Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

castor 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Uznávaný odborník přijede, rozdává rady, křičí, uráží, dělá vše, co se od něj očekává. Nepáře se s ničím, s vedením i personálem si to vyříká pěkně od plic a z očí do očí. Ale pak bych uvítal nějakou praxi: v kuchyni. Například jeden z dílů byl o tom, že si všichni z podniku poplakali a zanadávali, uznali, v čem dělají chybu, a pak došel tým řemeslníků a designerů, „přes noc“ předělal interiér i exteriér restaurace, nakoupil nové nádobí, moderní kasu, vyškrtal jídelníček a.. Gordon všem popřál hodně štěstí. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Čas od času zajímavý když to běží na pozadí, ale pravidelnějc bych to asi sledovat nezvlád. DRIRR poměrně trefně shrnul proč, já bych snad jen dodal, že mi přijde, že ty "záchrany" těch podniků se ve skutečnosti odehrávají kdesi na pozadí mimo kamery - jakoby Gordon přišel, dal všem seriózní rychlokurzy, nalil jim do restaurace hromady peněz a pak si všichni tak jako mimochodem skočili natočit i nějaké to drama na kameru. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Gordon jaksi ukončil svojí misi na Ostrovech a Amíci ho poprosili, aby jim pomoh taky. Jelikož USA nemá de facto žádnou svojí kuchyni, čeká na Gordona jeden velkej guláš. Kolik podniků se mu povede zachránit a kolik ne? Shnilá zelenina, špína, hnus, bordel, prošlý výrobky, mražený věci, konzervovaný zboží, majitelé idioti, švábi, mouchy, krysy, plíseň, spáleniny, neschopní kuchaři...a mnoho dalšího uvidíte v Kitchen Nightmares. PS:Amíci rádi opkaujou určitý pasáže, mají rádi takovou tu akčnost a bohužel vypípávaj vulgarismy, což je trochu otravný. Ale jinak je to paráda. Doufám ve třetí sérii! ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

iamek to vystihnul naprosto přesně. Americký pořady začínají bejt strašně snadno rozpoznatelný - trochu afektovanosti, trochu siláckých řečí, trochu happy-endu. Prostě se na plotně musí vařit předevšim emoce. Ať si říká kdo chce, že Pohlreich Gordona jenom kopíruje, naše "Ano, šéfe!" je alespoň po našem. A taky za Zdeňkem nestojí celej tým, kterej by restauraci přes noc překopal od základů a její chod tak kolikrát posunul razantním krokem kupředu ;) ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Výstižný komentář: uživatel iamek. Přesně tak - ustavičně to samé dokola, mění se jen místa a ksichty, šablona zůstává stále tatáž. Světově uznávaný gastronomický koryfej přichází a vše ho děsí: odporné jídlo, nudný a staromódní interiér, příšerná hygiena, mizerná obsluha, infantilní či naopak senilní, každopádně nesoudní a neschopní majitelé. Pak zaúřaduje, provede nějakou tu psychoterapii, letmo se zmíní o jakémsi úžasném receptu a rázem je vše jinak.Štěstím slzící majitelé zčistajasna vykazují 20% nárůst zisků, všichni pláčí, radují se a objímají a Gordon udílí dobré rady do života a podnikání. No... jednou je to zábavné, podruhé už poněkud trapné, pak už jen otravné a zjevně určené jedincům mdlého rozumu. Britskou verzi jsem neviděl, americká stojí za hovno. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama