Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Recenze (395)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela mě rozesmálo, jak tady jeden po druhým sborově opakuje, že Cami je na podobný filmy stará a ošklivá. Cami na mě totiž ve filmu působí naopak velmi svěže a mladě a že je to stále těžce pichatelná bréca o tom nemá cenu ani polemizovat. Především je to, ale ženská s úžasným komediálním talentem, bez kterýho by tenhle film stál za hovno. Až někdo bude chtít natočit nevtipnej film, určitě do něj obsadí pár přemoudřelých sucharů z csfd a velkolepá nuda bude na světě. Každýmu kde se chce pobavit a nečeká, že film vynalezne lék na aids vřele doporučuju. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost šílená komedie, ve které mi vadil snad každej a Las Vegas mi vadil ze všeho nejvíc. Pak Cameron Diaz ukázala, jak dokáže být zábavná a film mě začal zajímat. Na konec jsem pak už ani nečekal, protože jsem věděl, jak to všecko dopadne. Nicméně kvůli Cameron jsem si ho nenechal ujít. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Na můj inzerát "Hledám romantickou komedii. Zn. Alespoň průměr" se ozval televizní snaživec Tom Vaughan, který angažoval veteránku žánru Cameron "Bývala jsem roztomilá-před deseti lety" Diaz a zajíčkovitého medvídka Ashtona Kutchera, jehož největší předností jsou široká ramena. Premisa Krize-Las Vegas-Mendelsson-Krize-Manželství-Problémy-Katastrofa-Katarze-Titulky, to vše lomeno 3 000 000 dolarů , nezní úplně marně, ale ve skutečnosti si budete pamatovat běh Central Parkem, lasvegaskou koláž, (Cameron má totiž ve smlouvě, že v každém filmu musí sprintovat a falešně zpívat), easy cheesy soundtrack a plyšáka Kačera. Takže pokud nejste zvyklí na alkohol a cukr dohromady, radši si tenhle mejdan odpusťte. Jinak budete mít okno (jak se kčertu jmenovala hlavní hrdinka?) a pak přijde ošklivá kocovina z pocitu, že jste si za 129 KČ mohli pořídit Kamasutru. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Grace Kelly 2. Jungle Rock 3. Steady 4. Pink Flamingo 5. Can I Get Get Get 6. Licht Senkt Es Sich Von Himmel Nieder 7. Shake 8. If You Love Me 9. I'm Alive ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha nic neříkajících filmů, kde jsou zajeté ale hlavně zarostlé koleje.. Ale mě opět nezbývá než říci: "No a?" Hlavní duo alá Diaz a Kutcher nepatří mezi mé oblíbence a asi nikdy nebudou, jenže v tomhle komediálním slaďáku jsem si jejich "mejdan" užívala.. Najde se zde pár povedených scén (zejména honička do manželské poradny s házením pomerančů) i pár povedených vtipů, které vyvrátily mé počáteční obavy :o) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Mejdan v Las Vegas může být sebevíc zajímavý, ale nakonec stejně doplatí na svůj ojetý námět. Člověk zkrátka pozná, jak všechno dopadne už při prvních třech minutách filmu. Takový film má pak šanci na úspěch pouze v případě, že "výplň" před "úžasným" koncem, bude zajímavá. Zde se to ale moc nevede, až na honičku ve městě a pár světlých okamžiků ze života v bytě, zkrátka nefunguje. Cameron i přes očividně velkou dávku make-upu vypadá docela sexy, Ashton vypadá i hraje, jako ve svých ostatních filmech, takže nic nového a převratného. Každopádně Ashtona mám rád, takže 60% 27. 12. 2009 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem ženat už 25 let s tou úžasnou nesnesitelnou ženou. Jsou dny, kdy bych ji sice nejradši zabil, ale neudělám to, protože ji miluji ... a je to nezákonné." Tolik krásné pravdy našel soudce ve svém odůvodnění rozhodnutí, že nerozdělí svazek, který spojil pouze alkohol. A to udělal dobře, protože jsem si tak mohl s Jackem a s Joy užít pár měsíců s jejich podrazy. Bylo to docela zábavné, ale ke spokojenosti mé zlomyslné duše přece jen chyběla alespoň o jeden rychlostní stupeň brutálnější škodolibost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě vždycky zaručeně rozesměje. Hlavním důvodem je ta skvělá "čtverka". Vtipy jsou podávány přirozeně a konečně to není stylem "ááá, co si sednout ke stolu a povídat si vtipy?". Ksichty Cameron a Ashtona jsou ojedinělé a strašně hezky se na ně dívá..woooow. Opravdová jízda, která si nezaslouží méně než 5 hvězd. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročná, příběhově jednoznačně nalajnovaná oddychovka, která splní celkem slušně účel nenásilně zabavit a tu a tam přídat i nějakej dobrej vtípek, ale pravda, těch fakt moc nebylo, nicméně Cameron, ač už neni nejmladší, je pořád kočka a Ashton Kutcher byl pro tuhle komedii přesně ten potřebnej pohodovej týpek, kterej film zjednodušil a uvolnil. Mejdan v Las Vegas je prostě přesně takovej ten typ filmu, kerej sice nenadchne, ale zároveň se nedostaví pocit, že byla chyba si to pustit. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný podprůměr a la LEMRA LÍNÁ a tudíž byl příjemně překvapen, i když žádný zázrak to není a Cameron Diaz tu vypadá příšerně. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Tuctová komedie, kterých Hollywood chrlí desítky ročně. Párkrát se zasmějete, párkrát to budete chtít vypnout. A vlastně, radši to vypněte, spánek je lepší investice! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, co se stalo ve Vegas, nezůstalo ve Vegas.. Zkušený česač zlatých malin a ta, co jí hraje každé ráno z rádia „Make up, it´s a beautiful morning“ účelově hází vidle do svátosti manželského svazku, aby na konci opilí tentokráte láskou prozřeli. Příběh tak průhledný, že kdyby byl ještě průhlednější, tak by neexistoval, sice občas zaboduje nějakým fórem (stará se především Rob Corddry), ale co je to platné, když třetí hvězdu spolehlivě zablokuje rozplizle naplněná romantická šablona. Alan z Hangoveru byl pochopitelně přítomen, nicméně působil dojmem, že je na sedativech.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Ashton Kutcher umí být nejen snesitelný, ale i vtipný, Rob Corddry je borec každým coulem a scénář si na nic víc než na tuctovou komedii z fabriky na štěstí díky bohu nehraje. Negativa: Cameron je stará, Latifah dokáže iritovat i na ploše menší než 10 minut a Tom Vaughan je rutinér jak z výrobního pásu. Sečteno a podtrženo: Místy nuda, někdy zábava, dohromady vcelku stravitelná romantika, kterou prokouknete při úvodních titulcích, ale dokoukáte ji i přesto, že se vám při některých scenáristovích oslích můstcích bude zvedat žaludek. 5/10 ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.9/10] | me: Bieda. Dej nemá hlavu a pätu. Mnoho veci je absurdných až priam urážajúcich divákovú inteligenciu. Nebyť hoci len maličkého (ale predsa) počtu frkov šlo by o totálnu somarinu bez vtipu. Takto je mi ľúto, že herci nemali ani len trošku priestoru na akési hranie, pretože všetko už vopred pochoval debilný scenár a zlá réžia. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mejdan v Las Vegas se zdá býti ideálním "party filmem" pro mladistvé, rozjařené publikum. Pro mě osobně byla tato komedie příliš "urbanizovaná," americky povrchně rozjuchaná, pozlátkovská a jakási celá "ulepená" Hollywoodem. Cameron a Ashtonovi to spolu sedělo. Naprosto mě však zneklidňoval vzhled pokožky hlavních postav, který se podobal přesmažené klobásce. Zvláště v případě Cameron. No nic:) Ale i tak mě tato divoká jízda dokázala docela úspěšně zabavit. A až na nějaké "slabší drobnosti", co se týče především "rádoby vtipně nevkusně amerických" dialogů, jsem Mejdan v Las Vegas přežila bez úhony:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenáristická kópia nejedného hollywoodskeho rom-com cárachu. Jedno sa ale filmu nedá odoprieť - nech je akokoľvek predvídateľný a neoriginálny, dá sa pri ňom zabaviť a má celkom rýchly spád. Ústredná dvojica prevádzaja len typické afektované pózy a miestami lezú na nervy, no vedľajšie roličky sú celkom úderné, ako celok to ujde a je vidno, že sám seba neberie príliš vážne. 55%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Kutcher a Diaz?Ne,na to se nikdy nepodívám,říkám si.Nakonec samozřejmě sedím u pc a z donucení přítele tomu dávám šanci..není to vůbec špatné,na jedno shlédnutí se to dá,docela to i pobaví,ale to je tak vše.Nemastné neslané. ()

Reklama

Reklama