Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Bláznivá romantická komedie převlečená do podoby pěkné noční road movie s rozmanitým hudebním doprovodem, který sedne. Zápletka je sice více než tristní, ale zpracování je vydařené a přikláním se k vyššímu hodnocení hned ze dvou důvodů. Jednak se na hlavní charaktery dobře kouká a postupně se s nimi člověk dokáže sblížit nejen jako s jednotlivými individui, ale i jako s milostným párem. Dále z filmu sálá slušná dávka pozitivní sladké atmosféry, kterou ne každý snímek s podobnou tématikou dokáže divákovi přinést. Není to sice klasická a povětšinou tupá americká komedie o opilých teenagerech atd., na druhou stranu mohlo to být lepší a více invence by jistě nebylo na škodu. Kouzlo námluv má zkrátka mnoho podob a tohle je jedna z nich. (7/10) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od spousty žánrových sourozenců, kde věci vážné, filosofické i lidské musíme namáhavě detekovat pod povrchem nebo si je přimalovat, tady se zračila na férovku křehkost oněch let, strach znovu se dávat všanc a koledovat si o další srdeční zlomeniny i touha najít do sebe zapadající zoubky. V euforii jedné noci, s únosnými vtípky i hudbou ... miloučké. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu jsem odolával, abych byl poslední půlhodinu totálně naměkko. Tím, čím je Zach Braff pro omladinu kolem třiceti, tím je Michael Cera pro všechny kolem dvacítky - tichým, na povrchu zmateným, ale uvnitř citlivým klukem, co hledá... a vždycky nakonec najde. A ať už je to Juno nebo Norah, vždycky je to ten správný a stejně citlivý protějšek, který symbolizuje generační idol podobně postižených. Spousta krásných chvil a romantika až na půdu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Trochu uťahaná a chvíľami zakopávajúca, ale inak veľmi príjemná teenagerská romantika "s ľudskou tvárou". Nad priemer ju dvíhajú sympatické vedľajšie postavy a výborný ústredný pár, ktorému som veril každé zaváhanie i každý zamilovaný pohľad. Kat Dennings je neodolateľná. 7/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro fekálníky, řiťopichy, ultra humusáky a jelita je tu humorný kousek Rande na jednu noc, který je nechutný stejně tak, jako vokurka ve sladkém nálevu. Celej film jsem si říkal, jak tahle šílenost mohla někoho napadnou. Po shlédnutí tohoto filmu je totiž krásně vidět, že pokud někdo chce natočit cool film o pařbě, tak to musí mít aspoň trochu styl. Tenhle film ho bohužel nemá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $31,487,293Tržby Celosvetovo $33,506,137Tržby za predaj DVD v USA $9,820,117 //počet predaných kusov 588,396║ Fádne teenegerské sklamanie, kde nie je ani poriadnej zábavy a ani príbehu, infantilnosť. /35%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Krasny sviezy film, ktory u mna jednoznacne zabodoval... Prijemni herci, inteligentne dialogy :D, no dobre, az na par vynimiek, ale ta hudba? O Boze... Zazila som audiovizualny vrchol :) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na první pohled další obyčejná romantická komedie, na ten druhý ale film, který obsahuje to nepopsatelné cosi, co vás donutí si ho zamilovat (a Kat Dennings s ním). Zatím silné čtyři, ale kdo ví, co se stane příště... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Romantickou komedii s dvacátníky jsem snad ještě neviděl. A žvejkačka byla jedna z nejnechutnějších věcí vůbec. Btw čeští distributoři si názvem zase jednou zvedli laťku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšeli jste to? Ve městě dneska hrajou Where's Fluffy.…. Pohodový soundtrack, sympatičtí teenegeři, ale i humor – to jsou velké klady této komedie určené převážně těm mladším. A přesto, že film tedy není určen mě, přiznávám, že jsem bavil. Caroline se svojí žvýkačkou se mi vryla hluboko pod kůži J). Být mi kolem xx let, mohli by zdejší hrdinové být dobrými parťáky. Dneska by jím byl táta Norah J). PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne Co uvidíme (možná) příště? Jasně! Už teď se nejslavnější výrobci žvýkaček rvou o hlavní roli! Mají však smůlu. Originál je jen jeden! P.S.: pokud rádi žvýkáte, klidně si jednu hvězdu přihoďte.... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Get a load of me, get a load of you Walkin' down the street, and I hardly know you It's just like we were meant to be Holding hands with you when we're out at night Got a girlfriend, you say it isn't right And I've got someone waiting too What if this is just the beginning We're already wet, and we're gonna go swimming Why can't I breathe whenever I think about you Why can't I speak whenever I talk about you It's inevitable, it's a fact that we're gonna get down to it So tell me Isn't this the best part of breakin' up Finding someone else you can't get enough of Someone who wants to be with you too It's an itch we know we are gonna scratch Gonna take a while for this egg to hatch But wouldn't it be beautiful...Oh yeah, it is. 8/10 (strhavám za žvýkačku) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Speed of Sound - Chris Bell ,2. Lover - Devendra Banhart ,3. Middle Management - Bishop Allen ,4. Ottoman - Vampire Weekend ,5. Riot Radio - The Dead 60s ,6. Fever - Takka Takka ,7. Xavia - The Submarines ,8. After Hours - We Are Scientists ,9. Our Swords - Band of Horses ,10. Silvery Sleds - Army Navy ,11. Baby You're My Light - Richard Hawley ,12. Very Loud - Shout Out Louds ,13. How To Say Goodbye - Paul Tiernan ,14. Last Words - The Real Tuesday Weld ,15. Nick & Norah's Theme - Mark Mothersbaugh , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Přál jsem si znovu poznat kouzlo několika málo společných chvil, které by mi připomnělo zážitky strávené s Lost in Translation nebo Before Sunrise. Bohužel jsem ale dostal negativní aspekty jiných melancholických děl. Hlavní hrdina si vědomě šlape po štěstí, snaživě zahání šance a ani ty méně žádoucí požitky neumí uchopit (viz Last Kiss) a v Cerově podání je navíc až divácky nepříjemně váhavý (viz Juno). Za dané situace jsem se přistihl, jak sám sobě přiznávám, že bych se nechal znovu obalamutit bývalou potvorou, než abych prožíval pochybná dobrodružství s někým, kdo za to možná ani nestojí. Možná je to první známka cynizmu, ale budu doufat, že pouze první náznak životní pragmatičnosti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někdo chodí jíst na stejný místo. Tak Caroline na stejných místech ráda zvrací." Tomu říkám indicie a když se k tomu přidá další v podobě ministranta bez spodního prádla, tak bych snad i já byl v hledání úspěšný. Jenže o hledání Caroline jde až ve třetí řadě. Alespoň pro mě. Ve druhé řadě je to romantika mezi Nicke a Norou a bezkonkurenčně vítězí hudba. Ta byla moc fajn. A stejně mě nakonec nejvíc zaujala potvora Tris se svým sexy tanečkem, při kterém bych zapomněl na to, že jsem slušně vychovaný, nechal bych zapracovat své nízké pudy a ač to obvykle nedělám, tak bych jí potom rychle ujel žlutým Yugem. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Žeru indie music. Miluji Michaela Ceru. Yugo je moje vysněné auto. Fascinuje mě noční New York. Kat Dennings je jednoduše boží, stejně jako ta parta tří gayů. Jsem fanouškem nezávislých filmů. Miluji noci bez konce. Jsem blázen z konverzací ve čtyři ráno. Jsem vedle z koncertů na střeše. Moment, kdy se z noci stává den, mě dostává pokaždé. To vše mohu zcela odpřisáhnout. Ale film samotný mě nedokázal zasáhnout. Je to jako, když míjíte svého starého známého, ale ani jeden se nezmůžete na pozdrav. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Romance na jednu stranu prachsprostě obyčejná, na druhou nabitá energií, skvělým soundtrackem a báječnou ústřední dvojkou. A Kat Dennings definitivně miluju. Hudební fandové, kteří si marně přejí potkat protějšek s podobně vybraným vkusem, asi budou v sedmém nebi. :) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, ve které špetka toho rozumu nechybí. Souhlasím s tím, že je to úsměvný příběh; od začátku do konce. Mám v sobě takový spokojený pocit, zřejmě protože jsem se nemusela ušklíbat nad konecem - žádný cukrbliky se nekonají. Dobrý je koloběh žvejky (ta toho zažije) a navíc mi Nora a Caroline připomínaly mě a mojí kamarádku, takže jsem si o to užívala víc :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Teen romanticko-komediální pohodová trošku road movie, která rozhodně neni nějak extra vtipná, ale je spíš mile zábavná a se skvělou ústřední dvojicí Micheal Cera a Kat Dennings. Akorát by mě fakt zajímalo, kdo byl ten králík ()

Související novinky

Reklama

Reklama