Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Recenze (338)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolal takový pocit, jako když bych si otevřel skříňku a zní by na mě vyskočila nějaká oživlá mrtvola. Šok. Spolek Beta je spolek prasat, kteří mají smysl pro humor stejně takový jako parta kluků z cikánského ghetta uprostřed Bukureště. Každopádně na druhou stranu uznávám, že takové komedie jsou občas potřeba. Něco neinteligentního, u čeho se dá dát pívo, pívo, pívo, zasmát se a pak jít spát. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Soft porno (to myslím úplne vážne), tváriace sa ako pokračovanie slávnej teenagerskej komédie. Prvé kozy a oholená šuška sa na vás vyvalia už asi v tretej minúte filmu a potom už je to len "o tom jednom". Áno, asi trikrát som sa zasmial (ruská ruleta z Lovca jeleňov tu má mimoriadne humusácku modifikáciu), inak zúfalstvo. Ale ako tu už bolo viackrát spomenuté - ako film k hromade chľastu s kamošmi je to ideálne. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $18,102,314 //počet predaných kusov 860,698║ Zbytočnosť. /5%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Hrozně mi na tom filmu vadí, že tam pořád někdo zvrací nebo se dějí jiné podivnosti s tělesnými tekutinami, protože jinak se z toho mohla vyklubat vážně slušná teenagerská řachanda. Zápletka o tom, že banda geeků bojuje s bandou pařanů je správně švihlá a spousta fórů je vyloženě ultimátních. Ať už je to "tekutina života" letící přes pokoj ve zpomaleném záběru, kradení takřka posvátné Základní desky nebo jedna z mnoha parodií. U mě vede Copollova Apokalypsa s hláškou: "Miluju vůni koziček po ránu", ale pozadu nezůstává ani svádění ala Star Trek, bitka s Davem Maulem, goldfingerovská centrála geeků nebo ruská ruleta z Lovce Jelenů (i když u týhle scény se mi solidně zvedal kufr a lidé slabšími žaludky by jí nemuseli rozdýchat). Navíc mě vždycky dostávaly ty zidealizovaný americký vejšky se spoustou sexuchtivejch, většinou polonahejch krasavic, kde se objeví jenom ta jedna chytrá, do který se zabouchne hlavní hrdina. Úchylka na ovce jest pouhou třešničkou na dortu. Čtyřku ani pětku jsem neviděl a napravovat to neplánuju, ale šestka je ideální snímek třeba na pařbu s kámošema. Bééé. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez Naha mile, ale oproti novejsi Knize lasky precejen slabsi. Muzou za to dva faktory. Jednak naprosto otresny herci, sice xichty z minulyho dilu, ale nejen chabej Stiffler, ale komplet vsichni jsou absolutne nevyrazny a nezajimavy. Tim nemyslim holciny, tech tady zas lita hromada, vsechny zvesela ukazujou kozy a nektery i vic, nektery momenty by uspeli klidne v soft pornu. Druhej ani ne tak problem, ale proste fakt, je, ze se to snazi o jakejsi pribeh a neni to jen duta a pohodova jizda napric mejdany, ale jde tu i o nejaky soupereni s sprtama o kolej. A tohle je plus, ale zaroven i minus. Film tak diky tomu neni tak dementni a jednoduchej a obcas se dostavi nakej fajnovej napad, obzvlast olympiada, na druhou stranu, proste se zakonite obcas neco vaznejsiho resi a misty tak chybi humor a neni to uz neprerusovana jizda. No a humor, samozrejme spousta dobytkaren bez kterejch bych se obesel, ale obcas to docela pobavi. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Po předchozích dvouch slabých dílech příchází slušné pokračování, u kterého jsem se skvěle bavil. Na druhou stranu na první tři díly to nemá nemá, ale když vypnete mozek, tak se budete bavit na výbornou.... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má-li lev malý penis, musí to vyrovnat velkým řevem." Někde v minulosti jsem udělal chybu. Nevím, čím to je, ale když jsem zabloudil na vysokou školu, tak mé spolužačky rozhodně nepřipomínaly sexy modelky, nezúčastnil jsem se žádné striptýzové rvačky a nehrál jsem ani řeckou ruletu. Tu vlastně ani hrát nechci. Jinak musím konstatovat, že tohle je docela nemravné, průměrně zábavné a nabízí to zajímavý zpomalený pokus o zachránění plyšového medvídka zachycením letícího spermatu rukou. Jinak se tam kromě sexu bohužel i vydatně zvrací, ale já se umím slušně krýt. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

Arx 

všechny recenze uživatele

O šestém pokračování populárních Prciček můžu s klidem řict, že po 4. a 5. naprosto trapných dílech je tu konečně slušné pokračování. Beta House mě opravdu mile překvapil. Přehlídka božských modelek okořeněná slušnou dávkou humoru. Povinnost pro fandy Prciček a pohodovej film pro každého. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Převážná většina lidí to zná: přijde někam na rozjetý večírek, kde jsou už všichni v určitém stupni alkoholového opojení a padají vtipy, které všem připadají ohromně vtipné, ale pokud jste střízliví a nerozjetí, vnímáte jejich neskutečnou trapnost. Tenhle film za střízliva a bez vstřícné nálady snad ani konzumovat nelze, jak neuvěřitelně je tupý a laciný. Od původní verze se ještě víc vzdálil směrem k naprosté nenáročnosti, takže nejlepší je ho použít jako kulisu k nějakému večírku, kde se sejde parta rozjařených teenagerů obojího pohlaví. Celkový dojem: 0 % (bohužel jsem nebyl na večírku). ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl scénář tak přímočarej a jednoduchej tak by mě to možná i bavilo. Rozhodně se tam najde pár vtipnejch momentů, ale je to málo. Ve srovnání se Superbad tomu tahle rychlokvaška nesahá ani po paty. Škoda ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Šestka pokračuje ve vyjetých kolejích předchozích dvou dílů, s tím rozdílem, že už se zde skoro kašle na příběh a je tak v podstatě jen slepencem zábavných scének. Na druhou stranu je fajn, že morální poselství z pětky je zde pošlapáno hned v úvodu a leckteré situace jsou dokonce originální (viz. parodie na Lovce jelenů). Je to ultranechutné, ale nenudící a zábavné rozhodně. Narozdíl od jiných teenagerovských komedií, Prcičky sice ztratily tvář, ale nikoliv vtip. 5/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už ani nemám poňatia, koľké je toto pokračovanie. Po druhej časti sa to totiž zvrhlo na nepochopiteľnú zvráteninu, ktorú zo sračiek už asi nevytiahne nik. Film som si pozrel už len zo zotrvačnosti a k ohľadu na to, že som pozrel aj predošlé. Viac menej ma len zaujímalo, že kto znova koho ogrcia, oprdí, pretiahne, oserie, ostrieka a to nebudem v týchto úchylovinách, ktoré som zakaždým pretáčal pokračovať. Ono, raz je to vtipné, ale keď je tým naplnený celý film, tak je to ozaj dosť. Ale zas musím povedať, že na dačom sa dalo zasmiať. Aj keď otrepane. 40%. ()

Reklama

Reklama