Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

666teen 

všechny recenze uživatele

Není exekutor, jako exekutor. Až vám panáček od soudu olepí samolepkama televizi a děti obrečí stupidní JimJam, přibalí rychlovarnou konvici, takže už si uvaříte jenom ledovou kávu, pořád si můžete blahopřát, že jste v pohodě. Exekuce na vaše nesplacená játra, nebo srdce, by proběhla poněkud dramatičtěji. Na druhou stranu, v den vyrovnání dluhu vám odpadne spousta starostí. Jako třeba co zítra na sebe, co budu v pátek vařit, nebo kdy sousedovi vrátím křečka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Debutující Miguel Sapochnik s arsenálem populárních herců natočil slibné sci-fi, v němž se gore efekty rozhodně nešetří. Překvapila mě do jisté míry jednoznačnost a striknost hlavních hrdinů pokud šlo o nějaké rozhodování. Prakticky se zde hraje pouze na buď si s námi nebo proti nám. Forest Whitaker hraje přímo úžasně, tohoto herce prostě můžu. Jude Law neurazí, ale žádný akční borec z něj asi nikdy nebude. Liev Schreiber předvedl svůj v poslední době vysoký standard. Příběh se mi líbil v první polovině, druhé dle mého soudu začně postupem času docházet dech. V závěru na nás scénaristé připravili past s velkým P. Pro mě osobně trošku šok.PS: Logických chyb se dala najít spousta, přesto slušných 55 % ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jednotlivosti super (zvláště ty ‚na hudbu‘), celek tisíckrát viděné klišé, které zvláště ve druhé třetině nemá ani kapku drajvu. Cynický úvod potěší a závěr má fantastické grády, jenže takových protisystémových revolt už tady byly spousty a Sapochnik bohužel umí zaujmout jen na průměrné délce písničky. Law super, Whitaker má sklony přehrávat. Neutuchající krvavé gejzíry – palce nahoru! 3 a ½. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní film. Už od začátku jsem obdivoval, jaké hlavní hrdiny jsme dostali k dispozici. Prvotřídní sadističtí, prací orgánových exekutorů posedlí hajzlíci, kteří se takřka ničeho neštítí, zároveň nepobrali moc inteligence. Přesně takové gumy, jaké vám v pražské MHD kontrolují jízdenky. Odvážný krok, říkal jsem si. Jenže pak přišel v pořadí třetí Lawův knockout a s ním i prapodivná proměna a i největší zádrhel celého filmu. Jednak mi až do konce filmu vrtalo hlavou, proč Unie svému zaměstnanci, který utrpěl pracovní úraz to nové srdce prostě nezaplatí, no a jednak ta změna z cynického sráče na útlocitného dobráka byla víc než blbě uvěřitelná. Každopádně film má svojí atmosféru a styl, je podobně "bezcitný" jako třeba Equilibrium, totálně svérázný a divný, brutalita je vizuálně úžasná, Oldboy scéna potěšila, zvlášť ve chvíli, kdy přišlo na řadu kladivo a tvůrci se tak jasně přiznali. Finální zvrat mi přišel hodně přitaženej za vlasy a hlavně k ničemu, ale srdíčko trošku rozbušil, to jo! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +Jude Law, Alice Braga, Forest Whitaker, výborná akce, námět, sci-fi zápletka, prostředí, hudební doprovod, závěrečná pointa, ucelený vývoj příběhu -ze začátku jsem o filmu moc nevěděl, takže to byl risk, Liev Chreiber se taky nacpe do každého filmu, akce mohlo být ještě víc/// Když se nad tím tak zamyslím, tak je to až nečekané překvapení. Příběh není překombinovaný, má začátek, prostředek i konec. Podotýkám konec, kvůli kterému stojí za to si počkat. Film má Juda Lawa v pro něj celkem netradiční hlavní roli, kde jeho parťákem i protivníkem je charismatický Forest Whitaker. Účast něžného pohlaví také potěší. Co se akce týče, viděl jsem i nabušenější a odvážnější filmy. Krví se naštěstí nešetří a občas některé záběry nejsou pro slabé žaludky. Zvláště když by jste při tom třebas večeřeli. Atmosféru dobře doplňuje hudba a velice kvalitní zvuky. Hodí se pro domácí kino./// Celkem 80%/// ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama