Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žádná tajemství. Žádné zábrany. Žádné omluvy.
Amber Tamblyn (Smrtící nenávist) ve žhavého dramatu o skupině středoškoláků, kteří posunou intimní soužití na úplně novou úroveň. Pravidla jsou jednoduchá: žádné náhodné známosti, všichni musí přísahat, že udrží vztahy v rámci skupiny – žádné omluvy, žádné výčitky. Když jedna z přátel poruší pravidla tím, že se zamiluje do kluka, který do skupiny nepatří, vezme to chladná a vypočítavá vůdkyně velmi osobně. Není nic nebezpečnějšího než nepřítel, který býval přítelem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele

Žádný Larry Clark, Normal Adolescent Behavior si jdou vlastní cestou. Banda dospívajících středoškoláků povýší intimní soužití na smysl dospívání, přičemž okolní svět jakoby neexistoval a touha vystoupit z rozjetého vlaku se netoleruje. Věrohodně zahraný, účelně šokující, ve filmové historii potřebný a pevný v dialozích (které však patří někam výš).. Cestu k dalšímu shlédnutí si ale budu hledat hodně těžko!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Neslaný, nemastný film, téměř žádný děj. Takže kdo máte chuť na hodinu a půl nudy, vím co doporučit. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Nene, to se moc nepovedlo. Film, který nemá hlavu ani patu, strašná práce. Puberťáci, kteří spolu provozují sex, ale jen se svojí partou. Co to má znamenat tohle? To se panu režisérovi nepovedlo. Tragický děj a hlavně nic, co by mě v tomto snímku zaujalo.. 0/10 = 5% ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Pripájam sa k obitusovmu hodnoteniu. Toto môže zaujať iba dementov posadnutých stupídnymi dialógmi a mainstreamovým odvarom CLARKeových KIDS. A ešte pedofilov. (4.3.2008) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, zvláštně pojatý, zvláštně natočený. Nepochopil jsem jej a hlavně nerozumím tomu, jaké cílové skupině je vlastně určen? Všechny postavy se chovají divně, nepřirozeně, planě mudrují a těší se na sobotu. Snad jen ta hudba byla příjemná a postava toho malého, kudrnatého kuchaře. ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybujem že toto môže niekoho baviť, ani pre puberťáka toto nie je, nič v tom filme nebolo, žiaden poriadny dej, ani hudba, ani rozhovory ... proste 0 bodov ... ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Někoho, kdo 13 let pracuje s puberťáky (proboha, už je to 13 let!?), nemůže šokovat krotce natočený film o skupině sedmnáctiletých (!) studentů, kteří „chytré“ řeči, divné hry a společně provozovaný sex povýšili na smysl života, jsou přesvědčeni o své výlučnosti a v případě „odpadnutí“ sahají k postupům Svědků Jehovových. Možná bych dal hvězdičku navíc, kdybych se dozvěděl recept na toho lososa s rizotem, ale takhle, bohužel… ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jeej, tak tohle ne. Nápad p uzavřené skupině teenagerů- to by ještě požná šlo, ale to co z toho udělali ??? To už by teda nešlo. Většinu filmu jsem se nudila a doufala, že se to konečně rozjede, ale ono pořád nic a postavy jsou trochu podivný. ()

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nudný odvar na provokativní teenage filmy s amatérskými hereckými výkony a navíc s tak plitkými dialogy, že to snad musel napsat scénaristův pes. Chybí tomu provokatismus Clarkových BULLY, kultovnost KIDS, charisma herců CRUEL INTENTIONS a děj. Proboha, proč to někdo vůbec natočil! ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Jediná naozaj zaujímavá vec je nápad s krabicou, do ktorej si môžu priatelia niečo vložiť alebo vybrať, ale len keď povedia dôvod, kvôli ktorému vec chcú/nechcú. Inak sa jedná o typický teen film. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, s výjimkou občas až moc sofistikovaných dialogů, které by slušely spíše vysokoškolákům. Jde o věrohodně zahraný a podaný snímek. (Ci 04/2008) ()

lenka69 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to celkem šlo, ale postupem času se to stávalo stále méně srozumitelné, byl v tom chaos, děj začal být absolutně o ničem a ten neuzavřítý konec? Hrůza. Přesto dávám 3 hvězdičky asi jen kvuli tomu, že jsem viděla i horší. ()

Reklama

Reklama