Reklama

Reklama

Nora Roberts: Lesní jezírko

(TV film)
  • Česko Přízraky snů (více)

VOD (1)

Tory Bodeenová sa ako vyše dvadsaťročná vracia do svojho rodiska - mestečka Carolina.Tu sa jej opäť začne vraciať vízia nevyriešenej vraždy jej kamarátky Hope z detstva. Po tom ako zistí, že išlo o prvú zo série vrážd, musí nájsť vraha skôr, ako sa sama stane obeťou. Tory má totiž jasnovidecké schopnosti - dokáže vidieť veci, ktoré sa stali v minulosti, alebo sa ešte len majú stať. Napriek tomu, keď Hope zavraždili, nebola schopná činu zabrániť, alebo vidieť, kto je vrah. Jej otec, religiózny fanatik, je podozrivým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro krásné herečky, takže jen proto, že tam byly Claire a Josie, dám o hvězdičku víc, než si to zaslouží. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Televizní lacinost každým coulem, dialogy, které ve vás vyvolávají potřebu navštívit ušního lékaře, příběh již několikrát omletý SPOILER (nešikanujte a nepodceňujte malé tlusťochy, jednou se vám to vrátí) konec SPOILERU. No, ale co naplat, když máte celý film před očima, nebesky krásnou Claire Forlani, když už ne kvůli příběhu, tak kvůli ní to stojí za vidění. Takže trošku nadsazených 60%. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

"Dwaine pozor, uštkne tě had!" Super fígl jak odvést pozornost od borce, co vás chce zastřelit. Někdy to musím vyzkoušet. ()

stration 

všechny recenze uživatele

No to jsem si dal. Podle hodnocení zde na CSFD jsem se těšil na průměrný, odpočinkový thriller na nedělní odpoledne. Chyba! Od začátku všechno špatně. Od příšerného obsazení, přes lacinou výpravu, opravdu dementní scénář až po fakt tak blbou pointu, která je nejonom k smíchu, ale hlavně k pláči. Vykrádačka všech možných filmů s podobnou tématikou z toho vyvěrá snad v kažýdém záběru. Nedoporučuju ani hledačům špatných filmů. Je to bohužel všechno myšleno vážně a to je na tom to nejhorší. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Namiesto názvu Prízraky snov sa to mohlo volať Prízraky na obrazovke. Claire je naozaj taký prízrak. Krásny prízrak. Ten film síce nie je vôbec terno. Hlavne tie dialógy sú vopruz ale čo si budeme hovoriť ... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Claire už taky stárne, je vrásčitá a anorekticky hubená, ale pořád krásná na to, abych dokoukal i takovouhle sračku. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nora Roberts umí obhájit svůj titul v psaní knih. Když jsem viděl Pád anděla, řekl jsem si, že chci vidět i další. A povedlo se mi to, po zhlédnutí Lesního jezírka, Posedlosti ohněm a Pod nebem Montany ji musím pochválit a poděkovat za tak vzrušující a napínavé příběhy plné života a leckdy i smrti. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Z určitých scén závan jako z telenovely, ale nenechte se odradit, na tak špatně hodnocený film dostanete poměrně slušnou detektivku. I má přítelkyně, většinou po úvodních titulcích usínající, vydržela až do konce. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Klasicka schema pribehu o hľadani masoveho vraha s primesou mysteriozneho prvku. Nič prevratne, ale neurazi a nenudi. ()

Delaney 

všechny recenze uživatele

Jak přelstít vraha když na vás míří pistolí? Jednoduše: "Hej nehýbej se nebo tě uštkne had!"..... Tak přesně za tohle 1*... Ale tak co čekam od Novy v 10 ráno... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Škoda, že velmi dobří a fotogeničtí herci musí hrát v takové divné až bych řekl - připitomělosti. Claire Forlani to jakž takž táhne, ale jinak nedoporučuji. ()

Tryman 

všechny recenze uživatele

Pěkně zahrané, dobře vymyšlené, průměrně natočené. Musím uznat, že jsem se nenudil, ale očekával jsem trochu složitější větvení děje. Některé detaily byly nedomyšlené, což filmu dost ubírá na kvalitě, ale myslím, že úplná ztráta času to není.. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film ze série. Hrdinka strašná pipka, přeslazená romantika (i na mě a to už je co říct) a toho napětí, který mohlo film trochu pozvednou bylo žalostně málo. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Tak tento film bol pre mňa obrovským sklamaním. Mysteriózno tam bolo tak za hrsť a thriller sa ani neukázal. Slabé herecké výkony a plytký, veľmi ľahko predvidateľný scenár. Hudba je určená do romantického filmu. Mňa ten film dosť nudil. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Na zabití nedělního dopoledne dostačující. Ovšem jinak podprůměrné drama s nezajímavou zápletkou. Komentář od Delaney je velmi trefný. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Televizní adaptace knihy je otrockým, ale vcelku vlažným přepisem jednoho z ženských románů s lehce nadpřirozenou zápletkou. Překvapí jedině docela slušné herecké obsazení hlavních rolí. (Ci 05/2008) ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Ty dialogy nemají chybu. Horší už je jen děj. PS: Závěrečná hláška filmu by klidně mohla znít: "Dwaine pozor, skřípneš si pindíka do zipu!" a vyznělo by to úplně stejně... ()

dukeforever 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo,rčitě lepší než Pád anděla,napínavější,zajmavější zápletka a určitě bych to nezařadil pod pouhý Tv film ()

Reklama

Reklama