Reklama

Reklama

Blondýnka Kate a její partner Brad spolu žijí už několik let, užívají si života a v jednom mají jasno. Oba pocházejí z rozvedených rodin, a tak sami nechtějí žádnou svatbu, žádnou klasickou rodinu, žádné děti, žádné příbuzné. A to znamená i žádné Vánoce v rodinném kruhu. Proto se každý rok omluví svým rozvedeným rodičům i zbytku příbuzenstva a odletí si užít svátky k moři. Letošní cesta na Fidži však skončí dřív, než začala, kvůli mlze byly všechny lety zrušeny. Bradovi a Kate se nepodaří sehnat žádnou náhradní dopravu, navíc je osloví televizní reportérka do živého vstupu k situaci na letišti. Vzápětí jim začnou volat příbuzní, kteří je viděli v televizi, a tak dvojici nezbývá nic jiného, než slíbit, že během jednoho dne oslaví čtvery rodinné Vánoce. Jsou odhodlaní zkrátit návštěvy na minimum, ale netuší, co všechno je čeká. (TV Nova)

(více)

Recenze (329)

Jurcekk odpad!

všechny recenze uživatele

Aj Kaja povedala že druhý najhorší film v dejinách. Andrejka chce jednu hviezdu. Vraj za námahu. To isto !!! ( Dolu nižšie čítam: Rozpočet: 80 miliónov. KU..A !!! ) ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Špatný film skrz na skrz. Nezachránila to ani Reese Witherspoon. Opravdu nejlepší recept jak si zkazit Vánoce je pustit si tuhle hrůzu. ()

Nellie Lovett 

všechny recenze uživatele

[Trochu spoiler, pokud je to u takového filmu možné :)] Chápu, že ani jeden z hlavních hrdinů nechce trávit Vánoce se svojí rodinou. Přežila bych i ten přiblblý humor. Co ale opravdu nechápu je, proč se hlavní hrdinka na konci nadšeně vrací ke svému příteli, který ji na příšerných návštěvách nedokáže podržet, ponižuje ji a ještě jí to "odpustí". ()

dennuska 

všechny recenze uživatele

Není pravda, že nejde udělat dobrá vánoční romantická komedie. Tisíckrát omílaná Láska nebeská zůstává paradigmatem pro všechno. Ovšem, když si vypíšete seznam všech filmových klišé - polozbořený dům, dětské zvratky či přespříliš šílené příbuzné - a lupnete je do jednoho filmu, tak už není pomoci. ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu byla vtipná jízda , která měla pomálu chyb. Člověk se zasmál , film pěkně ubíhal , prostě vánoční komedie jak má být. Pak se ovšem odjelo za rodinou Witrspůnů a pohádky byl konec. Dále už film kolísal na hranici odpadu. Když to všechbo sečtu slabé a průměr si to nezaslouží. 40%. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Reese je skvělá obzvláště, když odhazuje malé smrady v (s)kakacím hradu. Jinak vcelku průměrná komedie obohacená pěkným vánočním představením o neschopné panence Marii. Film sám by bez dvou hlavních představitelů a bez čtyř perfektních herců hrajících jejich rodiče stál v podstatě za hovno. Jenže ti herci tam jsou a díky nim je to vskutku komedie, kterou si dokážu zamilovat. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční komedie, která mě dokazala dobře pobavit. Je sice pravda, že se nejedná o žádný našlapaný nářez, kdy se budete smíchy za břicho popadat, každopádně několik vtipných okamžiků se zde vyskytuje a celkově si mě film svou vánoční atmosférou a nenáročným humorem získal. Příběh díky povedenému námětu určitě potěší. Úplně živě si dokážu představit, jak musí být hektické oslavit Vánoce na čtyřikrát. Škoda jen, že ke konci děj trochu ztrácí dech. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně příjemná a dost vtipná vánoční komedie. Jak už to u mě bývá Vince mě vždy rozesměje. Myslím že to nevyšlo jenom jednou u spermabanky, jinak se díky tomuhle vysokému chlapíkovi vždycky hrozně nasměju. Tentokrát to nebylo jiný zase byl nejlepší ve filmu a převážnou část vtipných scén je v režii Vince. Resse Witherspoon byla taky velmi vtipná. Ale musím říct že jako pár nebyli moc uvěřitelní. Mám rád takovýhle komedie s vánoční tématikou. Je to takový rozptýlení od těch klasik co vidím každý rok. A Čtvery vánoce jsou super komedie u které jsem se často smál. Pro mě rozhodně splnila účel. První dvě návštěvy byli extrémně vtipné a vypadalo to že to bude dokonce jedna z nejlepších komedií co jsem mohl vidět, ale od konce druhé návštěvy klesl film o hodně procent dolů a už se z toho stává průměrná komedie. Ale i tak si mé čtyři hvězdy zaslouží. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejmilejších komedií. Film, který krásně graduje a po první scénce si říkáte, že nic horšího se nemůže stát. A ejhle, tumáš čerte kropáč. A i když je zakončení trochu vánoční, nejedná se o žádnou masturbaci a máchání diváka v moři emocí. Prostě ne všichni musí na povel milovat vánoce nebo rodinu, s tím se vždy rád ztotožním. Jediné, co se dá vytknout, je tradiční užvaněnost pana Vaughna. Njn. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Hlavním tahákem tohoto filmu asi měli být Reese a Vince. Příběh by nebyl špatný. Ale proč proboha tři rodiny ze čtyř jsou snad úplně dementní? To je fakt americká střední třída tak ubohá nebo se jen rádi parodují? Mně to vtipné nepřipadá. ()

k0dl 

všechny recenze uživatele

Ne, nepůsobí to vánočně a ne, opravdu v tom moc romantiky není. Nebýt slušných herců ve vedlejších rolích, ani by to nestálo za řeč. ()

Barushka79 

všechny recenze uživatele

Bezvadnej film.......................Reese Wirherspoon a Vince VAughn...............moc jim to spolu slušelo....................JMELÍ, JMELÍ! ()

Marcey199 

všechny recenze uživatele

Roztomile tlusťoučký Vince, roztomile drobounká Reese, roztomile naaranžovaná vánoční atmosféra... Té roztomilosti na mě bylo trochu moc, dala bych přednost lepšímu ději a dialogům. Nicméně jsem se občas pobavila (scény, kdy Vince vidí zvracení mimča jsou dokonale trhlé), ale občas jsem se snažila popohnat čas, aby tahle přezdobená komedie skončila. Dvě hvězdičky za občasné zasmání a sympatickou Reese. ()

Ronka 

všechny recenze uživatele

Keby že za toto platím lístok do kina, tak si asi trhám vlasy. Tento príbeh nemohla zachrániť ani Reese, toto bolo zlé aj na ňu. Priehľadný príbeh, patetické dialógy, jediné zábavné scény obsahoval trailer. Ak sa chcete zasmiať, pozrite si ten.. ak unudiť, pozrite si film. Pre mňa to bola strata času a to dokážem dopozerať aj naozaj hlúpe komédie. Toto ale niekam zaradiť, je problém. Skôr ako smiech, to vyvolalo u mňa pocit smútku nad Reese a Vincom, ktorý si naozaj mohli tento film odpustiť. Viac ako jednu hviezdičku tomuto vážne nedokážem dať a aj to len za tie vtipné scény, ktoré obsahoval trailer. ()

Související novinky

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama