Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (201)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak okato pracovat s Holywoodskou sablonou teen-kungfu-beuaty chinese girls-movie (to je narychlo zaner) je az bieda a neschopnost rezisera s celym ensamblé. Ono pravdupovediac nic som od toho necakal a takisto nic sa mi aj dostalo. Facky so vsetkych scen mi film rozdaval pozehnane, plakat, smiat sa nevedno. Hrozive teenagerske klise zo vsetkych uhlov sa na vas vali, klasicka postupnost scenara (vychova, mudry starec, hanblivy vztah, mrtvy starec, zly, odvazny vztah, dalsie priatelstva, dalsi mudry "starec" - skoda Chow-Yun-Fat(a), zly, zaver, happyend). Bojovych scen pramalo, ked uz nejaka tak s lanami a kopou nezaujimavych trikov. Esteze sa to nenatiahlo na dlhsie nez 80 vrzgajucich minut. Dalsi film poukazujuci na chorobnost UnHollywoodu vymyslat NEUSTALE. Radsej peniazky usetrime, pouvazujme, este raz pouvazujme a az nasledne na nas trpezlivych divakov (vsakze!!!) hodte nejaky zaujimavy film s tentokrat uz naozaj mudrymi vychodnymi majstrami. ()

Ba-nny 

všechny recenze uživatele

Ako citam komenty, tak pre ludi co nepozerali serial je to celkom priemerny film, ale pre mna a ostatnych vernych fanusikov Dragonball sagy je to obrovske sklamanie. Hlavne co sa tyka scenara, kedze clovek si po prezreti cca 500 dielnej sagy zvykne na isty standard a nechce za nic na svete aby sa pribeh podobne menil. Skolacik, ktory sa zalubi a zaroven zachranuje svet...to kde sme? ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelně bizarní podívaná, plná hlášek jako "nechej koule, ať ti ukážou svoje moudra" a u které jsem si dobrou první polovinu říkal, jestli to někdo opravdu myslel vážně. Druhá půlka je slibnější, dostaví se i pár úsměvných nápadů. Jestli máte rádi zhůvěřilosti laciného typu a nebo se opravdu nudíte, dejte tomu šanci - koukat se na to dá. Minimálně ty rošťandy ujdou. Jinak se ale této zfilmované manze vyhněte obloukem, je to opravdový koncentrát klišé, špatných hereckých výkonů, zvráceného dialogu a docela obstojných triků. ()

/:-D 

všechny recenze uživatele

...Jednoducho Roztomilé...Niečo na spôsob: ked očakávate aspoň rozzúreného jazvečíka a objaví sa pred vami šteniatko čivavy. ()

AnyLae 

všechny recenze uživatele

Pokud neznáte anime, podle něhož tvůrci tvrdí, že film je, čeká vás průměrná akční podívaná: trocha boje, honička, trocha srandy, napětí, pár efektů... možná i trochu barevné exotiky... Pokud to anime znáte, nebo jste nedej bože závislý fanatik, tak ať vás ani nenapadne koukat se třeba jen na trailer!!! Herecké obsazení je až na Marsterse příšerné a naprosto neodpovídá... z příběhu a charakterů si vzali jen kulisy a celkově je tohle pro mě největší filmové zklamání roku, ale to jsme my všichni Draginbolláci předpokládali a plakali jsme už radši předem... Legenda o Dragon balls a Goku jako Sayan - naprosto pomotáno a zmršeno... a to nemluvím o tom, že Goku se jen Goku jmenuje, jinak je to Gohan, jen zdaleka ne tak praštěný... Chi-Chi je vlastně Videl, ale schází charakteristické rysy obou, vlastně je to jen barbie, co se umí docela dobře hýbat... Piccolo vypadá skoro jako Piccolo, akorát netuším, jestli je to ten mladší nebo starší, vzhledem ke křížení s Pilafem a lehké inspiraci dalšíma záporákama to radši ani nechci vědět... Mistr Roshi... nemá to náhodou být starý perverzní dědek s želvím krunýřem na zádech bydlící na miniostrově uprostřed oceánu??? No, podle tohoto filmu ne, je spíš ubohý než vtipný... a Bulma... no, aspoň, že zůstala Briefsová se vším všudy, ale na modré vlasy, vřískot a všechno to kolem zapomeňte... Yamchu má být hezounek... tam dělal casting asi někdo slepý nebo ještě hůř... ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

V pohode to bolo. Tie 3* dostal, ale akoze som nevidel toho draka. Celkom v pohode efekty,az na tie zdvihajuce sa skaly.Dobre boje - Mortal Combat :D.... ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Cakal som malo, nedostal som vobec nic. Uplne primitivny pribeh, nehorazne slabe bojove sceny, herecke vykony hodne videa z youtube, ubohe triky a nulova zabava. To co bolo najsilnejsou strankou anime je najslabsou strankou filmu a to suboje. Bohuzial zato moze aj rozpocet, nepochybujem ze s 30 milionmi dolarov sa nedaju robit zazraky. Tym chcem povedat ze namiesto ultimatnych subojov s vyuzitim roznorodych schopnosti vas caka trocha lacneho kung fu a jeden slaby pocitacovy efekt. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Je to sranda, určitě hodně inspirovaný právě anime. Efekty místama opravdu zajímavé a místama jak z xeny. Nicmene je pravda ze takhle rychle 100 minut jen tak neuteče takže to něco do sebe rozhodně má. Scénář má díry režie je taky děsná po všech stránkách ale ten hlavní hrdina mi byl sympatickej a holky krásný. tak proč se pohátkově s nima nevydat. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

A dost jsem se těšila na tento film. Zbytečně. Je to taková barevná plácanice, jedno přes druhé, ale nic pořádně. Odfláknuté triky, odfláknutí herci. Všichni padají z útesů, bojují, nechávají se zasypávat šutry, ale opět nikde žádná krev, žádný hlubší prožitek. Pak přijde celkem mimoňské vyvrcholení, párkrát se pořádně zablýskne a je po legraci. I přes mou otevřenost všemožným absurditám ovšem považuji přechod přes lávové pole vprostřed filmu za zcela fantasy, a to včetně faktu, že evidentně nikoho nepálí dotýkat se okraje lávového kotle a přelézat po něm k vroucímu magmatu. A co už vůbec nepochopím je, jakto že v noci mají zatmění měsíce a ve dne zatmění slunce...No aspoň že to mělo jen 110 minut:) ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Potenciál nenaplněn. Špatné souboje, špatný, rádoby komediální a nepřesvědčivý Fat Chow. Záporák naprostá slabota, finální souboj otřesný a ten očekávaný kazisvět z vesmíru.... ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Animovanou verzi Dragonballu jsem nikdy nesledoval. Takže nevim jak je film věrný předloze. Přesto, i když je to od začátku klišé, tak se na to dá koukat a určitě vám tento film zpříjemní večer. Takové hodnocení, co zde film má si určitě nezaslouží. Nenechte se odradit, pokud máte rádi sci-fi, zkoukněte to. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Očekávání a velké naděje v příjemný filmový zážitek mě donutily shlédnout celý film, avšak jak už to bývá, čím atraktivnější trailer, tím horší film. Ohrané gagy, trapné boje s nepoutavým dějem ve společnosti nezáživných herců dokáže pěkně zklamat. Osobně neshledávám snad jediný klad na tomto filmu po žádné stránce. ()

Pagliacci 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut se mi zdálo, že koukám na jeden z dílů O.C. trochu řízlý se Spidermanem...dokonce i moped vypujčený od P. Parkera a vyhýbání se pěstem třídních borců nechyběli stejně jako prostřední školy co vypadá jako z Tottaly Spies. Po dvaceti minutách se režisér rozhodl, že se režírovaní vzdá a příběh začne skákat z jednoho místa na druhé aniž by příběh obsahoval něco víc než jen "chyť je všechny". Možná, že je to mou neznalostí předlohy ale většínou jsem pozoroval lidi které jsem neznal, jak mluví o věcech co nevím co znamenají. To všechno dokážu jako velmi nenáročný fanda filmů zkousnout ale oni ani ty efekty nestojí za nic a zmiňovat se o střihu je už pod mou úroveň.... Škoda, trailery vypadali pěkně. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

Pitvořící se Chow Yun-Fat jest jedinou devizou této céčkové slátatiny. Až na pár úsměvných scének je špatné úplně všechno. Vhodné umístit někam do regálu mezi čokoládu a oříšky kešu, záměna s filmem totiž může způsobit trvalé poškození mozku. Držte mimo dosah dětí. --- p.s. Blbějšího záporáka sem snad v životě neviděl :D ()

Cikinko odpad!

všechny recenze uživatele

Som hrdý že možem dať tomuto filmu ODPAD , kedže animovaný seriál mám prejdený dvakrát a toto sa vobec nepodobalo klasickej verzii. Jediné spoločné su tie gule vo filme s hviezdami a meno hlavného hrdinu. Nechápem ako si mohli myslieť že za 82 minút s trápnymi efektami dokážu vytvoriť niečo dobré...A prsia vo filme tiež nezachránia situáciu. Rovnaký prepadák ako aj Tekken a iné veci ktoré prerábaju s anime verzie do filmovej. Absolútne zlé spracovanie , herci , a nakoniec to najlepšie : japonský herci a režisér v Americkej produkcii :D čo viac si človek može želať :D ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Béčkové zpracování, na které se sice dá dívat, ale žádná velká hitparáda to není. Váhám mezi slabším průměrem, nebo až podprůměrem. Kloním se k podprůměru, ničím mě to nezaujalo. 40% ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

:-D:-D:-D Tak tohle byla skutecne takova mala blbustka, kterou vsak dozajista oceni kazdy divak do deseti let:o) Uznavam, ze to ale melo jeden vtipny moment, a to kdyz si hned na zacatku ten cernoch rozmlatil sve zlute auticko:-D:-D Hlavni hrdina na 18 fakt skutecne nevypada:-D Nejaky mladsi kousek meli radeji najit na castingu, vypadalo by to mozna trosku vice verohodneji:-D A vlastne vzdyt je to jedno, cele to byla nehorazna slatanina. ()

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama