Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní jednotka žoldáků pod vedením válečného veterána Macka (Cuba Gooding Jr.) je najata agentkou CIA Elissou (Valerie Cruz) na záchrannou misi vědců pracujících na vykopávkách v pouštích Středního východu. Mack a jeho tým však brzy zjistí, že poušť skrývá strašlivé tajemství, které nemělo nikdy být odkryto. Tajemství, které ani není z této planety. (Suzie05)

(více)

Recenze (39)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Asi tak. Byl sem na pivku s kámošema, dopil sem a šel sem domů. Pustil sem si v noci tenhle filmeček a nemyslel sem na nic jen se se díval a bavyl sem se, nad ničím sem neuvažoval a tak proto tenhle film považuju za B jako řemen. Chtělo by to, ale kvalitnější herecké výkony a scéna s vytržením ohrysku byla ehm tak trochu tupě udělaná. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opravdu nemám rád filmy, v nichž vystupuje elitní jednotka vojáků, která ovšem od pohledu budí dojem, že by ji přeprala i pětičlenná banda občanů z našeho sídliště. I profesionálové z tohoto filmu drží zbraň způsobem, jako by ji viděli poprvé v životě, ale přesto se k mému překvapení dá na The Devil´s Tomb vcelku bezbolestně koukat. Je to takový ten horor, který si možná jednou omylem půjčíte na DVD, strávíte s ním nenáročný večer a druhý den nebudete vědět, jak se jmenoval. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někdo má potřebu natočit laciný sci-fi horor s rádoby elitní jednotkou žoldáků, kde se vojáci psychicky sypou jako domečky z karet sotva uvidí trochu krve. Ale nemám rád, když ze mě někdo dělá pitomce. Žoldáci mají procházet archeologickými (!) vykopávkami, přitom to celé ale vypadá jako bunkr, navíc pořádně oplechovaný, všude samé sudy s naftou, výtah jede do minus tisícího patra.... Jen ty archeologické vykopávky teda nikde nevidím. Spousta zbytečných dialogů, rádoby drsňácké kecy. Zas traumata z minulosti a flashbacky. Něco ukradneme z filmu Anděl smrti. A pozveme tři dobré herce, kteří sice budou mít jen čurdy, ale díky nim bude na konci vidět, jak propastný rozdíl v tom herectví byl. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Skupina nájemních vojáků, pod velením vojenského veterána Mack’a, spolu s tajemnou agentkou CIA Elissou, je vyslána na záchranu vědce. Tento vědec pracuje na archeologickém výzkumu, který provádí hluboko pod pouští. Veterán Mack a jeho skupina s pomocí tajemného kněze, brzy objeví tajemství, které se nachází v podzemí. Tajemství bylo ukryto více než 1000 let. To nepochází z této země.... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na podobnou zápletku jako ve filmu Resident Evil ale nakonec hodně velké zklamání, skoro žádná akce a když už se tam střílí tak je to natočený uplně odfláknutě. Béčkový herci v béčkovém filmu. Flashbacky se mi zdáli uplně přidavé aby naplnily aspon tu hodinu a půl ke konci už jsem ztrácel trpělivost a koukal jsem na čas kdy už to skonči. Kravina. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od listopadu 2007 do ledna 2008 v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama