Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

bassator 

všechny recenze uživatele

Když se člověk podívá na obal DVD je mu úplně jasné co uvidí, a proto od toho očekávat něco hlubšího nemůže snad ani ten největší fantasta. Tento snímek mě sloužil jako dobrá kulisa, ale ale pro milovníky Pravých blondýnek a podobných "pecek" je toto úplně ideální věc... - 31. 5. 2012 - 20% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická přihlouplá oldschool komedie, ze které jde cítit její "mámvpičismus" a je to takový ten ideální kousek na pobavení a zahnání nudy. Většinu času vyloženě nenudí, a ikdyž rozhodně nemůžu říct, že by šlo o objektivně dobrý film, tak pár hlášek a scén se povedlo a na Annu Faris se jakožto milovník Scary Movie podívám vždycky rád. A stejně tak mladá, potřeštěná Emma Stone je taky klenot podobně laděných filmů. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith .. Barevná, roztomilá, sexy pohádka, za kterou se produkční tým Adam Sandlera nemusí stydět. Do jeho ulítlé škatulky zapadá přesně. Především však Anna Faris, válcující diváka svojí nádhernou postavičkou a tak neodolatelně přiblblou pózou, až je prostě všestranně neodolatelná, stojí za onou odlehčenou kvalitou tohoto snímku. Doposud její nejlepší role, protože plně zhodnocuje své přednosti, vzhledové i ty osobitě herecké. Zdatně ji sekunduje Emma Stone, objeví se zde po delší době, ale opět v malé roli Rumer Willis. No, prostě holek je tam spousta. Navíc je House Bunny dobře funkční především jako komedie, kterých sic na podobná jednoduchá témata vzniká spousta, ale už podstatně méně jich opravdu něčím pobaví. Pokud vám ale takové občasné fádní filmové potěšení není po chuti, běžte rovnou o dům dál. Ani tento zajíček totiž nebude pro vás. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Divná náhoda, když při sledování filmu Domácí mazlíček, který je vlastně úplně o jiném mazlíčkovi, než by člověka napadlo, nám v domě zemře pes. Na druhou stranu mi tenhle film náladu různě blbými vtípky zkazit víc nemohl. Popravdě mě ale první půlku docela bavil, druhou už jsem měl problémy ho vůbec vnímat. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)

Reklama

Reklama