Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodový, ale bohužel kostrbatě a povrchně odvyprávěný film, který drží nad vodou sympatická Alexis Bledel. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Když se podívám na děj, někdy se mi zdálo, že je nějak nedomyšlený, ale ve většině situací jsem se dobře bavila, je to vlastně takový film pro zasmání, na oddech a uvolnění. K tomuto filmu lze jen napsat, že se hodí pro lidi, kteří se rádi zasmějí a chtějí si užít takovou tu pohodu u filmu. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že toto jsem omylem stáhl místo Absolventa. :-) Asi jsem se překlikl. No a byl to opravdu velký omyl. Každopádně jsme si s přítelkyní říkali, že si dáme něco lehčího, takže jsme to zapnuli. Bohužel, nutno říci. Toto je naprosto zbytečný film. Není to ani romantické, ani vtipné, prostě nic. Předvídatelné od začátku do konce, ale u tohoto typu filmu se ani nic jiného nedá čekat. Ale občas tyto filmy bývají víceméně vtipné, nebo něčím okořeněné, prostě to má alespoň něco navíc. Ale tohle je fakt o ničem. Spousta zbytečných scén, hluchého místa, absolutní absence emocí, prostě bída. Jednu hvězdu tomu dávám, protože jsem to dokoukal a nevypnul to, i když je to celkem s podivem. Asi jsem stále doufal, jestli se to zlomí nebo nevím... Ale tak není to vyloženě iritující, takže asi proto. Ale už nikdy více. Howgh! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Mohla to být průměrná, ale vcelku příjemná oddechovka (rakev, babička, kočka), ale změnilo se to jen v nudnou hodinu a čtvrt s americkými rodinnými hodnotami. 40% ()

Kaja.Kolarova 

všechny recenze uživatele

Jasně, že tohle není žádný výkvět, ale ve světě hloupých komedií je tohle skvost. Jen si vzpomeňte na komedie typu Lemra líná, Vdáš se a basta nebo Krásná pokojská, mohla bych vyjmenovat ještě tisíc dalších, které jsou nudné a o ničem. Dávám celé 4*, protože kdyby takhle vypadal každý nenáročný film, peníze za kino už by nebyly nikdy vyhozené... A to neříkám jen proto, že jsem vysazená na Alexis Bledel, kterou mimochodem ve svém řemesle považuju za skvělou. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Moc jsem si od filmu nesliboval, ale čekal jsem čím mě překvapí. Popravdě mě ničím moc nepřekvapil. Začátek typický americký a humor rovněž tak. Jak však ubíhal děj filmu, tak mě dokázal přesvědčit o svých sympatiích. V druhé půlce jsem se dostal do děje a pochopil jsem celou tu studentskou myšlenku. Možná to bude i tím, že za chvíli budu v podobné situaci jako hlavní hrdinka. Takže nakonec se z toho pro mě vyklubal slušný kousek. ()

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie absolutně postrádající nějakou zábavnější dějovou linku. Absurdní situace, nevtipné pokusy o humor a stálá a nepřetržitá nuda, která mě přímo vybízela k tomu, abych se dodíval někdy jindy. Promiň, Rory. Ale tohle nezachrání ani tvoje modré oči. ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Hvězda navíc za to, že jsem se zasmála, hvězda za modrooká kukadla Alexis a hvězda za... vlastně třetí hvězda se asi nekoná. Rozhodně se ale podívám někdy při žehlení podruhé. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Začátek nenechá vydechnout, je to hodně informacemi nabušený úvod, pak se zvolní tempo, přijde mnoho nezdařených pokusů o vtip, Dívka hledající práci a když ji získá, tak si stejně radši zvolí svého kluka. Ten primitivní příběh je vystaven na základech nezáživných scének. (pohřeb kočky ve škatuli od pizzy do malé díry, ha ha ha...) ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných scének, jinak křečovitý pokus o něj ( vede M. Keaton coby nepovedená napodobenina Clarka Griswolda), romantika, které nevěříte a je vám lhostejné, kdo s kým nakonec skončí. Celé to působí jako spichlé horkou jehlou a jako prodejní obal je přibalena A. Bledel z Gilmourových děvčat. Díky ní dávám alespoň dvě hvězdy a zároveň se divím, že si vůbec mezi těma dvěma unylýma panákama beze špetky charismatu dokázala vůbec vybrat. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Většině lidí stačí se podívat na pár prvních minut a hned ví jak to dopadne no a těm co jim to hned nedojde bohatě postačí, když se podívají na konec.. Opravdu nudná komedie, kterou nezachrání ani Michael a Alexis... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Škola úspěšně u konce a co dál????? Návrat do rodinného hnízda, hledání zaměstnání, problémy se vztahy - nezáživná hrana mezi puberťáckou komedii a dospělým dramatem se srdcervoucím happy endem. Alexis Bledel je synonymem sympatičnosti, ale to k utáhnutí celého filmu bohužel nestačí. Šokem pro mě byl návrat ztraceného syna Michaela Keatona - několik let jsem ho neregistroval, ale takovou roli si myslím nezaslouží :( ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Celkom prijemna romanticka komedia v hlavnej ulohe so sympatickou Alexis Bledel,ktora splnila priblizne moje ocakavania,v ramci tohto zanru v celku spokojnost...:-) ()

Reklama

Reklama