Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Inšpirované pravá blondína? Zopár krát som s zasmial. Aj sa nudil. Emma Stone vždy poteší. Také priemerné. ()

mentos. 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu jak jsem se na takovéhle hovno mohl dívat. Vlastně jen kvůli Emmě Stone, ta je taky jediná, která je na tomhle snímku zajímavá. Trapnými komediemi provařená kravička Anna Faris se tu předvádí jako tupá sexy playboy girl. Několikrát použité téma, divný střih scén, zvláštní scénář. Ona to je vlastně opravdu velká kravina, ale dokoukal jsem to a alespoň za tu Emmu dávám 2 hvězdy. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že po 10 minutách tenhle film vypnu, ale kupodivu se tak nestalo a možná že to bylo znovu krásnýma holkama, nebo čim, ale vydržel jsem se koukat na pohodu celou dobu. Dávám tomu 4*, i když se sám divím, ale je to tak. ()

Csoki 

všechny recenze uživatele

Podle mě to bylo celkem vtipné a bylo hezké sledovat, jak se někdo takhle změní. Hlavně mám ráda dobré konce, takže spokojenost. ;-) Hlavní herečka mi byla sympatická. Osobně jsem ale čekala něco jiného než „zajíčka“, ale celkově dávám takový lepší průměr, když na to někdy narazím třeba v TV, klidně se podívám znovu, proč ne ;-) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, nemyslím si, že by Anna Faris se svým tuctovým xichtem mohla představovat sexy fotomodelku z Playboye, takže mi tam prostě nesedla, ať mohla mít sebehezčí zadek a ať dělala sebelepší grimasy a vtipy. Za druhé, je to dost ujetá komedie, která je místy docela vtipná a především je zajímavá tím, že zde usilují baby o kluky (ne, jak je to běžné naopak u podobných teen filmů). Tři hvězdičky dávám jen za roztomile všední Emmu Stone a především za pro mě daleko více přitažlivou Kat Dennings (božínku, ty její rty by jeden chtěl vidět, jak mu lemují jeho ......). ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Je strašně těžké hodnotit. Dá se tomu totiž dát  hvězda za tupost a prázdnotu, ale pro někoho to bude čtyřhvězdicová absurdní pomalejší komedie s nadhledem a hlavními ženskými rolemi. Anna Faris jako vždy dokonale hraje tupou blonzku a zbytek castu bohužel kromě Emmy Stone ustupuje do pozadí po prvním výborném seznamování v baru. Je to celé ujetě brané a seskládané ze skečovitých záběrů s dlouhými prodlevami, aby vyzněly vtipy o blondýnkách. Chlapi jsou bezmozci lačnící po dívčí kráse. Bohužel nedostatek sexualizovaných scén a hovorů tomu těžce sráží hodnocení. Jsou tam jen lehoučké vtípky. Po zvážení dávám hvězdy jen dvě. 45% ()

lumi1 

všechny recenze uživatele

tot bol tak jednoduchý a hlúpučký film že sa mi až páčil. Od smiechu som sa šla ušúľať, tak blbú blondínku som snáď ani nevidela. Super CZ dabing a perfektné hlášky. Dej jednoduchý, hneď človek vie čo sa tam bude diať ale aj tak to stálo za to. ()

nicnevim 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná romantická komedie, ale všechna klišé jsou zde podávány s příjemným vtipem a jemným parodickým nádechem. A navíc Anna Faris je tak roztomilá, že stačí na to, abych dala tomu filmu hvězdičku navíc. ()

Cabrera 

všechny recenze uživatele

Anna Faris v roli Playboy zajíčka opravdu září. Je to sice předvídatelná americká komedie, ale má své kouzlo. Líbilo se mi to. ()

slider1971 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru rozhodně nadprůměr. Anně Faris tato role výborně sedla, je vidět, že si to užívala. Scénář nijak objevný, klasická americká pohádka s morálním ponaučením o tom, co je "opravdu" důležité. Je zde ovšem poměrně dost skvělých hlášek a taky je tam poměrně dost záběrů se spoře oděnými dívkami, z mužského pohledu určitě zajímavé i z tohoto důvodu. Nevýrazný Colin Hanks. ()

MikeyKik 

všechny recenze uživatele

Co je na tom tak neuvěřitelného?Je to tak jednoduchý a hloupoučký film,na který se prostě musíte podívat :) Dávali ho na HBO asi 10x a pokaždé,když jsem na něj natrefila,tak jsem si ho klidně pustila znovu,protože se u toho zasměju a nemusím nad ním nějak přemýšlet ... ()

George Lohan 

všechny recenze uživatele

Škoda tak nízkého hodnocení,u tohoto filmu sem se výborně bavil. Bylo to zajímavé a herecké obsazení bylo také dost dobré. Docela dobrá komedie která si zaslouží více než 51%. ()

Blackcard 

všechny recenze uživatele

myslím že je to fajn film a velmi pozitivní ... název si sice dal vybrat i lepší ale co ... to už nikdo měnit nebude. ()

Elle18 

všechny recenze uživatele

Sice jsem si v první chvíli říkala, že půjde o další komedii, kde ze sebe bude dělat naprosto blbá dylina debilku a tím se bude snažit zaujmout, nicméně jsem se u téhle komedie opravdu bavila! Hlášky, vtipné scény, zkrátka všechno mě bavilo. ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Solidní vejplach mozku. Vydržel jsem asi půl hodiny a bylo to vážně utrpení. Někomu to možná přišlo vtipný, mě zase jako jeden velkej trapas. ()

Kuubiisek 

všechny recenze uživatele

Zdravím lidi nevím a nechápu co vás na tom filmu nebavilo však se na to dalo koukat a to já filmy se školou moc nemusím ale bylo to pěkné :DDDD ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Blbá holka, který všechno vychází. Nečekala sem ale, že se na to bude dát koukat a ejhle. Na odpočinek a vypnutí myšlenek fakt dobrý :) ()

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Jako osobně ani nevim co k tomu říct. Neni to špatej film ale ani nijak úchvatnej. Prostě tam dělaji s blbý blondýny zachránkyni aby nevypadala tak hlpupě....Řekla bych že chlapům se to bude líbit kvůli tělu Anny Faris. Ale fakt tenhle film no nevim no. =) ()

Reklama

Reklama