do redakce modního časopisu, zkusí své štěstí jako fejetonistka ve finančnickém časopise, jemuž šéfuje muž jejich snů Hugh Dancy. Několik komediálních eskapád hlavní představitelky, následně provázených jejím nevinným pohledem a nejméně půl hodiny před koncem odhadnutelný konec. Naivní romantické filmy se budou asi točit neustále. Tenhle je jedním z nich. 60% ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Což o to, další romantická komedie - průměrná ptákovinka, která neurazí, ani nenadchne. Isla Fisher mi tu uplně neseděla, zato Hugh Dancy je prostě úžasnej všude. Každopádně největší zklamání, který plyne z tohohle filmu, je naprostý ,,lack of fashion - like WTF? Isn't it obvious from the title?". Ale holt bez tý lásky by ten film byl tak nudnej, že tam Dancyho museli vrazit. Za mě bohužel zklamání kort z toho pohledu módního nadšence... ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Dlouhá, nikdy nekončící nuda. Tento film vznikl snad za trest. Nicméně jsem viděl i horší komedie a proto to uniklo odpadu jen o vlas. Raději bych však byl, kdyby se shopaholikové zkrátili alespoň o polovinu a já nemusel trpět. 20% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že tento film pro holky své cílové publikum nakonec jen urazí, neboť ženské postavy, se kterými by se měly ztotožnit, jsou v něm vyobrazeny jako pěkné blbky. On celý ten film o nakupování je jen povrchní kravinou, která vypovídá o tom, že v dnešní době se značně podceňuje ženské publikum (nebo se na něj prostě kašle). Kvalitní "holčičí " film člověk aby v dnešní době pohledal, divačky se musejí spokojit s takovými špatnostmi, jako je například série Twilight. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tento film sice pořád ještě spadá do průměrných komedií, avšak přecejen má aspoň mírně originální nápad. Napadlo vás vůbec někdy předtím, že takoví shopaholici skutečně existují? Nebo jaký je to pro ně pocit, když vejdou do obchodu? V dnešním světě má hodně lidí aspoň mírné sklony kupovat neužitečné věci...a o tom tento film vypráví, i když možná s trochu extrémnějším příkladem :) Já si ale i takového nápadu pro film docela cením. ~(3,0)~ ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Aj napriek rozsiahlej mediálnej masáži sa jedná len o ďalšiu romantickú kravinku, vďaka ktorej som ale pochopil, že shopaholizmus je normálna choroba. Ja takto napríklad rád nakupujem na nete motorky a autá, len u mňa táto vášeň neprerástla do takých rozmerov, že si musím zamraziť zlatú kreditku do kusu ľadu :) Isla Fisher je zlatučká ako vždy a nejaké záblesky humoru som tiež pobadal. Navyše som dnes zohnal vo výpredaji lacné triko tak mám dobrú náladu a hviezdami teda nešetrím. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Podobnú slečnu osobne poznám a nie je to až tak zlé... (zatiaľ). Inak, čo ja viem? klasicky poňaté, romanticky zahriate a "komediálne" ladené dielo, ktoré sa nijako obzvlášť nelíši od podobných snímkov, ale myslim že to nebolo až tak zlé... určite si tuna mnohé ženy (nielen ženy) nájdu veľa kladných momentov. 4/10 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

The Devil wears Prada bylo o něco říznější a kvalitnější, a přestože Confessions of a shopaholic není nejhorší, není zde žádná kvalitní herečka, která by film vyzvedla nahoru. Několik střípků bylo docela vtipných, ale po delším čase od zhlédnutí se mi vše rozleželo v hlavě a musím s hodnocením níž, než jsem plánoval. Bylo to příjemně blboučké - to však z filmu nedělá kvalitní podívanou. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabé, ale ne natolik, abych se u toho nebavila. Sama někdy tímhle shopaholictvím trpím a ani se nemusí jednat o oblečení. Kreditka je svině. Jen je škoda, že docela originální komedie, kterou tohle ze začátku bylo, po polovině sklouzla k nudnému klišé. Kratší stopáž by taky prospěla. Horší průměr 5/10. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabá, nudná a nezaživná komedie, která se táhla jak by měl přes 2hodiny. Hlavně poslední půlhoďka byla nudná a táhnoucí se... 38% ()

Reklama

Reklama