Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě nějaký kámoš zeptal, jestli má smysl podívat se na tenhle film, tak mu řeknu něco ve smyslu: Hele, nemá. I pětileté děcko bezpečně odhadne, co se stane v příští minutě (!!!) a to nemluvím o té debilním pointě. Navíc ten chlap, co hraje Romana, je jako herec tak prkenný, že by se i Pinokio měl co učit. A to se teď nesnažím být nijak vtipný, ale upřímný. Tohle je totiž nepoctivě odvedená práce. A to první minuty nebyly marné, říkám si fajn, to vypadá dobře. Pak se ale objeví brácha a já v ten moment uhodnu, co se stane za pár minut. Pak se stane nehoda a probuzení z kómatu. Tohle je pro film docela zásadní scéna, protože od této chvíle i mrtvýmu koni bez mozku je jasné, co bude následovat a jak to celé skončí. Jinak řečeno - divák se nudí. A moc. A co na tom, že kamera byla skvělá (co můžu jako normální filmový fanoušek posoudit) a hudba byla taky pěkná. Ale na co to je? K čemu, když se po zbytek filmu (přes hodinu!!!) nudíte, protože ten film je tak hloupý, že vás opravdu nic nepřekvapí? Takhle, dalo by se říct, že pro slabé (hloupé) filmy mám pochopení a beru, že ti herci si musejí nějak vydělávat, když nehrajou v kino hitech, ale co nesnesu, je špatný film, který si hraje na něco, co není. Který předstírá, bůh ví, jak není chytrý. A přitom je hloupý, až to bolí. Mám dva důvody, proč tohle nedám do odpadu. Ten první je Sarah Michelle Gellar, která jako jediná vypadala, že alespoň trochu tuší, oč tam běží (nebo se alespoň snažila hrát, to je druhé plus pro ni). A ten druhý je hodně chabý důvod, který používám, když nechci udělovat odpad. A to, že jsem už viděl i horší filmy. Ale musím říct, že tohle bylo na hraně. Kdyby to mělo (byť o 10 minut) delší stopáž, tak bych si buď hodil mašli, nebo bych film hodil do odpadu a ani bych nemrkl (no, nejspíš to druhé :-)) Pokud bych měl tohle někomu doporučit, tak je to pouze pro skalní příznivce SMG. Bojím se, že pro někoho jiného to bude jen ztráta času, stejně jako pro mě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Originální jihokorejský film Addicted jsem neviděl, takže nemůžu posoudit, jakou s ním má tento americký remake podobnost, nicméně to nic nemění na tom, že spíše než o horor (nebo v tomto případě psychologický thriller) jde hlavně o romantickou/drama zápletku, kterou opravdu ve filmech moc nevyhledávám a i proto jsem k němu zaujal defenzivní postoj (nechci psát odpor). Jenomže já měl po celou dobu pocit, že tady jde hlavně o to, za jak dlouho se podaří Lee Pacemu dostat Sarah Michelle Gellar do postele a pokud scénář staví více méně jenom na tom, tak to jde mimo mne. Teprve ke konci si tvůrci zřejmě uvědomili, že mají trochu přitvrdit, jenomže ti patlalové nedokáží ani natočit pořádnou finální bitku. I to je důvod proč nechápu tu americkou snahu neustále natáčet remaky k asijských kouskům, když je ve většině případů leda tak zprzní, tedy scénář samozřejmě. Ono je totiž těžké okopírovat „duši“ příběhu a jeho kouzlo. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka a námět není natolik nosný, aby utáhl celovečerní film. Dokážu si představit tento příběh v rámci nějakého televizního cyklu. Všechno, co se odehrálo má samo o sobě malinkou životnost, střih vám ani nedovolí si užít dialogy a lokace, protože sotva se scéna rozehraje už se jede dál. NA Sarah se mi bude vždy dívat skvěle, proto ta 3 hvězda, ale příště by to chtělo něco pořádného. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film - tedy spíš námět. První polovina se mi hodně líbila, ale pak se to nějak zpomalilo a ztratilo to šťávu. Budu dělat že jsem neviděla těch pár naprosto nelogických detailů ve filmu (jako těla, co po nehodě skončí 5 metrů na druhé straně auta...) No prostě se nejedná o velkofilm ani o strhující dílo, ale podívat se na to dá a možná se dá i najít něco, co by mohla být jakási skrytá myšlenka. A ještě musím bohužel říct, že herci mě vážně zklamali. Silnější dvě hvězdy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Taková kravina pro ženy, jinak děsná omáčka okolo tragické nehody dvou bratrů dvojčat, z niž se jeden posléze snaží přimět manželku toho druhého, že zrovna on je jen její manžel byť v jiném těle. a vede to až .... jak jinak už to tu bylo mnohokrát a nemá to prostě čim zaujmout, děj je předvidatelný jak to , že ráno bude světlo, prostě nuda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama