Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Risa a Ootani jsou ve škole známí jako komediální duo. Risa je vyšší než průměrná japonská dívka a Ootani je nižší než průměrný japonský kluk. Tihle dva se pořád hašteří a dokonce i jejich učitel je má za komedianty. Ale jak se jejich kamarádství začne rozvíjet, začnou se také probouzet city Risy k Ootanimu. (Secretus)

Diskuze

Casspy

Casspy (hodnocení, recenze)

Upřímně jsem se do seriálu ani pouštět nechtěla, ale jedno přepnutí TV na animax a můj názor se změnil stejně rychle, jako u nového Dallasu při zjištění, že tam hraje Jesse Metcalfe ( sakra, jak je sladkej:o)) No.. každopádně, myšlenka na vysokou holčinu a malého týpka se mi nezdála nijak zajímavá. Světe div se! Ono to zajímavé bylo:o) Musím přiznat, že je to opravdu úsměvný seriál, občas jsem se v ňom aj sama poznala:o) Nechybí v ňom nic, co by v takovém druhu seriálu mělo být. Je to vtipné, vážné, naivní až hloupé atd.

Nejvíce se mi však líbila Ootaniho blbost. Pánové prominou, dámy zřejmě tuší:o) Co si budem povídat, některým z vás opravdu dlouho trvá / ač je vám je to všelijakýma způsobama naznačováno / co se vlastně děje:o)

Seriál má za pět a dabing také. Většinou mám radši ty jejich původní pisklavý hlasy, ale tady mi Holán ( Ootani), Slováčková ( Risa) a další seděli perfektně.

Reklama

Reklama