Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Díky Alexis Bledel je Absolventka neuvěřitelně příjemně odvyprávěný příběh nás, studentů, kteří celí nadšení vystudujeme a v tu chvíli si myslíme, že se nám pokloní celej svět. Ale ono kuloví a i Alexis pochopí, že vstoupit do života nebude zrovna v podobě procházky podél růžové zahrady. Každopádně to odsýpalo a mně se to moc líbilo. Hlavně tedy za tu milost, se kterou film na diváka přišel, protože to se málokdy vidí. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jo holka, vím, jaké to je po maturitě shánět práci :o) Dlouhou část filmu jsem si připadala, že se scénárista nechal inspirovat mou situací. K tomu tedy přidal nějakou romantickou zápletku a šílenou rodinu. Příběh, který (jak je známo) nemá silnou myšlenku, situace a dialogy předvídatelné, herecké výkony průměrné (lepší nejsou zapotřebí) to celé doplněné o účinný humor (krabice od pizzy, rakev, bugina). Nic nového, ale to přeci nevadí, že? :o) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Každé zlo, každičká nepříjemná věc, která se na světě stane, se musí ihned napravit nebo vyvážit. Proto by ses měla zakousnout do eskyma. Jen tak udržíme ve vesmíru rovnováhu." Tak to je velká myšlenka. Je to dokonce o myšlenku víc, než jsem od Absolventky čekal, což je fajn. Já jsem však očekával nějaký ten humor, k čemuž mě svedl žánr komedie, a ten se bohužel někde ztratil. Asi ho snědla škudlivá babička, která patrně měla být vtipným elementem, ale já na ni neměl žaludek. Takže místo humoru dorazilo vystřízlivění při hledání práce, nesnesitelná motivační samomluva, pár splašených hormonů a pozitivně naladěný taťka. Ten za to stál, ale byl na to sám. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Awkward. Perfekcionistka Rory s dopředu nalajnovaným životem se přesunula na velké plátno, jen tady chybí druhá Gilmorka, pořádná režie a mnohem propracovanější scénář. Děj a příběh sice není nijak vybočující, ale určitě by se z toho dala sesmolit nějaká pěkná romantická komedie.Jenomže by to chtělo trochu talentu, který s prominutím pánům tvůrcům schází. Alexis Bledel je fajn (ale pro mě herečka jedné role)a její kamarád Adam taky, ale potrhlou rodinku bych vyškrtla, stejně tak jako pár neopodstatněných zvratů ve filmu. Trochu více romantiky, méně snahy o humor(co to bylo s tou přejetou kočkou ..),lepší dialogy.. a nebylo by to zas tak špatné.:D Nechápu,jak se k tomuhle mohl Keaton upsat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pitvořící se blbůstka se stále půvabnější Alexis Bledel. Příznivci lidských dramat a kavárenští intelektuálové tak budou samozřejmě naštvaní, na ty ostatní čekají situace a vztahy vykreslené se spletitostí leporela!! I když příjemně vykreslené.. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

50% nebylo to zlé, ale moc to nefungovalo a kdyby hlavní roli nehrála sympatická A. Bledel, tak by to bylo dost únavné. ()

burina 

všechny recenze uživatele

S prvou polovicou filmu sa viem celkom stotožniť(rovnaká situácia), ale tá druhá je tak zúfalo nudná, fádna, nezaujímavá. Hlavne dvojke sa ani fandiť nedá, nevyvolá vo vás žiadne emócie, pri záverečnej scéne sa vám nerozbúši srdce. Nič. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Nebylo to ničím překvapivé, ale prostě mám tyhle typy komedií ráda, a mám ráda Alexis Bledel. První polovina filmu ovšem byla lepší, tu druhou bych o něco zkrátila. A děsím se toho, až budu takhle shánět práci já. 3* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Chcel som nejaký pokojný filmík do lietadla, tak som pustil toto, že mám rád malé kozy. A nič. Presne také, jak to vyzerá na obale dvdčka. Klišé, humorné decko a babička. 30% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Vyzdvihnem snaď len krásu a nevinnosť v očiach Alexis Bledel... slabé 3-4/10 inak autentické správanie ako v Gilmore Girls... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ale nebavilo ma to. Ani ako film na odreagovanie a jediné na čo sa dalo pozerať bol sympaťák Zach. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie s krásnou Alexis Bledel. Post Grad je od začátku krásně nalajnovaný snímek a vše dopadne jak má. I přes stupiditu scénáře jsem se skvělé bavil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rodinná romantická komédia. Sem tam väčšia dávka klišé, sem tam hravý Keaton a predovšetkým pekná Alexis Bledel. Na nedeľné poobedie znesiteľné... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, kdy nejspíš ani tvůrcům nebylo jasné, proč to točí. Bez myšlenky, bez nápadu, bez vtipu, bez zajímavých dialogů nebo dějových zvratů. Lepší je koukat do akvárka. /21. 8. 13./ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Chlapeček olizující hlavy, babička chystající se neustále na smrt a praštěný Michael Keaton. To hovoří za vše. Dvě hvězdičky bez mrknutí oka. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie s celkem povedenými pokusy o černý humor (pohřbívání (přejeté) kočky v krabici od pizzy jen tak nezapomenu:D), podpořená fajn hereckými výkony "střeleného" Michaela Keatona a především Alexis Bledel (a já těm Gilmorkám přecijen tu šanci dám). Nebýt trošku tuctového a předvídatelného konce, byl bych velmi spokojen. Príma oddychovka. ()

Reklama

Reklama