Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reggie se chce rozvést s nevěrným manželem Charliem, ale než mu to stačí říct, najde vyklizený byt, vybrané konto a vzápětí se dozví, že policie našla manžela mrtvého. Pak se objeví tajemný Joshua a řekne jí, že ho její manžel připravil o 6 milionů dolarů a že je chce zpátky. Reggie o penězích nic neví, postupně ale zjišťuje, že Charlie vedl dvojí život. Před Joshuou ji zase varuje Bartholomew, údajně zástupce amerického velvyslanectví. Tvrdí, že mrtvý manžel byl ve skutečnosti americký agent a že pracoval na nějaké přísně tajné operaci. Kolem Reggie se rojí podivní lidé, jeden tvrdí to, jiný ono a Reggie už neví, čemu může věřit a kdo lže. Jediný, kdo je snad na její straně, je Joshua... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (51)

golfista 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se člověk řídí jenom tvůrcem na obalu. No napadlo by někoho, že Jonathan Demme natočí takovou kravinu ? Naprosto nezvládnutý film s "cvičením" kameramana, ze kterýho se točí hlava. A to měl slušnou scénářovou předlohu a k ruce docela dobrý herce. Ještě že to nemohly vidět "jehňátka", ty by brečely :) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem usnul. Film se snaží působit akčně a složitě, ale vůbec mu to nejde. Tak například s postavami se vůbec neztotožníte, takže je vám šumafuk, jestli je ten či onen hajzl a nebo klaďas, kolik má jmen, popřípadě jestli na vás vybalí další rádobyšokující odhalení. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně hloupě natočený film jsem dlouho neviděl. Důkaz, že dobrý režisér a dobří herci se můžou objevit ve srágoře nejtěžšího kalibru, která vůbec nedává žádný smysl. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, je li to tím že jsem jelito, nebo že jsem neviděl původní Šarádu, leč já se u tohoto filmu nenudil vůbec. Naštěstí se nepotřebuju ztotožňovat s postavami ;-P a film raději vnímám jako film tak jak je... Chápu, že kdo čekal mysteriozní thriller, asi bude zklamán, ale nelze tomuto dílku upřít jistou dávku originality a v závěru i nadsázky, herci podávají standardní - čili dobré - výkony, lehce nervní kamera nám ukáže i kousek té staré Paříže, je to prostě jen a jen zábava v tom dobrém smyslu slova. Americký film se špetkou toho evropského vlivu, což je v tomto případě asi trošku na škodu. Tři hvězdičky a klidně půl k tomu - to za to bříško Thandie Newton ;-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nesourodá směsice akce, romance a zvláštní atmosféru dělající deštivé Paříže, kde nevíte kdo je hodný a kdo zlý, přičemž rozuzlující finále patří k tomu nejhoršímu, co film nabízí. Nejsou to ani vnady Thandie Newton, které by film posunuly někam do vod průměrného béčka. Neuvěřitelné jak mistrný a nápaditý Demme (Jahňátka) klesl v produktivitě a s odstupem více než dekády dokáže od démonického, scénáristicky naprosto brilantního thrilleru klesnout k tupé a naprosto nezáživné tuctovce, kde se výčet hvězdných jmen automaticky nerovná solidní podívané. Úvodní titulky jsou nápadité, hudba relativně dobře zvolená, zbytek už nestojí za hodnocení. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film s největším množstvím zvratů za vteřinu. Tohle opravdu byla síla, prakticky jsem rezignoval na logické úvahy, kdo je kdo a kdo s kým a o co má zájem. Chování postav úplně mimo mísu. Wahlbergův pravděpodobně nejslabší snímek. Tohle že natočil ten Demme který má na svědomí Mlčení jehňátek a Philadelphii? ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Béčko, u kterýho je vám šumák, jak skončí. Ale koukat se na to dá, je to fajn a pořád se tam něco děje. Jako taková jednohubka při večerním nudění u televize víc než dostačující. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jonathanu Demmemu se tento film nepovedl tak, jak jistě zamýšlel, a tak jsme svědky spíše nudného přéběhu, kterému je záchranou herecké obsazení a poměrně citlivá režie. Je to snesitelné, ale čekal bych něco zajímavějšího. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Odkladám tento prepadák od doby vzniku a o moc som teda neprišiel. Senilná limonáda, pri ktorej si môžete kludne pospať, alebo povysávať barák. Niečo ako neskôr Turista. Newtonová na hlavnú rolu nestačí, nie je ani talentovaná, ani dostatočne pekná. Celé je to nablblé, naivné, predvídateľné,  bez napätia a navyše naťahované, jak posledný deň dovolenky. Furt je to ale až druhý najhorší Whalbergov film. O päť rokov mladší, Fuquov Ostrelovač,  bol ešte o kus slaboduchejšou urážkou vkusu, rozumu a logiky. Vlastne ma zo spomínaných troch failov naštval Charlie najmenej. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Neviem, či náhodou tento film nebol od Jonathana Demma len nejaký nepodarený vtip. Človek, ktorý dokázal natočiť výborného Manchurianského kandidáta, perfektnú Philadelphiu a geniálne Mlčanie jahňiat (za ktoré ma mimochodom Oscara) toto určite nemyslel vážne. Herci sú síce v pohode, ale všetko ostatné je až na smiech. Tuším, že som tento nepodarok ani nedopozeral do konca. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

TAk Damme totálně zklamal, pravda že moc filmů co točil jsem neviděl(konkrétně 4), a všechny se mi líbily, tak jsem se těšil i na tohle, ale chyba. Tohle je průšvih. Film se neuvěřitelně táhne a trvá strašně dlouho než se film pohne z místa, naneštěstí je aspoň dobře zrežírovanej, ale 100% se dalo z tématu který není špatný vytáhnout víc. Ale věc co mě nejvíc štvala byla hudba takhle nehodící se sem už dlouho neviděl. A ani herci za moc nestály, u Newton se mi kolikrát zdálo že ani neví co má v určitý moment dělat. No nic Dammeovy se tohle opravdu moc nevyvedlo. Slabé 2*. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Takýto film vás príjemne zabaví, svojou infantilnosťou, niektorými ťahmi hlavných hrdinov a pár naozaj dobrými vtipmi.Film pôsobí o to komickejšie, že má neuveriteľný soundtrack. Číro Francúzsky a veľmi dobrý. U takéhoto B-čkového filmu by som čakala to, že si soundtrack ani nevšimnem. Celkovo to bolo zaujímavo strávených 100min. Film je čistý priemer 50% Herecké výkony sú no, zaujímavé. Taký Tim Robins je úžasný ale ostatní sú veľmi nevýrazní. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Další příšerý remake skvělého původního filmu. Tentokrát jde o předělávku klasické Šarády s naprosto stupidním nedotaženým scénářem, mdlými herci (mimo Tima Robinse) a nulovou atmosférou. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že se původní scenárista nechal vymazat z titulků a nechtěl s tím mít nic společného a že s natočením nesouhlasil. Přesně o tomhle psal Carriére u jednoho námětu svého studenta, který byl zajímavou historickou detektivkou, a produkční studio z toho pak udělalo tuctovou kriminálku ze současnosti s rozervaným detektivem, jakých jsou stovky. Vezměte to nejlepší ze Šarády a dejte to pryč - sex appeal hlavní představitelky, chytré a vtipné dialogy, hru s kulisami a lokacemi, přehledně rozvíjené napětí apod., a nahraďte to psychedelickým výpotkem, který nemá vtip, je vyprávěn naprosto tuctově a zmateně, s neustále rotující kamerou kolem své osy, a dokonce ani z té Paříže nedokáže film nic pořádně vytěžit, a vše nahraďte jedním klišé za druhým včetně závěrečného skoro desetiminutového povídání mezi padouchem a hrdinou - v dešti! K tomu přihoďte multikulti armádu, kde v jedné jednotce bojují Asiat i černoška (!), a nakonec, jako abyste diváky fakt dorazili celkovou stupiditou filmu, kde ani chemie mezi oběma postavami nefunguje, přidejte Charlese Aznavoura, který naživo odezpívá ústřední dvojici v angličtině (!) písničku o lásce, sekretářka u toho bude slzet a poslední záběr bude na Eiffelovku. Fuj! A úplně nejhorší je ta mulatská Linda Rybová, co se snaží dělat, že umí hrát. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl před mnoha lety; před časem jsem ho tak nějak po paměti ocenil na čsfd dvěma kousky a dnes jsem si dal reprízu, abych své hodnocení zrevidoval. Ani za použití nejnovějších archeologických metod (získaných intenzivním studiem wikipedie) jsem v té hromadě teplého střevního produktu nedokázal najít jednu, natož dvě hvězdičky. Tady bylo špatně snad úplně všechno- mizernými hereckými výkony počínaje a podobně kvalitní režií konče. Zvláštní zmínku si zaslouží dialogy; tak příšerné a logiku postrádající žvásty aby jeden pohledal. Dlouho jsem přemýšlel nad tím, co bych mohl na snímku pochválit, ale obávám se, že jedinou zvládnutou záležitostí tady byl český dabing. Bez legrace; v původním znění bych to nedal (zkusil jsem), ten dabing to fakt zachraňoval. Je to jako název jedné skladby od Metallicy: Sad but True. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maglajz. Chvílema jsem vůbec netušil kdo s kým, proč, za co, za koho, jak atd.. Do toho se Demme rozhodl, že zvratů není nikdy dost a tak pálil jeden za druhým, až z toho šla hlava kolem. Jednoduchý scénář tak úplně zašmodrchal a na konci jsem si nebyl jistý, jestli se mu vůbec podařilo najít cestu ven. Vzhledem k hereckému obsazení se jedná o promrhaný potenciál. 30% ()

Reklama

Reklama