Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

kubas369 

všechny recenze uživatele

Fakt stupidita! Tak proč dvě hvězdy? Ptám se sám sebe. Inu jen proto že jsem se zamiloval to Emmi Stone. Tak asi proto. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

House Bunny mi padl přesně do noty, ve chvíli, kdy jsem se na něj díval, jsem měl náladu na nějakou debilitu, povrchní nesmyslnou kravinu, která se sice ke konci tváří jako morální, avšak není. Anna Faris umí tyhle hezký debilní krávy zahrát skvěle až by jí to jeden uvěřil. Hugh Hefner je samozřejmě král! ()

ibex 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem moc nečekal a o to víc jsem byl překvapený. Sice nepostrádá typická klišé tohohle druhu filmů, ale přesto má docela švih a já jsem se moc dobře bavil. 60% ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Roztomilý snímek s Annou Faris, která mě dost pobavila s těma hroznýma hlodama. To mě ty hlody štvaly až mě bavily. No jo, to jsou ty blondýnky. ()

johnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nenáročná podívaná, spíše pro mladší publikum. Herecké výkony průměrné, zasmějete se tak dvakrát nebo třikrát. Film uběhne docela rychle, takže čas zabije kvalitně a ne až tak hrozným způsobem. Koukatelné. Tři stars. ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se skutečně začla koukat jenom ze zoufalství, protože nic jiného nebylo. Hraje v tom Anna Faris. A... to je asi jediný plus. Film je od začátku hloupý a stupidní. Téma o tom, že zajíček Playboye chce udělat z ošklivých holek krásky sice nemusí být tak špatný, ale tohle bylo zoufaství! Anna hraje naprostou naivku, která si myslí, že středem vesmíru je sex a atraktivita. Na konci dojde k velkému... říkejme... prozření, při kterém uzná, že láska a přátelství je také důležitá. Je to prostě pohádka pro blondýny. ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie o krásné blondýně, nadané Emmě Stone a holce s korzetem, ve které jsem se viděla. Prostě hezký film na večer. 65% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Taká malá roztomila a samozrejme sexi komédia kde ma ani tak nepotešila Anna Faris ale vtedy len vychádzajúca hviezdička Emma Stone. Emma nieje ten typ klasickej americkej krásky. Je krásna svojim spôsobom ale má sexepeal a neskutočnú charizmu, ktorú jej vždy zožeriem! :) ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Jasné je to hlúpučké, ale v niektorých momentoch som sa tak hihúňala, že dovi.... takže účel to splnilo 😀3,5* ()

david666 

všechny recenze uživatele

Za Annu Faris a přeměnu ošklivek v princezny. Jinak strašná slaďárna, kdy už po cca 10 minutách víte, jak to dopadne. ()

forseti 

všechny recenze uživatele

Nooo, hrozné....ne zas tak moc, bo se člověk té blbosti a naivitě docela zasměje, ale jednou a dost, opravdu. Pak se divte dalším stále nově vznikajícím vtipům o blondýnkách. Děj = 0, herecké výkony - o tom se snad ani mluvit nedá ;). Hvězdička za neuvěřitelně bl*ou Annu (celkem škatulka, ještě jsem ji neviděl hrát něco jiného než total vymazané pako), hvězdička za už ani nevím co a hvezdička za hrbáče v sukni..fuj, s ní prostě nešlo udělat nic, ten zbytek možná, ale ona.. ;)..a mínus hvězdička za forresta (nechte ho být sakra). ()

bohas 

všechny recenze uživatele

To zas byla ale blbost!! Jenže, když se člověk opravdu ze srdce směje i takovým trapným hláškám, nezbývá, než popravdě ohodnotit :D Dokonalá Bárbína Blběna přišla změnit chudinky v krásky, když přišla o střechu nad hlavou a falešné přátele. Mezitím se nečekaně zamiluje do naprosto normálního kluka, na kterého Playboy Barbie nepůsobí, a tak malé chudinky mění ji, aby získala muže svým snů.. Trapné ale vtipné ! ()

dancool 

všechny recenze uživatele

Na zaciatku som si myslela, ze to nedopozeram, ze to bude hrôza. NAkoniec sa to ale dopozerať podarilo, takze vdaka tomuto prekvapivemu zvratu v mojich dojmoch davam 2*. Inak to stoji tak za 1* ()

Reklama

Reklama