Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Nezáväzná, milá romantika s príjemnou hlavnou dvojicou, ktorej som "to" uveril. Od tohto druhu filmu nemožno čakať nič extra, ale malo to isté čaro. Kat divne nádherná, naopak žuvačková story dosť nechutná. PS: Nie som síce žiadny antisemitista, ale nechápem prečo majú "všetci" potrebu to vyťahovať v každom druhom filme. :( ()

Juwe odpad!

všechny recenze uživatele

Asi největší blbost, co jsem kdy viděl. V polovině jsem to musel vypnout, protože větší nudu jsem snad ještě nikdy nezažil. Podobné snímky by měli zakázat vysílat. ()

Jafes 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu, že se děj filmu odehrává během několika (nočních) hodin, tak to to má celkem slušný tempo, čemuž určitě napomáhá i stopáž čítající 86 minut. Člověk by kvůli tomu čekal nějaká hlušší místa, kdy bude děj filmu lehce stagnovat, ale to se v tomto případě děje jen jednou. Bez laciné žvýkačkové scény by se Rande na jednu noc s klidem obešlo. Nicméně se jedná o klasickou teenage záležitost, kde je nad slunce jasné komu máte fandit a koho naopak nenávidět. Fajn film, o kterém ale už teď vím, že na něj za chvilku úplně zapomenu. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako obyčejný příběh, ve finále není. Michael Cara hraje roli, pro kterou se narodil (a hrál ji už vícekrát) a Kat je krásná. Někdy i to bohatě stačí. ()

BUFUU 

všechny recenze uživatele

Výborná romantika s ještě lepšími prvky komedie (úžasná je především dobružná pouť jedné zatoulené, vykoupané,ukradené,... žvejkačky). Dost pobavil výkon Ari Graynor(ta ožralka)-v Americkém zločinu se zbavila Ellen Paige(i možná díky tomu se dostala po bok M. Cery). Cera mě utvrdil v tom,že nehraje,ale prostě je takovej v normálním životě.(Není možný mít 3 stejné role po sobě) Celkově na 4,25*,bohužel na New York je tam až moc podežřelejch setkání. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že jsem tomu filmu moc nevěřil Michal Cera v romantické komedii?Michal Cera a Kat Dennings jsou neuvěřitelně sympatičtí a celkově to na mě působilo jako dost netradiční romantika,kterou jsem už dlouho neviděl.Z mého hlediska 4* a 5 hvězdička nebyla zas tak daleko. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Jejich příběh jakoby vystupoval ze samotného filmu, jako by na obrazovce běžely dva filmy přes sebe :-). Nádherně ošklivý a přirozený Cera a skoro ošklivá ale vlastně hezká Kat Dennings hrají skvěle. Cera je nenápadně kvalitní herec, který možná ani moc nehraje, spíš prožívá a to se ve filmu počítá. Myslel jsem, že to nedokoukám ale nešlo to přerušit, čekal jsem zda zůstanou spolu, jestli jim to vyjde, děsně jsem jim fandil. Ten film pod tím mne moc nebral a přitom dávám čtyři hvězdy. Co to asi znamená???? Líbilo se mi to co běželo nad tím, to tak bývá, že to co je nenápadnější, je někdy vidět více :-) ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trailer a zatoužil dílko vidět! Toužil jsem poměrně dlouho! Pak nadešel onen (včerejší) den! Nu a já dostal mile nerozhodnou, nehezky opilou, hezky osoundtrackovanou :) a jen naštěstí mile přihřátou, lineární a chvílemi velmi nicneřešící road movie New Yorkem! A já tak chtěl aby se mi to líbilo víc! Vííííc!!! Moc líbilo!!! A ono nééé... jsu zklamané... ne sice moc, ale su! :) Opilá kamarádka se snažila, ale stejně jsem byl oproti traileru ošizen... :( Nicméně v podstatě jako příjemně linoucí zábavku doporučuji... ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol asi posledny film, ktory som pozeral cely a hral tam Michael Cera. On vie totiz hrat len jeden jediny druh postav a to uplnych trtkov. Normalne verim tomu, ze je rovnaky aj v skutocnosti. A napriek tomu ho stale niekam obsadzuju, tomu fakt nerozumiem. Vtipne to veru nebolo, pribeh tiez nic extra - motanie sa cely vecer po meste a navstevovanie roznych krciem, kde sa nic podstatne neudeje no a muzika bola uplne mimo mojho vkusu, takze viac ako 2* nemozem dat, bohuzial. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Příjemná teenagerovské komedie. Skvěle obsazené hlavní role. Kat Dennings je nepřekonatelná v těchto rolích. Hudba podle mého gusta. ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Noc trvajúca hodinu a pol, počas ktorej (hoci kvôli mnohým veciam by to bolo celkom pochopiteľné) sa vám nechce ísť spať. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Zas jedna romaňtárna která má duši a zároveň dokáže úžásně pobavit. Noční jízda New Yorkem, překvapivě skvělá ústřední dvojice. A nakonec vše vystihující slova klasika – „Kluci, vy vážně nemáte ponětí, jaký je to být hetero - je to hrozný“. Co dodat, občas je to svatá pravda. ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, odporúčam na pohodový večer. Žiadna usoplená romantika, ale naozaj podarená one night road movie komédia o partii gayov, našrot kamarátke, niekoľkých ex a hlavne - dvoch dobráckych dušiach, ktoré sa našli v pravý čas a s tým pravým soundtrackom. Michael Cera mi konečne prestal prekážať a Kat Dennings (ktorá ma zaujala v Daydream Nation) po tomto definitívne milujem. Treba vidieť, 85% (nechápem, prečo to nie je v červených číslach!). ()

d1x 

všechny recenze uživatele

Jak mám Ceru rád, tak tohle mi přišlo takový nijaký, ani ne moc upřímný. Prostě mě to nepřesvědčilo. Bohužel... ()

petisek 

všechny recenze uživatele

Neviem presne vysvetliť, prečo som si obľúbil tento film, ale dať 5* mu musím, lebo som si ho dokázal pozrieť už 3 krát, čo sa mi často nestáva. Taká milá oddychovka so sympatickým hlavným párom, dobrou hudbou a nočným New Yorkom. ()

tombarider 

všechny recenze uživatele

Je to milé, a Kate má ty nehlubší oči a výstřih.... skoro jako dcera Hankovi vysněné ženy z Californication... ale hledání kapely po jednom městě je na celovečerní film prostě trochu nuda... ()

zyew 

všechny recenze uživatele

Indie? in deed ! Každej správnej indie elitář tenhle snímek ocení. Atmoška... noční NY ... Možná se mi to líbilo víc než Juno...ale to je daný pouze tim, že v NaNIP je víc akce...víc stageů...a hlavně Kat Dennings. |4,5*| ()

Související novinky

Reklama

Reklama