Reklama

Reklama

Myší pohádka

(TV film)
  • Česko Předvánoční noc (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Fantasy
USA, 2002, 47 min

Režie:

Michael Sporn

Scénář:

Earl Hamner Jr.

Hrají:

Mari Devon

Obsahy(1)

Co znamenají Vánoce? Koledy, jídlo, setkání s přáteli anebo dárky? Myší rodinka Atwellů se připravuje na Vánoce. Máma myška vaří, táta zdobí stromeček a děti zlobí. Ale jenom do chvíle, než potkají bájné postavičky, se kterými je čeká báječné dobrodružství… (oficiální text distributora)

Recenze (6)

T2 

všechny recenze uživatele

Asi najviac tam vadí miestami dosť odbitá animácia, príbeh by aj ušiel aj keď nič extra zvláštne neponúkne. /35%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Animovaná televizní pohádka o myší rodince, která se musí přestěhovat do města a zažije zde předvánoční zvláštnosti.   Myší rodinka si žije spokojeně v polích, když tu se objeví bagr a bydlení jim zničí, nejspíše tudy povede dálnice. A tak se myší rodinka vydává do města, kde najde přístřeší u lidské rodiny v jejich domě, a to v době těsně před Vánoci. Rodina má dvě děti, ale také nenasytného kocoura, který rodinku honí. Zachrání se na vánočním stromečku, kde si zatančí s ozdobami a figurkami, aby nakonec byly myši přítomny i příchodu Santa Klause i s jeho elfem. Pohádka trvá 47 minut, a na disku ji doprovází jen možnost úvodního výběru českého, či slovenského menu, trailery na animované pohádky Dragon Hill, Sen noci svatojánské, Lišák Renart, a jako bonus fotogalerie. Obraz není příliš kvalitní. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

To si někdo ze mě udělal asi srandu co? Dobře beru to jako krátkou roztomilou pohádku pro malé děti, ale proboha proč dětem tolik motat hlavy? Nebo to mi vážně chcete říct, že si člověk donesl do domu strom, ve kterém běžně, aniž by si toho někdo všiml, žil pták s hnízdem, nějaká veverka a dokonce medvěd. No to mě podržte. Medvěd se vlezl do stromu, který byl asi tak neskutečně hustý a v nějakém obalu těsnícím hluk, že si ho nikdo nevšiml. Jo potom tu mluvící vílu nahoře a případně elfa beru, to do pohádky patří, ale tím předchozím mě autoři dojali. Ovšem pak přišla ještě vetší pecka, když přijel Santa a začal zpívat super moderní písničku a uviděl ho tatínek s maminkou a zpívali si s ním. Tak to už jsem opravdu vybuchla smíchy. A to nemluvím ani o animaci, která je přímo do nebe volající. Ale 2* za to, že je to aspoň krátké, ty myšky byly roztomilé, začátek vypadal velmi slibně a děti to kupodivu baví, ač jsem se tomu divila. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabšia animácia, ktorú ospravedlňuje iba televízna produkcia a to, že prioritou bolo asi vianočné naladenie sa. Čo už ale ospravedlniť nejde, je nezáživný klišovitý príbeh bez zmysluplnejšieho deja a s hlúpymi postavičkami. Radšej by som fandil mačke chytajúcej myši. De facto zbytočný animák. ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Nádherné, kdo má rád myši a Vánoce, to mu se musí líbit. Pohádka pro děti jak dělaná. Dobrodružství polních myší v novém domě, kde se postupně dozvídají, co to vlastně Vánoce jsou... ()

Reklama

Reklama