Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První dvě série] Největší chybou je srovnávat americké Kitchen Nightmares s původními britskými bratříčky či dokonce s počeštěným Ano, śéfe. Tohle je totiž tvrdá reality show. Restaurační personál už přistupuje k pořadu jako k soutěži kde něco vyhrají (v každém díle je interiér přestavěn a především získávají obří publicitu) a producenti Foxu se tomu přizpůsobili. I když mě zpočátku styl akčních sestřihů a dramatické hudby totálně iritoval, tak po jeho akceptaci jsem se začal konečně bavit a užívat si všechny ty exoty co si přišli "zasoutěžit". První dvě sezóny 75 % ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Americká předělávka parádního anglickýho pořadu, která se prostřednictvím svojí blbosti stává nečekaným a silným přesahem, kdy i tomu největšímu ignorantovi dojde, že Američani jsou stádo paranoidně vycvičených vodních melounů s prstem na tlačítku k největší atomové hlavici. Každý díl má jakoprase happyend a morální ponaučení. Ale když se vynechají ty Američani, tak je to fakt zábavný! ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Výstižný komentář: uživatel iamek. Přesně tak - ustavičně to samé dokola, mění se jen místa a ksichty, šablona zůstává stále tatáž. Světově uznávaný gastronomický koryfej přichází a vše ho děsí: odporné jídlo, nudný a staromódní interiér, příšerná hygiena, mizerná obsluha, infantilní či naopak senilní, každopádně nesoudní a neschopní majitelé. Pak zaúřaduje, provede nějakou tu psychoterapii, letmo se zmíní o jakémsi úžasném receptu a rázem je vše jinak.Štěstím slzící majitelé zčistajasna vykazují 20% nárůst zisků, všichni pláčí, radují se a objímají a Gordon udílí dobré rady do života a podnikání. No... jednou je to zábavné, podruhé už poněkud trapné, pak už jen otravné a zjevně určené jedincům mdlého rozumu. Britskou verzi jsem neviděl, americká stojí za hovno. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. série: Segrestor to popsal přesně. Američani mají rádi hodně patosu. Za vzestupem restaurací stojí kromě Gordona i velmi slušné finanční prostředky od produkce. 77%. 4. série: Docela divočina, zvláště poslední díl série stojí za to (Oceana). 83%. 5. série: Stále výborná show s neklesající blbostí majitelů. 82%. 6. série: 1.díl: 72%, 2.díl: 72%, 3.díl: 75%, 4.díl: 68%, 5.díl: 67%, 6.díl: 68%, 7.díl: 67%, 8.díl: 75%, 9.díl: 71%, 10.díl: 72%, 11.díl: 74%, 12.díl: 75%, 14.díl: "Chappy's" 70%. 7. série: Celkové zhodnocení: Americká osvědčená pásová výroba restauračních patálií, v níž se vždy jede podle stejného vzorce. Mě tedy více vyhovuje náročnější evropský televizní standard, ale chápu USA a jejich mentalitu. Jde tam o rychlé emoce, samotný proces přestavby je příliš nezajímá, což je právě to nejlepší. Za povšimnutí stojí potenciál těchto show. V USA, ČR i jiných zemích je takřka nevyčerpatelný. V dnešní rychlé době, kdy televize tápou je to vzácná trvalka. 1.díl: 75%, 2.díl: 70%, 3.díl: 73%, 4.díl: 72%, 5.díl: 71%, 6.díl: 75%, 7.díl: 72%, 8.díl: 71%, 9.díl: 68%. Celkové hodnocení 7. série na procenta: 72%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsey objavuje "krásy" amerických reštaurácii. Na rozdiel od svojej pôvodnej anglickej verzie, tu chýba návrat na miesto činu.Takže ste okradnutí o jeho hodnotenie a hlavne ochutnanie jedál, ktoré mal svojím pobytom inšpirovať. Gordon o niečo viac tlačí na pilu (požiadavky amerických producentov sú jasné, chce to väčšie drama), ale inak znova staré dobré súboje šéfkuchárov o to, kto má väčšie gule. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama