Reklama

Reklama

Každý den jsou Vánoce

(TV film)
  • USA Christmas Do-Over (více)

Obsahy(1)

Vánoce. Všichni milují tyto nádherné svátky… tedy až na Kevina. Ten musí trávit 25. prosinec u svého syna Bena, bývalé manželky Jill a hlavně jejích příšerných rodičů! Jejich nesympatie jsou vzájemné a tak není divu, proč je tak moc zbožňuje. Celý tento dne skončí jako jedna velká katastrofa. Vánoční dárek pro Bena, koupený na poslední chvíli, Jillin nový dokonalý přítel Todd, to vše pro něj představuje hotový horor. Jedinou světlou stránkou na tom všem je samotný Ben, pro kterého je největším dárkem jeho otec, a tak nahlas při slavnostní večeři vysloví přání, aby Vánoce byly každý den. A tak se i stane. Díky němu Kevin uvízne v časové smyčce a tento proklatý den se opakuje stále dokola a dokola… (Ssimca)

(více)

Recenze (9)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Malý Ben má desne nezodpovedného otca. Rozviedol sa s jeho mamou a zastaví sa u nich len občas na návštevu. Keď sa objaví na Vianoce, tak je z toho Ben veľmi šťastný. Preto počas sviatočnej večere vysloví prianie, aby boli Vianoce každý deň. To sa mu i splní. A tak začína šialený časový kruh, kedy "Každý deň sú Vianoce". Všetko sa opakuje. Benov otec začne prežívať rovnaký deň stále dokola. Nie je to nič originálne, ale celkom fajn som sa pri tom pobavil. Pohodová americká vianočná fantasy komédia. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sympatický vánoční film, který však bohužel nepřichází s ničím novým či originálním a jehož nevýhodou je, že nápad s mnohokrát se opakujícím jedním dnem tu byl už několikrát. Dokonce už jsem viděl i jeden vánoční film, kde se hlavnímu hrdinovi neustále opakuje Štědrý den pořád dokola. Takže tento film těžko mohl přinést něco nového či originálního. Jediné, kvůli čemu stojí za to se na tenhle snímek podívat je to, jak se hlavnímu hrdinovi povede dostat z časové smyčky. Na to jsem byl zvědavý po celou dobu a nakonec jsem se dočkal docela zajímavého a zřejmě i neotřelého rozuzlení, ale zároveň to nebylo nic, z čeho bych si, lidově řečeno, měl sednout na zadek. Ale filmu bezesporu prospěla i účast Jaye Mohra, což je herec, kterého jsem poprvé zaregistroval v americkém komediálním seriálu Akce, kde si zahrál arogantního hollywodského producenta, a už tam prokazoval komediální talent, a zde jen potvrzuje své nadání na komické úlohy. Takže abych to nějak zakončil, jako celek to není zase tak špatné, tvůrci se snažili vkládat do stále se opakujícího Štědrého dne nové a nové prvky, takže film vůbec nenudil a byl dost dobře koukatelný. Zkrátka takový nenáročný vánoční snímek pro celou rodinu, který nenadchne ani neurazí, a jako takovému mu tedy uděluji tři hvězdičky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Docela povedený film na to, že je to o Vánocích v Americe, Santovi atd... Námět opakovaného dne už tu byl hodněkrát, takže nic nového, ale dívat se na to dalo a dokonce jsem se i bavila. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den více ve vánočním kabátě. O tom je celý tento film. První polovina je opravdu vtipná a zesměšňování Vánoc, které mne fakt neberou (při vším respektu k Ježíši), mi sedla jako hrnec na prdel. Druhá polovina se již táhla, právě s ohledem na Hromnice jsem jen čekal, jaký důvod pro návrat manželky k hrdinovi tvůrci najdou. Důvod byl chabý. Kdyby měl film o 15 minut méně, dal bych i čtyři hvězdy, ale takto zůstávám jen u tří. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu remake Na Hromnice o den více. Po pár dnech mě řešení jednoho dne přestalo bavit, docela pomalý posun děje. Ale o Vánocích se na to určitě dívat dá. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Lehce utahaný filmík s vánoční tématikou. Není to vyloženě špatné, ale ani žádná velká sláva. Za mne 40%. ()

Reklama

Reklama