Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Divná náhoda, když při sledování filmu Domácí mazlíček, který je vlastně úplně o jiném mazlíčkovi, než by člověka napadlo, nám v domě zemře pes. Na druhou stranu mi tenhle film náladu různě blbými vtípky zkazit víc nemohl. Popravdě mě ale první půlku docela bavil, druhou už jsem měl problémy ho vůbec vnímat. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická přihlouplá oldschool komedie, ze které jde cítit její "mámvpičismus" a je to takový ten ideální kousek na pobavení a zahnání nudy. Většinu času vyloženě nenudí, a ikdyž rozhodně nemůžu říct, že by šlo o objektivně dobrý film, tak pár hlášek a scén se povedlo a na Annu Faris se jakožto milovník Scary Movie podívám vždycky rád. A stejně tak mladá, potřeštěná Emma Stone je taky klenot podobně laděných filmů. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle parádu jsem nečekal ani v mých nejbujnějších snech. Při pohledu na plakát, název a obsah filmu, to vypadalo, že si jdu vysloužit odpad. Vlastně jsem se v tomhle mrazivým počasí chtěl jen zahřát pohledem na hezký holky, víc jsem od filmu opravdu nečekal, ale ouha. Dostal jsem nejen kvalitní kozí záběry, ale i vtipnou a příjemnou pohádku o kamarádství. Navíc mě byl film sympatický ještě jedním faktorem. Konečně jsem objevil film, kde se kluci nesnaží o holky, ale holky o kluky. To jsem zažil bohužel jen jednou, když jsem šel opilej ve dvě ráno po Václaváku a začala o mě mít zájem jedna holka, no holka, spíš dcera jóžina z bážin. Nejdříve mě nabídla slevu, prej: „moje původní taxa je 1.500, ale že si to ty, tak 500, - Kč,“ Při pohledu na ní však bylo jasný, že taxu bych měl mít spíš já. Bohužel její zájem o mě byl tak velký, že si v minisukni sedla na lavičku a roztáhla nohy. Zřejmě si neuvědomila, že její místo je v pavilonu hrůzy a ne mezi svůdnicema a já jsem díku jejímu aktu svádění provětral obsah svýho žaludku a znečistil tak Václavské náměstí. Když o tom přemýšlím, radši se budu příště snažit zase jenom já, alespoň budu mít možnost výběru a ne, že se na mě přilepí kdejakej omyl přírody. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Jo, je mi jasný co si myslíte. Jak jsem tomu moh dát tři hvězdy? Já vim, že je to klasická americká blond nablblá komedie pro holky do šestnácti let. Ale mam svý důvody. Anna Faris sice už neni ta hezká Cindy ze Scary Movie, černou vyměnila za blond a věk je v ksichtě znát (ale na postavě ne, vrr :-) ), a ještě jí ve filmu ubrali pět let, ale do tý hlavní role mi nějak seděla. Z bandy vošklivek udělala krásný holky a zachránila jim barák. (Přiznám se, že tyhle americký "bratrstva" na univerzitě nějak nechápu, ale to je fuk). Je tam víc růžový barvy než bych měl vidět za rok a víc koček než v prvnim kole Miss. Ale asi právě kvůli těm spousta holkám jsem to vohodnotil takhle. Jsem chlap, tak mě nesuďte. A navíc-čas od času se na nějakou kravinu podívat dá. Odreagování je nutný. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama