Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní jednotka žoldáků pod vedením válečného veterána Macka (Cuba Gooding Jr.) je najata agentkou CIA Elissou (Valerie Cruz) na záchrannou misi vědců pracujících na vykopávkách v pouštích Středního východu. Mack a jeho tým však brzy zjistí, že poušť skrývá strašlivé tajemství, které nemělo nikdy být odkryto. Tajemství, které ani není z této planety. (Suzie05)

(více)

Recenze (39)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na podobnou zápletku jako ve filmu Resident Evil ale nakonec hodně velké zklamání, skoro žádná akce a když už se tam střílí tak je to natočený uplně odfláknutě. Béčkový herci v béčkovém filmu. Flashbacky se mi zdáli uplně přidavé aby naplnily aspon tu hodinu a půl ke konci už jsem ztrácel trpělivost a koukal jsem na čas kdy už to skonči. Kravina. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina, ale roztomilé a chutné gore efekty, kvůli kterým film celkem stojí za to vidět. Rozstříknuté mozky, vyhřezlé kosti, zvracení černé kyseliny, odporné puchýřovité vředy, které Valerie Cruz slastně vysává z ramene své lesbické přítelkyně... Zaujme také třeba Henry Rollins jako exaltovaný kněz a můj oblíbený opičák Ron Perlman, do kterého se vtělí jeden z Nefilů, aby započal konec lidského rodu... A pěkné ženy (nejhezčí z nich má být Perlmanova dcera, hmmm... asi mu jeho filmová manželka byla nevěrná). Místo děje: Podzemní tajná laboratoř kdesi v irácké(?) poušti. Účínkují: Speciální vojenská jednotka, jedna kočka od CIA, několik nakažených, posedlých nebo šílených civilů a nějaké ty přízraky... Vlastně mě to docela pobavilo, nebýt skákající kamery, dám určitě tři. ()

Reklama

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Skupina nájemních vojáků, pod velením vojenského veterána Mack’a, spolu s tajemnou agentkou CIA Elissou, je vyslána na záchranu vědce. Tento vědec pracuje na archeologickém výzkumu, který provádí hluboko pod pouští. Veterán Mack a jeho skupina s pomocí tajemného kněze, brzy objeví tajemství, které se nachází v podzemí. Tajemství bylo ukryto více než 1000 let. To nepochází z této země.... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někdo má potřebu natočit laciný sci-fi horor s rádoby elitní jednotkou žoldáků, kde se vojáci psychicky sypou jako domečky z karet sotva uvidí trochu krve. Ale nemám rád, když ze mě někdo dělá pitomce. Žoldáci mají procházet archeologickými (!) vykopávkami, přitom to celé ale vypadá jako bunkr, navíc pořádně oplechovaný, všude samé sudy s naftou, výtah jede do minus tisícího patra.... Jen ty archeologické vykopávky teda nikde nevidím. Spousta zbytečných dialogů, rádoby drsňácké kecy. Zas traumata z minulosti a flashbacky. Něco ukradneme z filmu Anděl smrti. A pozveme tři dobré herce, kteří sice budou mít jen čurdy, ale díky nim bude na konci vidět, jak propastný rozdíl v tom herectví byl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedejte na známější jména herců. Devil's Tomb je totiž ukázkou toho, kam až podobná známá a dobrá jména mohou klesnout. Od Henryho Rolinse snad ani nelze očekávat něco lepšího, na druhou stranu, pro tohle ho snad i máme rádi, ale Gooding Jr. a Perlman snad jako by v tomto filmu byli omylem. Nemám rád vojenské jednotky v horrorech, vlastně nemám rád tzv. (naštěstí ne nijak rozjetý) military subžánr horroru a střelné zbraně mě v horrorech fakt prudí. Přesto z počátku Devil's Tomb vypadal na levné horrorové ultrabéčko i docela nadějně. Ta zápletka nevypadala špatně, její projevy nebyly překvapivě úplně hloupé, jenže nakonec celý film sežral sám sebe, skončil jako naprostá hloupá, nelogická a bezobsažná sračka u níž jsem posledních cca 20 minut pospával (přesto jsem přesvědčený, že mi neuniklo nic podstatného). Plusy? Taryn Manning. Stephanie Chaves-Jacobsen (na asiatku opravdu zvláštní jméno), mytologie zápletky, některé její projevy (ten chlápek, do nějž pořád stříleli a on ne a ne zemřít). Mínusy? V podstatě všechno ostatní a toho je mnohem více, včetně dost stupidního závěru (jak já je nesnáším). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od listopadu 2007 do ledna 2008 v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama