Reklama

Reklama

The Shock Doctrine

všechny plakáty

Recenze (13)

JFL 

všechny recenze uživatele

Vykalkulovaně efektní reklama na zajisté podnětnou knihu, která aby prodala produkt, uchyluje se k praktikám šoku, které sama popisuje. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ať už jde o upoutávku na film, knihu, či samostatný krátký "dokumentární" film, ani v jednom případě nic nezastírá fakt že jde o informačně sice ne zcela nezajímavou záležitost, ale rozhodně prodávanou tím samým (!) způsobem který kritizuje, navíc zalitý tunami patetických prohlášení, brečících dětí, a jasných a jednoduchých rad jak dojít ke spasení. Tudíž hlavní otázkou zůstává, proč je pod to podepsaný Alfonso Cuaron, který má doufám na víc. ()

Tichoza

všechny recenze uživatele

The Shock Doctrine je dvouhodinovy dokument podle knihy The Shock Doctrine - Rise of disaster Capitalism od Naomi Klein. Odkaz ktery zde najdete je pouze na 6min trailer. Bohuzel jak se mi uz mnohokrat osvedcilo, databaze dokumentu je na techto strankach hodne slaba a nekdy nepravdiva...jako v tomto pripade... ()

Merzin

všechny recenze uživatele

Díky příspěvku od Tichoza jsem odebral svoje hodnocení. Komentář měl jít na jím jmenovaný film, který rozhodně neobsahuje jen pár znepokojivých videí. A i když je ten "kraťas" výtažkem z toho filmu, tak nedopovídá jeho vyznění... ()

Reklama

Reklama