Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

le_loulou 

všechny recenze uživatele

Dívám se potřetí. A můžu říct, že mě to pořád baví :). Možná, že ten film nemá žádnou silnou myšlenku. Možná je Alexis stejná jako v Gilmorkách... Šílená rodina Malbyových dělá z nepoužitelného filmu docela ucházející komedii. A navíc - Alexis má jisté nepřekonatelné kouzlo, které každému filmu zvedne úroveň! ;) Pro mě ideální film do postele obložené kapesníky a léky na kašel :)) ()

Tess17 

všechny recenze uživatele

Na vrcholu. Puf! Sen je pryč. Puf! Sen je splněn. Zajímavé, po celý film jsem měla očka na špejličkách a sledovala, jestli tam nenajdu nějakého Gandalfa. Nic. Tak jak se to stalo? Typická vymývárna, kdy buď máte tak blbej den, že nevíte co by (to už je lepší jít do toho OBI) a pustíte si tohle, nebo jste milovník hlavní hrdinky a už z principu koukáte na všechny filmy, kde se jen mihne. ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný komédia, občas by som našla svetlé miesta, inak ma film veľmi nezaujal, priemerné herecké výkony a humor často pripadal skôr nevkusný a trápny ... A k tomu všetkému veľmi priehľadný a predvídateľný záver . ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla blbost! Čekala jsem teda mnohem víc a za neuvěřitelně neuvěřitelnej konec nemůžu dát víc než jednu hvězdičku. O tu se zasloužila hlavní představitelka a Michael Keaton. Víc si film nezaslouží. Co by stálo za pokus, by byla propracovaná komedie o problematice shánění práce absolventy, o pohledu jich i druhé strany (zaměstnavatele). Ale nic idealistického a romantického, na takovýto film realisticky a do hloubky zpracovaný bych se podívala moc ráda. ()

klaudicita 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru tento film úplne vystihuje slovo "priemerný". Čo sa mi na tom páčilo bola pôvabná Alexis Bledel a to, že jej situácia (neschopnosť nájsť si poriadnu prácu) sa celkom iste zhoduje so situáciami mnohých mladých ľudí. Celkovo to však bolo nudné a bez rozumnej zápletky a keď idem spať, sem-tam si ten film pustím. ()

lamejka odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda dobrých hercov, ktorý žiaľ nemali čo hrať. Celý film bolo počuť len kňučanie, mrnčanie a fňukanie hlavnej hrdinky. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné klišé, kam se jen člověk podívá. Chemie není ani mezi rodinou, ani mez "ústřední"dvojicí. Tady někdo šlápl hodně vedle. ()

Reklama

Reklama