Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na tenké hranici mezi zábavou, kýčem, debilitou a svérázným osvětovým pořadem. 1) 33letý pěkný Edward Norton (nosorožec Smoochy) a 51letý Robert Williams v záporné roli (Duhový Rudolf) jsou zárukou, že u filmu navzdory jeho přiblblému obsahu vydržíte. You can't change the world but you can make a dent. 2) Film diváka i poučí, jak správně pojmenovat nejlepšího přítele chlapa: What are you, blind? It's a cock! It's not a rocket, you sick fuck! It's a cock! Look. It's a cock and balls! A dick! Chorizo and the huevos! It's a big stiffy! It's a penis! Penis maximus! A willie! A weenie! Mr. Jiggle Daddy! The one-eyed wonder weasel! Don't you see that? It's Jimmy and the twins. Rumple Foreskin. He made this. It's made from dil-dough. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Úlet hodný nepochopeného génia, zde v podání DeVita. Nápad a obsazení se jeví skvostně, čekáte nával sarkastických narážek, co Vám utuží cynickou duši, ale... Po celý čas mi hlavou běžel pocit, že se ta pravá legrace teprve rozbýhá, že to "nemastné, neslané" se změní, jenže marná sláva. Smoochy patří do šuplíku průměrných komedií, které neurazí a na jedno podívání nenudí. Při tom složení mi to však přijde jako neodpustitelné zahození potenciálu. ()

Reklama

Red Meat 

všechny recenze uživatele

Pamatujete ještě na plyšové postavičky Jů a Hele ze Studia Kamarád (později Rosa), jež druhdy vysílala ČT? Tak si teď představte, že se pod těmi legrační kostýmy skrývali dva sjetí týpci, kteří chlastají, mluví sprostě, táhnou to s mafií, na děti kašlou, protože jim vesměs jde jen o prachy, stejně tak jako producentce pořadu, která ráda poskytne své sexuální služby, aby tak dopomohla své kariéře... Tak takhle nějak to vidí odvěký cynik Danny DeVito, který se tentokrát rozhodl zničit nám iluzi o dětských pořadech a natočil toto originální dílko, nasáklé pro něj tak typickým, skrznaskrz černým a škodolibým humorem. A je to film opravdu schizofrenní, když jednu chvíli sledujeme roztomilého růžového nosorožce, jak baví děti a "rozdává lásku" v "báječné" televizní show, kterou bych směle doporučil své čtyřleté sestře, a v zápětí vidíme jak protagonisté této show v reálném životě fetují, kradou a nezřídka kdy vraždí, to vše v podání špičkových hereckých hvězd. Tento film prostě musí každý správný cynik ocenit! ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Zlomyslný permoník Danny DeVito tentokrát plive jedovaté sliny do zákulisí dětské televize, kde je to zjevně samý svár, intrika a špína. No, přiznám se, že jsem čekal o dost víc, ale promarněný čas to není. Ze show Duhového Randolpha přímo prýští trapnost, ne nepodobná Kouzelné školce. A vůbec, ten film vyvolává spoustu závažných otázek a vrhá temný stín pochybnosti na českou plyšáckou televizi. Co stálo za někdejším náhlým odchodem Štěpánky Haničincové z Kuřátek? Neměli v tom prsty Jů a Hele? Žížala Julie? Nebo snad sám Čertík Bertík?!? 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice to je vicemene kravina, ale me to docela bavilo. Pribeh sice neni kdovi jak uzasnej, nicmene par zajimavejch napadu se tu najde, obcas se povede nakej paradni forek a cely je to ladeno trosku cernohumorne. Hlavnim plusem filmu je ale obsazeni. Neskutecne dobrackej Norton, vetsinou pusobici spis jak idiot byl paradni protihrac magorovi Williamsovi, kterymu to sice nejde jak v Krali rybari, ale i tak dava nadprumer. Treti, kdo me zaujal, je Vincent Schiavelli v roli zhulenyho bezdomovce a zabijaka. Celkove, ackoliv vsichni zucastneni maj na svym konte o moc lepsi film, tak kdyz primhourim jedno oko, tak to na 4* bude. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V původní verzi scénáře byl Smoochyho (Edward Norton) kostým oranžový. (Avalon820)
  • Choreografii použitou v závěrečné bruslařské scéně má na svědomí kanadský bruslař Elvis Stojko. (Avalon820)

Reklama

Reklama