Reklama

Reklama

Nedokonalé zločiny

(seriál)
  • Itálie R.I.S. - Delitti imperfetti (více)
Mysteriózní / Krimi / Drama
Itálie, (2005–2009), 74 h 31 min (Minutáž: 43–61 min)

Hrají:

Giorgio Lupano, Romina Mondello, Filippo Nigro, Eleonora Albrecht, Euridice Axen, Paola Pessot, Vinicio Marchioni, Primo Reggiani, Maria P. Petruolo (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(84)

Obsahy(1)

Odpoveď talianskej televízie na americký kultový seriál C.S.I., ktorý nezostáva nič dlžný skvelej talianskej tradícii v žánri krimi. Aj tu sa stretneme so šialeným bojom dvoch nezmieriteľných svetov. Svetom zločinu a svetom zákona, ktorý nezostáva nič dlžný svojej povesti. Stretneme sa s tými najlepšími odborníkmi kriminalistiky s úžasnými schopnosťami verne rekonštruovať zločiny a prichádzať tak na stopy, o ktorých zločinci nemajú ani tušenia. Zároveň nahliadneme do súkromných životov týchto ľudí. Zoznámime sa s ich problémami, radosťami aj slasťami. To všetko v poriadnej dávke napätia, humoru a akcie. Nuda je to posledné, čo vám príde na um... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Priserne! Scenar jako by psalo bud dite, nebo clovek po lobotomii, opravdu silny kafe. Taliani nikdy tocit neumeli... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

místy docela i vtipné řešení zločinů se blíží těm "americkým" s všemožnou technikou a efekty... no na to, že to točej u jadranu... dobrý. 60% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná napodobenina amerického CSI. Zaujímavé príbehy, konečne nové prostredie. Nebyť zmeny jednej z postáv dala by som viac percent. Zmena postavy svedčí o stratení nápadov. 50% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nějaká kopie nějakého prašivého amerického seriálu? Tak pozor, není to o nic horší, než všechny kriminální seriály na světě, je to totiž taky naprosto beznadějná zábava pro znuděné idioty. Kdyby aspoň členové vyšetřovacího týmu byly normální nedokonalé lidské bytosti se svými chybami, možná by to stálo za trošku víc. ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

To je hodnotenie za jeden diel, nikto ma nedonúti k pozeraniu ďalšieho. Našli uškrtenú ženu a dialóg zhruba prebehol takto: "Niekto ju napadol." "Donútili ju k pohlavnému styku." "Asi ten čo ju napadol." Smiešne herecké výkony a absolútne neoriginálny námet. Niekto by rád natočil domáce CSI. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Další z řady seriálů s kriminálním zaměřením, kterých se na nás valí stále více a více. Jedno v sobě ale skrývá. U RIS máte pocit, že tohle všechno už jste někde viděli. Jen je problém v tom, že asi v osmi seriálech. Z nich totiž RIS velmi vydatně čerpá. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Nevidel som síce všetky časti, ale myslím si, že úsudok som si stihol spraviť. Nie je to nič svetoborné, dialógy sa akoby opakovali každý diel (vyslovene sa týkajú vecí ako - idem zrobiť testy, pozbierajte dôkazy a pod.) avšak na odpad to tiež nie je. Má to totiž skvelé účinky navodzujúce postupné upadnutie do spánku :) 2,0/10 ()

Radim1. odpad!

všechny recenze uživatele

Možná dělám předčasné závěry, ale viděl jsem 20 minut jednoho dílu a prostě neuvěřitelná blbost, dalo se čekat, že to nebude žádný seriálový skvost, ale něco tak trapného a hloupého jsem dlouho neviděl.. ()

Bobestom 

všechny recenze uživatele

Na sérii CSI to sice nemá, ale je to lepší než veškerá německá šlichta dohromady. Na Italy dobré. Pod 60% bych nešel. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Jen těsně nedosahlo na 3, protože kriminalky mají uz tak moc velikou konkurenci a musí mít něco navíc, aby obstály. Tohle ma něco navíc, nejde o americky seriál, což bývá vetsinou výhoda. Nic víc to navíc ale nemelo takže 2,4*. ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný dialogy, nezajímavý herci, příběhy nemají hlavu ani patu, zločinci na úrovni malých dětí (únosce se rozhodne zabít oběť, půl minuty na ní ze dvou metrů míří a pak...a pak ho zasáhne ostřelovač), hroznej scénář. P.S.: viděl jsem asi tři díly. P.S.2: nenio děláš si prdel? No potom co jsem zhlédl všechny tvoje komentáře, tak asi ne:)) ()

Reklama

Reklama