Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Romantika zrovna nieje môj žáner a asi keby tam nebol pridaný ďalší žáner - komédia, tak si to ani nepozriem.Je to v podstate aj tak na jedno kopyto.Vždycky nejaké zoznamovačky, hádky a nakoniec sú aj tak spolu.No tento film sa mi celkom páčil, aj keď je presne taký, ktorý moc nemám rád.Obaja hlavný predstavitelia sú mi sympatický (aj keď Diazová, trošku menej, aspoň v tomto filme) a dej bol postavený tak, že som si k nemu našiel cestu.Teda obsahoval prvky, pri ktorých som sa moc nenudil.Čo sa týka vyslovene žánru komédia, tak je to dobre, rozhodne sa dá na čom zasmiať.Takže na záver už len asi toľko, že je to jeden s tých lepších romaticko-komediálnych filmov. 70% - 3* ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemné překvapení. Zvykl jsem si koukat na Ashtona Kutchera každý den, protože momentálně si nenechám ujít ani jediný díl seriálu Zlatá sedmdesátá, kde se Ashton objevuje v každém díle a který každý den vysílá HBO Comedy. A byl pro mě dost nezvyk, vidět ho v jiné roli než jako méně inteligentního Michaela Kelsa. Ale zvykl jsem si a Ashton mě bavil i v tomhle filmu, zkrátka jemu asi opravdu nejlépe sedí komedie. Cameron Diaz je zase stálice na poli komedií, ať už vzpomeneme např. Svatbu mého nejlepšího přítele či Něco na té Mary je. A když se Ashton a Cameron spojí v jednom filmu jako dva neznámí lidé, kteří se nechají oddat 4 hodiny poté, co se poznali, pak vyhrají jackpot 3 miliony dolarů a soudce je při rozvodu odsoudí k šesti měsícům tvrdého manželství, než je rozvede, tak to je velice zajímavé. Ale těm dvěma tyhle jejich role sedly a jsou opravdu schopní tuhle průměrnou komedii vytáhnout až někam do nadprůměru. Jsem přesvědčený, že u této komedie bych se bavil i bez těchto dvou herců, ale s nimi je to ještě o stupínek vtipnější a naschvály, které si vzájemně provádějí, ty jsou prostě geniální. Zkrátka rád jsem se u téhle komedie pobavil a díky hlavní dvojce je to za čtyři hvězdy. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Průměrný hollywoodský komediální vývar, ve kterém necschází absolutně nic ze všech trapných berliček, pod nimiž se tyhle filmy potácí - umělí hrdinové, jejich trapní kamarádi, s nimiž se vztahové problémy řeší nejlépe v posilovně (tady u boxovacího pytle), předvídatelné "zvraty" a očekávaný konec. Jednou stačilo. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

I když je to typ romantické komedie, kde divák hned ví jak to skončí a i když tam hraje Cameron Diaz, kterou moc nemusím, tak se mi film líbil. Byla to sranda a v poslední době vcelku vydařená romanťárna. Situace, do kterých se Cameron DIaz a Ashton Kutcher dostaly byly fakt povedené a dokázaly opravdu solidně rozesmát. No na dlouhou zpáteční cestu z Itálie autobusem to každopádně bylo víc než dobré a zábavné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama