Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Příjemná guilty pleasure jednohubka pro fanoušky „Rory Gilmorové“. Alexis Bledel zde hraje takřka identickou roli jako v Gilmorkách, nyní však svou pozornost více upíná na získání vysněného pracovního místa. Na 85-ti minutovou stopáž velmi komplexní a ve svižném tempu ubíhající romantická komedie o tom, jak je komplikované po absolvování studia získat pracovní místo. Nechybí ani závěrečné „hollywoodské“ klišé o lásce. Ale není to tak ve většině případů vlastně pravda? Za legendární morbidní pohřeb v krabici od pizzy hvězdička navíc. 👍 (8.11.2020) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu strašně milá a pohodová komedie, na tu druhou je to příšerně schématické a už od začátku je jasný, jak se bude příběh vyvíjet a jak to dopadne. Velké plus za Alexis Bledel, další plus za vtipného Michaela Keatona! ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemna oddychova jednohubka. Prave prechadzam uplne rovnakou fazou zivota (hladanie prveho zamestnania) takze som sa s hlavnou hrdinkou v mnohom stotoznil. 70% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerovská blbost s ,,nečekaným,, happyendem. Jediný kdo to trošku podržel je Michael Keaton, kterého mám rád. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka ma slusnej rozjezd - holcina si postavi vzdusny zamky a nakonec zjistuje, ze realita je zkratka uplne jina. Chudak Rory, chci rict Ryden. Nakonec ale zjisti, co je v zivote nejdulezitejsi a jde si pro to. Film lze oznacit za slabeh prumer, protoze nejde o rehtaci komedii a krome Alexis Bledel a Michaela Keatona jsou vsichni herci nesympaticky. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pekná Alexis Bledel konečne niekde zahviedzil ako hlavná postava..jej debut sa úprimne vydaril cekom dobre...absolútne nezáväzná zábava, schéma je u týchto filmov takmer identická..ale tu je Michael "Batman" Keaton...nápad s truhlou na preteky bol originálny..celkovo je to zábavná oddychová romantická komédia ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem čekala co zase tu Rory potká :-). Super snímek u kterého se nejen uvolním ale podívám se i na pěkné herce a hlavně na praštěnou rodinku Malbyových. Nejvíce mě pobavila scéna kde otec Ryden přejel nedopatřením kočku a pak šlápl do jejího výkalu a posléze zašlapával "krabici s pizzou" do příliš malé díry :-). Jinak je to krásná romantická komedie, která si kromě nějákých dvou a půl hvězdiček v průměru zaslouží trochu více pozornosti. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Možná "malinko" přeháním s hodnocením, avšak oslovilo mě to :-) Dokázal jsem se totiž vcítit jak do půvabné Alexis (zvažuju zrovna, zda prodloužit školu či jít do práce), tak i do jejího borce, který kouká, jak jí zahraniční princ svádí pryč, zanedbané dítko vyžadující pozornost... Je tam tolik "znaků" z mého nynějšího života (jistě, klasiky, ale přeci), že to není možné :-) Líbilo se mi to, oslovilo mě to, užil jsem si to. K filmu: Alexis hraje úžasnou roli (od Gilmorek ji prostě zbožňuji), příběh je jinak uměle směrován, aby přímo vycházel s jejími pocity. Což je trochu škoda, protože se dá -velmi lehce- předpovědět vývoj děje, reakce lidí a další. Už jsem se zmínil o tom, že tam bylo pár opravdu vtipných (a i trapných) scén v podání Jacka Frosta (popř. Beetlejuice) :-) Za mě krásných 75% a doufám, že si hledání práce užiji stejně jako ona. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekala mnohem víc zábavy a všeho..tohle byl takový slabý odvar...film úplně o ničem...jediné plusové body jsou za Alexis Bledel, kterou mám jako herečku vážně ráda..jinak teda velká slabota. Zbytek hereckého obsazení nic moc,i když se tam objevila pro mě řada známých tváří ze spousty seriálů. Hudba..ani si nevybavím, že tam kromě těch velmi podivných písniček od Adama nějaká byla...slabá hvězdička a půl ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný příběh, ani bych to nenazval komedií. Je plynulý a celkem příjemný. Můžeme si v tom najít svou osobní rovinu a to je plus. ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Tady mi vadila ta obrovská předvídatelnost. Film jako kdyby byl napsaný podle šablony na ostatní takové. Určitě se na něj dá dívat, Alex Bledel je sympaťačka a nebude vás to nudit. Těch 50% si to zaslouží. Ale pokud doufáte, že vás to nějak překvapí nebo že se na to jednou budete chtít podívat znovu, jste vedle. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi realistický pohľad na osud čerstvého absolventa školy. Nie neprišlo mi to také ako to v skutočnosti je, aspoň v mojom prípade, (možno v USA) keďže slečna absolventka v tomto filme rúbala bez poriadnych skúsenosti strašne vysoko. Úprimne, vôbec som jej to neprial. Lacná Hollywoodska komédia, nič viac. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Snad jen ty zářivě modré oči. Jiný důvod pro shlédnutí téhle tuctovky mě nenapadá. Nenechte se oblbnout názvem. Celé hledání práce je povrchně shrnuto v pár nezajímavých pohovorech a několika telefonátech. Celkově je to po xté omletá romantická zápletka o klukovi zabouchnutém do své nejlepší kamarádky. Ta si jeho důležitost samozřejmě neuvědomí, dokud ho neztratí. Nic nového ani zajímavého. // 45% ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Hanba by mě musela pleskat, kdybych tento super-klišé film ocenil průměrnými třemi hvězdičkami. Už jsem měl dost těch filmů, který jsou skvělý, musí se o nich přemýšlet a mají bezkonkurenční pointu. Prostě jsem si potřeboval oddechnout. A tohle je boží oddechovka. S božskou Alexis Bledel. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tak to bol jeden z tých filmov, kde trápny klišé záver pokazí akékoľvek celkové nadšenie. Načo? Normálne som si po celý čas vravel, že na aký super realistický film som natrafil. Len škoda, že od určitého momentu sa to začalo strašne idealizovať, a ten koniec to už úplne zabil. Škoda, že to nezostalo v tej realistickej rovine a zrazu klišé dokázalo pohltiť celý záver. Ryden mi ale svojim správaním vôbec nebola sympatická, a to mám Alexis Bledel celkom rád. Ale aspoň si vedela neskôr priznať chybu, a mňa by veru tiež potešilo keby niekto kto mi bol tak blízky a zradil ma, aby ma prišiel odprosiť a pokúšal sa získať si späť moju dôveru (no také niečo sa asi môže stať len vo filmoch). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie mě moc neberou, ale tohle se celkem nechalo, asi proto, že ta romantika až takovou roli nehraje. Krásná a příjemná Alexis tomu dodá ten potřebný náboj na to, aby se člověk vůbec podíval. Na odpoledne naprosto ideální podívaná neurazí a celkem pobaví. Ps- ten její brácha vypadal jako dement. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový ten hezký oddechový film, u kterého se zasmějete a vidíte i něco ze svého života. Na odpoledne ke kávě nebo večer k odpočinku je to skvělý volba. A navíc Alexis dělá film příjemným a hezkým prožitkem. Tu herečku mám vážně hodně ráda. ()

Reklama

Reklama