Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Patw 

všechny recenze uživatele

Na film jsem koukal jen kvůli hlavní představitelce Sarah M. Gellar. Film to není špatný - určitě by mě to bavilo víc kdyby to nedávali ve dvanáct v noci - ale i tak to bylo zdlouhavé. Proto dávám filmu 2* ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Najťažšie sa komentuje priemerný film s priemerným scenárom a s priemernými hereckými výkonmi a to hlavne v prípade, keď komentujúci je nepoškvrnený originálom. Potom sa pri takomto, zrejme vechťovom vývare, niet čoho chytiť. Možno akurát tak za hlavu. 50% ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Průměr... prostě průměr. Jako obvykle film, který je vystavěný na zajímavé premise, ale čím víc se blíží ke konci, tím předvídatelnějším a neoriginálnějším se stává... ()

kackulka 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, konec byl předvídatelný,ale je to film, který neurazí. A jedno je velké plus- Lee Pace, je prostě boží :-) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film - tedy spíš námět. První polovina se mi hodně líbila, ale pak se to nějak zpomalilo a ztratilo to šťávu. Budu dělat že jsem neviděla těch pár naprosto nelogických detailů ve filmu (jako těla, co po nehodě skončí 5 metrů na druhé straně auta...) No prostě se nejedná o velkofilm ani o strhující dílo, ale podívat se na to dá a možná se dá i najít něco, co by mohla být jakási skrytá myšlenka. A ještě musím bohužel říct, že herci mě vážně zklamali. Silnější dvě hvězdy. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Těch změn ve scénáři oproti Kwakově korejskému originálu v podstatě není tolik. A přesto těch pár změn úplně mění o čem celý ten film vlastně je a dokonce i to, kdo je hlavním hrdinou. Všechno jsou to změny k horšímu, ale 4 hvězdičky bych dal asi i bollywoodské adaptaci, která by končila tím, že si všichni tři zatančí a zazpívají veselou písničku v barevných kostýmech. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Taková kravina pro ženy, jinak děsná omáčka okolo tragické nehody dvou bratrů dvojčat, z niž se jeden posléze snaží přimět manželku toho druhého, že zrovna on je jen její manžel byť v jiném těle. a vede to až .... jak jinak už to tu bylo mnohokrát a nemá to prostě čim zaujmout, děj je předvidatelný jak to , že ráno bude světlo, prostě nuda. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

U tohodle filmu musím uznat, že byla chyba dívat se na trailer, jelikož mi odhalil předem celou zápletku a já jen čekal kdy se to stane. Škoda, docela mi to snížilo zážitek z filmu. Ten by si myslím ani tak nebyl nikterak převratný. Takové to normální pokoukáníčko. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Podpriemerny tuctovy mysteriozny thriller, ktoreho pointa sa da uhadnut asi tak v 18tej minute a jej pripadna alternativa v 23;) Nejedna sa teda o ziadne prekvapenie a oznacenie tohto filmu za horor je asi take trefne ako nazvat Marchallov Descent akcnou komediou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

V tomto filme nie je žiadna skutočná dráma ani horor a koniec je prinajmenšom strašidelný. Herecké výkony sú podpriemerné aj od vedúcej dámy a scenár je biedny a predvídateľný. 3/10 ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Hodnotím s odstupem asi tří týdnů od zhlédnutí a přesto jsem si musel film zběžně prolétnout abych si vůbec vzpomněl jak to skončilo.. **+ ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jessica (Sarah Michelle Gellar) a Ryan (Michael Landes) nemohou být šťastnější - jejich společný život se vyvíjí přesně tak, jak si představují, a nebýt Ryanova bratra Romana, bývalého kriminálníka, který s nimi sdílí společnou domácnost, byla by to idylka. Jednoho dne se při dopravní nehodě oba bratři těžce zraní, a upadnou do kómatu. Po čase se z kómatu Roman probírá, ale začíná se stejně jako jeho bratr Ryan. Je možné, že se duch Ryana přemístil do bratrova těla? A když Roman ví věci, které znal pouze Ryan, není pochyb ... Což o to, zápletka je rozhodně originální a rozhodně zajímavá, ale se zpracováním je to už o chlup horší. Sice podle distributora by měl film měl padat do kategorie Thriller / Horror, ale toho jsem si nějak nevšiml. Spíš jde o romantické drama s mysteriózní zápletkou, ale toť vše. I herecké obsazení odpovídalo (líbí se mi jak tu někdo psal, tak to použiji také) filmúm Rosamundy Pilcherové, a i od Sarah Michelle Gellar jsem čekal něco víc (tady je spíš jen proto, že tam nějaká ženská být musela, a Sarah vypadá setsakra dobře..)... ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

75% Sice moc netuším co je na tom hororové, ale ... Vlastně všechno co ve filmu je, je tak trošku zkopírované z jiných filmů, ale mě se to páčilo. Normálně bych dal 4 hvězdy, ale za herce, hlavně Sarah dávám hvězdiček 5.! ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Ten film vlastně vůbec nedává smysl, přestože se tváří, že by měl. Všechno je nakousnuté a nic dořešené. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho vyklubal docela zajímavý (a vcelku dobře natočený) thriller. 85 minut je úplně dostačujících, takže film vůbec nezačne nudit a hudba i kamera navozují celou dobu takovou tu "očekávací" atmosféru. ()

Reklama

Reklama