Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Ed, mírný a spořádaný člověk pracující jako filmový střihač, jenž je jednoho dne pověřen sestříháním nechvalně proslulé série slasher filmů. Násilné scény, které má za úkol prostříhat, ho svou extrémní brutalitou přivádějí k šílenství a probouzejí v něm vražedné choutky. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia o tom, ako to môže dopadnúť, keď bojazlivý, čestný a introvertný tajtrlík príde do kontaktu s tými najbrutálnejšími horormi. Takto to má vyzerať, celú dobu som sa výborne bavil. Chudák Ed, načisto mu preplo, všade videl démonov a všetkých okolo seba masakroval. Švédi sa vyšantili najmä na skvelom gore a vtipných démonických maskách. Najviac sa mi však páčila scénka so zelenou, zubatou, vysmiatou príšerkou v chladničke. Chválim aj dobrý herecký výkon hlavného hrdinu. Jediné, čo by som vytkol, je akčný záver s policajtmi, ten sa mi tam nejako nehodil. Ináč super, bolo to brutálne aj vtipné zároveň, a takto to mám rád. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle si odpad nezaslouží, leč jsem se aspoň zasmál a nepobíral jsem, kdo tohle prostě jen tak vymyslí. Je to fakt sračka, ale nenudí...i když... ()

Reklama

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Ve Splatter and Gore Departmentu by chtěl pracovat každý. Téměř. Pokud nechcete, nepracujte! Ve svém vlastním zájmu i v zájmu vašeho okolí. Není to sice úplně špatné, bohužel jsem se nejednou přistihl při myšlence, že už by to mohlo skončit. Proto, zaujal-li vás tento film, neudělejte stejnou chybu jako já a nekoukejte na něj s čistou myslí. Nějaký mentální tunning zde bude více než příhodný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílenost o tom jak se ze střihače může stát magor. Ani se nedivím když musí koukat furt na stejný scény stále dokola. A do toho mu u toho kecá šéf že chce ve filmu znásilnění bobrama. Ono upřímě chtěl bych vidět ten film co stříhal protože mi slyšíme jen zvuk a řeči ve filmu typu "It´s molesting time!" jsou parádní :-) Nicméně i přes šílenost jakou film je tak dokáže být upřímě i docela nudný. Jop bohužel jakmile jde o gore a efekty tak paráda(je tu monstrum v lednici co křičí "fuck you motherfucker"). Ale občas zavládne nuda a to nemluvě ani o hercích, hlavní záporák je sice dobrej psychouš ale ten režisér mi přišel takovej otravnej a nezajímavej. Nicméně i tak se jedná o film u kterýho se člověk baví, ale zase nečekejte žádný extrém. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama