Reklama

Reklama

Saw Rebirth

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Horor
USA, 2005, 6 min

Obsahy(1)

Jedná se o animovaný 6ti minutový ''comics'' - statické obrázky u kterých se objevuje text v podobě bublin u osob, které zrovna mluví. Obsah, jak již název napovídá, se zaměřuje na obyčejného člověka, kterému život hází klacky pod nohy, díky čemuž našel nový smysl života a stal se (zrození) Jigsawem a rozhodl se měnit a napravovat životy jiných. (Pishin)

(více)

Recenze (36)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Už samotný komiks nevnáša do sveta Saw nič nové, čo by ešte skalný fanúšik série nevedel. Nápad sfilmovať jeho políčka do krátkeho filmu už potom môže byť akokoľvek originálny, rovnako ako čoraz zbytočnejšie pokračovania ale bez hlasu Tobina Bella nemá žiadnu šancu skutočne zaujať. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zrodenie Jigsawa nám ponúkli tvorcovia formou obrázkov skladajúceho sa puzzle v podaní ako zo stránok komixu s textom vypisujúcim sa súbežne s rozprávaním Johna a jeho prerodu na Jigsawa od neškodného inžiniera, cez hádku s priateľkou a zistenie nádoru až po naplánovanie dokonalej hry. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +hudba, zajímavé zpracování, Jigsaw -moc rychlé (nestíhal jsem poslouchat, číst a ještě se dívat na obrázky), a podruhé se mi do toho nechce/// Hmm, no mrknul jsem na to, ale moc mi to nedalo. Není to nic zásadního. Zpracování sice zajímavé, takové ale mohlo být u čehokoliv jiného. Raději dám přednost filmu./// Celkem 49%/// ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná srajda jako poslední díly Saw. Je to zbytečný, nudný a moc krátký na to abych si z toho něco odnesl. Navíc to působí neuvěřitelně debilně, ty roztřepaný okénka bylo naprosto nevhodný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je tam JEHO hlas. A to je tak všetko. Ale veď v podstate to vzniklo v časoch, keď prišli na svet najhoršie časti série (2,3)... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

komiksová kravina, která se dá zkouknout na youtube. Mrknul jsem na to jen ze zvědavosti a měl jsem dost. Někdo si chtěl trošku zavzpomínat na staré komiksové časy a udělal si z toho řiť. Dokonce to má i dabing a vlastní cover:)) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco první kraťas série Saw byl velmi povedeným dílem, tak ten druhý nemá vlastně nic, co dělá Saw Sawem. Ano ozývá se Jigsawa hlas, ale to je tak všechno. Sice animované komiksy skutečně můžu. Co můžu, mám je rád. A ani tady není vizualizace špatná. Jen, ten příběh mi nějak uniká. Možná proto, že s hlavní sérií nemám příliš mnoho zkušeností. Pak by se dalo říct, že Rebirth je pouze a pouze pro fanoušky a znalé série. Z hodnocení, ale lze soudit, že ani pro ty, to není příliš dobrá ochutnávka doplňku. Obsah nemá nic zvláštního ani zajímavého. (42 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nuž veru takto asi nejako vznikol človek neskôr známy ako skladačkový vrah alias Jigsaw, veľmi slušné spojenie komiksu s príbehom ale toto je skôr určené fanúšikom. ja si osobne radšej prečítam nejákych tých watchmenov a ako film kuknem mlčanie jahniat. ale inak dá sa ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sfilmovaný komiks, ktorý môže slúžiť aj k zamysleniu, no mne veľa nedal, je to taká trápna zbytočnosť, tiež ma to nebavilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Predkladať divákovi v podobe komiksu ,,čo k tomu všetkému viedlo,, je nápad síce zaujímavý, ale ak sa fanúšik série nedočká toho, čo túto franchise tvorí, je to iba zbytočná nuda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné mlátenie prázdnej slamy alebo snaha vyťažiť z kedysi legendárnej série čo najviac sa minula účinku. Nech aj malo toto spracovanie pôsobiť originálne výsledný efekt za veľa nestál. Nie je to odpad, ale nie je to ani filmový kraťas ktorý by akokoľvek zaujal. Bez hodnotenia to nenechám, ale tentokrát by sa asi zišlo hodnotenie 0, pretože toto ani nepovažujem za film. ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako klacky, který přiživujou oheň Saw série - a ten stále hoří. Pro fanouška nic nového, ale jako tah hezké i hezky zpracované. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Zajímavě a originálně udělané intro pro fanoušky SAW. Krásnej skládačkovo žigulík - viděli jste? :D Vyšlo to v tištěné podobě, nebo původní nápad byl prostě videokomiks? ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a nudný animovaný komiks, který chce propojit a doplnit mezery v příběhu, ale tímto stylem, to moc nefunguje. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pro mě se nejedná o žádný průšvih - komiksovou formou vyprávěný Jigsawův příběh, který určitě nijak nezahanbuje filmovou sérii. Tam naopak zahanbovaly následující díly své předchůdce. ()

Reklama

Reklama