Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekala mnohem víc zábavy a všeho..tohle byl takový slabý odvar...film úplně o ničem...jediné plusové body jsou za Alexis Bledel, kterou mám jako herečku vážně ráda..jinak teda velká slabota. Zbytek hereckého obsazení nic moc,i když se tam objevila pro mě řada známých tváří ze spousty seriálů. Hudba..ani si nevybavím, že tam kromě těch velmi podivných písniček od Adama nějaká byla...slabá hvězdička a půl ()

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Nejdem sa rozložiť z nebíčkovo modrých očí Alexis Bledel. Neprirovnala by som film k jednohubke, ale k priemernému koláču. Polku zjete večer a polku si odložíte do chladničky na zajtra. Lenže tá nezjedená časť je na ďalší deň poriadne nechutná. Koláč má kvalitné a chutné ingrediencie, hlavne pre ženské publikum (postava Adama alebo Davida ♥). Na prvé zahryznutie je veľmi chutný, podľa vašich predstáv. Bohužiaľ, ďalšie sústa už nie sú také lahodné. S príchodom Rydeninho otca a pošahanej famílie sa mi začína zdvíhať žalúdok. Od filmu o absolventke sa stala sprostá rodinná (akože) komédia. Z masla sa stal margarín. Fuj. Kuchár na nás chcel asi ušetriť, nemal to robiť. ()

Reklama

lucy.lu 

všechny recenze uživatele

Moc dobře vím, jaké to je hledat práci (zvlášť po škole jako čerstvý absolvent), takže tato část si u mě vedla nadmíru dobře. Komická rovina fungovala bez větších prohřešků, takže kvóta "komedie" byla splněna. A když si k tomu přidáte modré oči Alexis Bledel, tak máte zaděláno na obstojnou oddychovku. Vytkla bych snad jen poněkud "uspěchanou" druhou půlku filmu. Jednoduše mi tam něco chybělo. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, nenásilné × nedotažené, mdlé, utahané. Aspoň, že to nebylo tak dlouhé. Nápad to byl zajímavý, co dělat po vejšce, ale... Klasická romantická zápletka, dobře střelená rodina od bratra po babičku a hezké hadříky. Na tento jsem se dívala jen kvůli Alexis Bledel. Ta si odehrála svoje ve stylu nevinná modrooká dívka, něco jako v Gilmorových děvčatech. Film je to pohodový, ale zbytečný a nudný. ..ke všemu mě stresuje momentální myšlenka kam po škole.. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pekná Alexis Bledel konečne niekde zahviedzil ako hlavná postava..jej debut sa úprimne vydaril cekom dobre...absolútne nezáväzná zábava, schéma je u týchto filmov takmer identická..ale tu je Michael "Batman" Keaton...nápad s truhlou na preteky bol originálny..celkovo je to zábavná oddychová romantická komédia ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa od 10. decembra 2007 do 14. februára 2008 v Los Angeles a Malibu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama