Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (201)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nesmyslny blabol pro decka typu Pokemon. Hlavni zaporak se ve filmu objevi vcelku asi pet minut a i za tak kratkou dobu dokaze, ze nic nedokaze a je jen lacinou ac nutnou loutkou v tak zbytecnem pribehu. Ve scenari uslysite tolikrat vyrknute klišé typu: Musíš verit v sam sebe. . . ze se vam budou delat opary pokazde, kdyz to sami vyslovite. Jen me mrzi do ceho se to Yun-Fat Chow zase namocil. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka je super, ale s nástupem trapně přehrávajícího Chow Yun-Fata to jde lehce do kopru. Příběh i na tenhle typ filmu jak z rychlíku, málo hlášek a hlavně to nedokáže ty cheesy propriety pořádně prodat. Naštěstí to nemá ani hodinu patnáct a Jamie Chung je ubersexy, takže se správnými očekáváními přežijete ve zdraví. Jestli jít do naznačené dvojky bych si ale ještě řádně rozmyslel. ()

Reklama

drexik 

všechny recenze uživatele

Něco tak prostoduchého jsem dlouho neviděl. Celý příběh jakoby lidi od fochu splácali během chvilkového scénaristického záchvatu. Jedno shlédnutí za účelem zabití nudy se dá v pohodě zvládnout, ale opravdu jen jedno. Víc jak 1* to nebude ani nahodou. Hláška filmu - Nech koule ať ti ukážou svá moudra (hold když někomu věřit tak svým koulím:D) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem peklo, ale nakonec se z toho překvapivě vyklubala docela příjemná guilty pleasure záležitost. Jasný příběh je úplně blbej, záporáci a všelijaký ty monstra vypadají jak kdyby si sem odskočili ze Strážců vesmíru a Chow Yun-Fat předvádí asi největší WTF výkon svoji kariéry. Navíc to jde i trochu do kopru, protože vidět jak moc se u producentů střihalo, až to nedává moc smysl. Tempo je ale slušný a většinou je to tak blbý až je to vtipný,což mi tady pomalu přišlo za úmysl, protože věděli že něco takovýho nemůžou brát vážně. Navíc Justin Chatwin je sympaťák a Emmy Rossum s Jamie Chung to neskutečně sluší. Jo a taky je to dost krátký, takže to uteče jako voda. Prostě taková příjemně blbá fantasy blbůstka. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kluci kolem prvního stupně základní školy budou pravděpodobně nadšení. Jejich rodiče už ale o poznání méně aneb tahle anime adaptace se moc nepovedla. Také jak moc vážně můžete brát film, ve kterém se pořád dokola mluví o dračích koulích? Tvůrci filmu určitě nezamýšleli odvádět divákovu pozornost k dračímu rozkroku, ale v tomto je český překlad neúprosný :-) Děj snímku je řídký jako kosti starého černého mnicha (Ernie Hudson), scénář působí spíš jako osnova než hotový produkt a záporák je slabý jako gumový palcát. Navíc nerozumím tomu, když se podařilo do filmu uvrtat hvězdu bojového filmového umění jakou je Chow Yun-Fat (po NEPRŮSTŘELNÉM MNICHOVI další podobný přehmat), proč se nedočkáme ani jediného pamětihodného triku? Na jazyk se mi dere něco o plýtvání a ztrátě času. 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Režisér James Wong osobně požádal japonskou popovou zpěvačku Ayumi Hamasaki, jestli by mohla složit a zazpívat úvodní píseň. (HellFire)
  • Scenárista Ben Ramsey se po 7 letech omluvil fanouškům série Dragon Ball za práci, kterou na scénáři odvedl. (Optical)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama