Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mičiru Kita věděla, že její rodiče zemřou. Věděla to díky daru, se kterým se narodila, daru, jenž jí umožňuje vidět kroužky kolem krků. Čím tmavší je kroužek, tím je blíž poslední hodinka jeho nositele. Jednoho dne Mičiru potká ve škole dva spolužáky, Čiku Akacukiho a Šitu Tačibana, kteří mají kolem svých krků kroužky naprosto černé. Ti dva, jak se Mičiru později dozví, jsou zombie pracující pro společnost Zombie Loan, čímž splácejí svůj dluh. Kde ho sebrali? Když zemřeli. A proč jej platí? Aby znovu získali svůj život zpět. Mičiřina schopnost by se jim hodila k urychlení splacení dluhu, ale ta nechce slyšet ani slovo o tom, že by jim pomáhala. Jenomže kvůli nastalé situaci asi nebude mít jinou možnost. (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka tohoto seriálu má moc vidět kolem krku lidí, jimž je souzeno brzy zemřít, černý kruh. To se moc hodí dvěma středoškolským zombíkům, kteří se živí likvidací nelegálních zombíků. Tihle dva hlavní nemrtví hrdinové jsou pěkně nesympatická dvojka. Tam kde Alucard sype drsné hlášky, oni na sebe trapně piští v superdeformed formě. Také jsou to metrosexuální naleštěnci a vychrtla. Fuj. Postavy jsou tady naprosto hrozné a dobrým důvodem, proč se na tuhle sérii nedívat. BTW - V pátém dílu je zmíněn karaoke klub Posera. Příznačný název pro tento seriál... **. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono to všechno vypadá hrozně cool. Bišíci s drsňáckými řečičkami, ale v nitru mají ukrytou bolest, žal, citlivost. No páni, holkám se podlamují kolena, kluci je poplácají po ramenou, "Hi five, Low five", pohoda, jede se dál, jdeme zabíjet zombíky, abychom splatili dluh, jo, jo, ještě víc cool. No, musíme někoho přibrat do party, dva kluci, to zavání šónen-ai, takže třetí do party bude holka (která chudák schytá - zřejmě fanservice? - spršku trochou šódžo-ai). Jo, jo. Ale musí to bejt taková ta naivní podržtaška, co v každém z nich probudí to jádro, chápete, aby měli občas jakože co chránit a aby tam měl kdo řvát. Ono se se na to nekouká špatně, dá se to shlédnout úplně v pohodě, jen se - možná - občas bude pošklebovat u těch rádoby děsně dojemných a zásadních scén, popřípadě proslovů. Zabít či nezabít kamaráda? Já bych řekla zabít, shrábnout prachy a dát si čaj, ale to asi moc lpím na životě. Prostě je to takové nemastné, neslané, s animací, kde jsou všichni děsně špičatý a právě propuštění z Buchenwaldu. Hudba se mi žádná nevybavuje, ani opening, ani ending, nic, což znamená, že nic extra nebyla. Možná to má hezkou fasádu, možná příběh zní zajímavě, ale není tak zpracován. Škoda. Manga je možná lepší, ale zkoušet to nebudu. Sešteno, podtrženo, za to, že jsem se u toho ani moc nenudila, dávám lepší 2*. P.S.: Shlédni 11 dílů a máš, dejme tomu, uzavřený příběh, shlédni jich 13 a můžeš tak leda pokračovat ve čtení... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

"Make some money!" Zábavná anime o společnosti zabývající se likvidací zombíků. Narozdíl od Subjektiva mě postavy obou hrdinů nevadily a i postava Michiro se speciální schopností vidět černé kruhy kolem krku lidí, co mají zemřít, mi byla celkem sympatická a nikterak mě neiritovala ani po několika dílech. Příběh se celkem zajímavě rozvíjí, naštěstí má celá anime jen 13 částí, víc epizod by asi děj zbytečně rozmělnilo, a na závěrečné dva díly, které prozatím ještě nevyšli, pokud mi je teda známo, se tak celkem těšim. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice jde o jeden z těch slabších animovaných seriálů, které jsem viděl, ale i tak určitě stojí za pozornost. Charakteristické rysy hlavní hrdinky nejsou moc zajímavé, ovšem naštěstí se vedle ní objevuje hned několik velice zajímavých „vedlejších“ postav. Drsňáci Chika a Shito svádí spoustu zajímavých soubojů (co se efektů týče, si stěžovat nemůžu), padne i několik zajímavých hlášek a skoro v každé epizodě se děje něco zajímavého. Jenže „slabinou“ scénáře je fakt, že se tvůrci snažili až moc všemožně okořenit hlavní příběhovou linii o spoustu zbytečných dialogů, rádoby dramatických situací (které dost nudily) a ještě ke všemu ta všudypřítomná uječenost. ()

Five By Five

všechny recenze uživatele

Dievča, ktoré keď si zloží okuliare, môže vidieť kedy zomriete sa stane "hračkou" dvoch sadistických zombi, ktorí lovia iné zombi... Videl som iba prvú časť a vôbec ma to nezaujalo.... ()

Reklama

Reklama