Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od doby, kdy Hirovi rodiče zemřeli, žil odděleně od své sestry Sawawy. Sawawa si po čase našla novou práci jako služebná ve starém, děsivém sídle. Rozhodla se, že napíše svému bratrovi dopis, aby ji přijel navštívit. Když ale hledal svou sestru, stala se mu nehoda, při níž zemřel. Ukázalo se, že majitelka domu je princezna z království příšer, a tak mu věnuje druhý život. Ale jen pod podmínkou, že jí Hiro bude sloužit také. (Kama12)

(více)

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

26 dílů doslova o ničem. Zpočátku se to mohlo jevit celkem zábavné a člověk se mohl těšit na nějaké napětí, ale později se ukázal pravý opak, kdy je to prostě už zažitá nuda. Příběh se nijak extra nerozvíjí a samozřejmě je bez jakéhokoliv konce. Hiro je tam pak postava naprosto k ničemu, kdy tam skoro při každé možné příležitosti může zemřít, nemá vůbec žádné schopnosti a furt si na něco stěžuje. Animace je nižší průměr a hudba je otravná. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jde o křížence harémovky a Addamsovy rodiny, jenže... Tomu prvnímu chybí fanservice (hezkých slečen je dost), tomu druhému humor (bizarních prvků je dost). Výsledkem je nepříliš zábavný, v podstatě epizodický seriál. V každém díle musí hlavní hrdinové podstoupit nějaký absurdní a naprosto nezábavný souboj a tak pořád dokola. Slabé **. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama