Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý boxer, Izzy Daniels, kterého trénuje jeho otec, se skamarádí s Mary a jejími dvěma kamarádkami a stane se členem jejich Double dutch teamu - skákání a tanec se švihadly. Tajně s nimi chodí trénovat, aby to nikdo nevěděl. Díky jeho největšímu nepřáteli se to dozví celá škola i jeho táta, a musí čelit rozhodnutí, bud box nebo double dutch. (LoadNo)

(více)

Recenze (12)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka, která zaujme osazenstvo cca do 13let. Zajímalo mě skloubení sportovního skoku přes švihadlo a boxu. Čekal jsem, že to bude ujetý, ale až takhle? :D Jinak starý známý nalajnovaný děj aka "omlouvám se ti, ne já se ti omlouvám" konec dobrý, všechno dobré, všichni se mají rádi, záporák dostane za vyučenou, táta se sblíží se synem, bla bla. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Tak je to úplná blbost, ale zase jsem se dozvěděla něco nového. V Americe se dá udělat show asi úplně ze všeho. Je to trochu trapný, ale současně milý. ()

carly 

všechny recenze uživatele

vizuálne lahôdka, príbeh ako od Disneyho. ale páčil sa mi ten voice-over. herci dobrí, hlavne sestra hlavného hrdinu. a skvelá hudba ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mladý Corbin Bleu je šikovný kluk. Bohužel jeho herecká kariéra bude stát a padat s jeho věkem. To znamená, že čím déle bude mít mladický vzhled, tím déle může točit průměrné filmy pro puberťáky. Co se týče filmu - lepší takový než film o drogách, kde jsou navíc mladí feťáci a požívači alkoholu vyvedeni jako vzory pro mládež. Ikdyž je tento film celkem sladký, tak raději, ať se mé dcery dívají na toto, kde přece jenom hlavní hrdina může být dětem příkladem. Herecká a umělecká úroveň velice nízko, ale jak říkám - pro puberťáky... ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoduchý a ničím výrazný filmek, který ve své průměrnosti zaujme možná tak zajimavými skoky přes švihadlo, o kterém vlastně celá tahle pohádka je. [44%] ()

PedroMar odpad!

všechny recenze uživatele

naprosto prostoduchý příběh a nadějném boxerovi, který jednoho dne zjistí, že to co celý život hledá, je skákání přes švahadlo. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s pěkným skákáním přes švihadlo. Kdo umí, kdo neumí, ten čumí. Dalo se na to dívat, ale je to ten druh filmu, na který se podívám jednou a pak už na něj zapomenu. ()

Reklama

Reklama