Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná a pohodová komedie, která je sice vysoce stupidní a Anna Faris zase hraje takovou jednoduchou sexy ťunťu, ale jelikož sem k tomu přistoupil jako k filmu, kterej mě má pobavit a nemá mě zatěžovat nějakým složitým příběhem, tak jsem se kupodivu docela hodně pobavil. Navíc ty strašný nadávky Anny Farris mě rozesmívaj ještě teď. Bitchsuck ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu vypadá hrozně debilně a vyvolává všechno, jen ne představu o dobrém filmu. Takže bych si nikdy nemyslela, že tohle řeknu, ale chvílemi jsem se u tohohle vážně bavila. Jasně, v podstatě jde o další komedii s “pravou blondýnkou“, tentokrát v růžovém oblečku playboyového zajíčka, která ke štěstí, rozumu a lásce přišla. Prostoduché, neoriginální a plné otřepaných frází. Ale aspoň ne trapné a vulgární. Navíc je fajn, že se tahle komedie nebere moc vážně a dává od začátku jasně najevo, že chce hlavně pobavit. A nemůžu zapomenout na neodolatelně roztomilou Annu Faris, jejíž odzbrojující komediální talent a smysl pro načasování dělají tenhle film koukatelným i v těch slabších momentech. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Není to ani tak hloupý, ani tak klišovitý a ani tak trapný nebo plytký jak se píše. Čekal jsem od toho rozhodně míň, Anna Faris totiž brutálně ruluje a to její přehrávání a všechno to její "sexýýíí" jsem ji totálně žral! Na čtyři to úplně není, ale já se slušně bavil a hezky to uteklo, i když bylo pár scén, při kterých jsem svíral pěst... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama