Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito má evidentně hodně divnej smysl pro humor a i přesto, že dostal do filmu Robina Williamse a Edwarda Nortona mě nedokázalo natolik uspokojit, abych tenhle film dokázal vnímat jako komedie. Nicméně scéna, kde Smoochy vlítne před nácky byl fajn. Škoda jen, že byla natočena poměrně dost nevtipně. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film má dvě základní chyby. Je o ničem a o dost delší než by měl být. Takto se výborné scény zcela ztrácejí ve zdlouhavých pasážích kdy se naprosto nic neděje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice to je vicemene kravina, ale me to docela bavilo. Pribeh sice neni kdovi jak uzasnej, nicmene par zajimavejch napadu se tu najde, obcas se povede nakej paradni forek a cely je to ladeno trosku cernohumorne. Hlavnim plusem filmu je ale obsazeni. Neskutecne dobrackej Norton, vetsinou pusobici spis jak idiot byl paradni protihrac magorovi Williamsovi, kterymu to sice nejde jak v Krali rybari, ale i tak dava nadprumer. Treti, kdo me zaujal, je Vincent Schiavelli v roli zhulenyho bezdomovce a zabijaka. Celkove, ackoliv vsichni zucastneni maj na svym konte o moc lepsi film, tak kdyz primhourim jedno oko, tak to na 4* bude. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Zlomyslný permoník Danny DeVito tentokrát plive jedovaté sliny do zákulisí dětské televize, kde je to zjevně samý svár, intrika a špína. No, přiznám se, že jsem čekal o dost víc, ale promarněný čas to není. Ze show Duhového Randolpha přímo prýští trapnost, ne nepodobná Kouzelné školce. A vůbec, ten film vyvolává spoustu závažných otázek a vrhá temný stín pochybnosti na českou plyšáckou televizi. Co stálo za někdejším náhlým odchodem Štěpánky Haničincové z Kuřátek? Neměli v tom prsty Jů a Hele? Žížala Julie? Nebo snad sám Čertík Bertík?!? 60% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Smoochy je do první třetiny nemastný neslaný, ale druhá něco-přes-polovina to uspokojivě vynahradí. Vochcávačka s -SPOILER- náckovským publikem je zatraceně vtipná, to je taky jediný moment kdy je tenhle film fakt srandovní. Když vezmu herce, tak kraluje zločinecký Robin Williams (tohle vzezření mu sekne) a nepřekvapivě Ed Norton.... ten mě ale vzhledem k chování svého charakteru tou přehnanou morálností občas štval. Horší to je s nevýrazným Danny DeVitem. Celkově vzato blbý rozjezd, nakonec jsem ale spokojený. A bacha DON'T FUCK WITH THE WRONG RHINO! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková dětinská blbůstka s celkem hvězdným obsazením, kde si Robin Williams i Edward Norton střihli docela povedený role a oboum to fakt šlo. Jinak to ale už za moc nestojí, občas to je zábavný, občas otravný a občas nudný. Ale navozování takový hravý a pohodový atmosféry se tomu fakt odepřít nedá ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Komedie říznutá krimi. Edwardovi komedie perfektně sedí a dokázal s klidem ztvárnit i jiný typ postavy. Jako Sheldon Mopes je rozkošný:) Dokonalou hereckou trojku doplňují Robin Williams a Danny DeVito. Film má spoustu úsměvných momentů a dialogů, a i když je to v podstatě taková blbůstka, je zábavná a milá. Kdyby byl Smoochy natočen dříve než Kult hákového kříže, řekla bych, že je až neuvěřitelné, jak se z toho sympatického, dobrotivého a počestného mladíka jménem Sheldon Mopes, jednoho dne stal svalnatý chlapík s vyholenou hlavou a hákovým křížem vytetovaným na prsou, jménem Derek Vinyard. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek jako by byl pro děti. Postupně se to přehoupává do krimi části. Každopádně to jako celek působí strašně hloupě a přiblble. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Absolútne rulézna úchylná vulgárna zvrhlosť. Ak sa Vám páčia časti z The Simpsons, kde je hlavnou postavou Krusty a jeho show, toto si zamilujete. Zfetovaní, zvrhlí a nadržaní narušenci v úchylných kostýmoch zabávajú deti a popri tom zabíjajú konkurentov. Film si krásne usiera z biznisu s deťmi a ľudí, čo sú za tým. Oscara tomu, kto robil tie dementné halogénové kulisy. Niečo tak zvrhlé sa nevidí. Pardon, ešte tu máme masky a debilné piesne. Teletubbies 4ever! Film by nebol tak úžasný bez hercov. Robin Williams je skorumpovaný slizký hajzel, ako to vie iba on. Edward Norton je, ako povedala jedna postava, tak "úchylne morálny", že si ho hneď zamilujete. Trochu som sa obával toho, že bude hrať v takomto filme, ale vyšlo to na sto percent. Danny DeVito je geniálny slizoun a Vincent Schiavelli ako sfetovaný detský bavič je dokonalý. Geniálna úchylnosť v štýle Krustyho - buď to milujete, ale nie. Zvrhlá nádhera. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uzasna "DeVitovina" se skvelym Robinem Williamsem a sympatickym Edem Nortonem. Cernocerna komedie z prostredi infantilnich show pro deti, kde se zvrhlost a zvracena mysl roztodivnych charakteru prolina s pestrobarevnym svetem detskych estrad. A scena kdy se dobrotivy Smoochie ocitne na setkani nacistu je bez chybicky. Na plnych pet hvezdicek to neni, ale na velmi slusne ctyri urcite. HEIL SMOOCHIE! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vypadá jako pro děti už podle toho, jak v něm Edward Norton nosí kostým nosorožce Smoochyho.Ten je ostatně stále více oblíbený, než už okoukaný Duhový Rudolf z nejsledovanější dětské televizní show. Jenže pozor, nenechte se mýlit, režíruje Danny DeVito, autor proklatě černých komedií a ani tahle pro dětského diváka není. Zneuznaný herec totiž žárlí na mladšího a úspěšného kolegu, že mu vzal jeho popularitu a slávu, a tak se schyluje k vraždě. Robin Williams a Edward Norton stojí proti sobě v černé komedii, která rozhodně zábavná je, ale přesto z ní v paměti moc neutkví. Především Robin Williams sarkasticky hláškuje a jeho nenávist k neoblíbenému konkurentovi je vtipně podaná a občas z ní zamrazí, přestože film, i přes svůj smyšlený námět, má náběh do reality a klidně by se mohl stát. Mně ve filmu chyběl nějaký extra režijní moment. Měl jsem často dojem, že DeVitova režie plně nevyužívá potenciálu zajímavého námětu a háže jeho postavy do groteskní karikatury. Herci a námět měl na to, aby vzniklo něco dost zajímavého, ale přece jen od reálného základu se poměrně rychle upustilo a výsledkem je nedůrazně pojatý film s řadou vtipných hlášek a momentů. Jako celek to precizně nefunguje. 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

V úvodních minutách jsem se hrůzou třásl, na jakou blbost jsem to zase narazil. Naštěstí se s přibývající stopáží snímek více a více zlepšuje, a to ve všech směrech. Výrazně zajímavějším se stává jednak děj a jednak mi pozvolna začala vibrovat bránice z vtípků, které byly lepší a lepší. Norton si zde střihl vskutku zajímavou roličku. Celkem zajímavá kombinace postavičky z dětské televizní show a krutého gangsterského podsvětí. Rozhodně originální počin, který drží hodně nahoře několik fantastických herců navzdory nepříliš promakanému průběhu. Lepší dvě hvězdy. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Šílené svým zjevem, typický DeVito (coby režisér).. ale svým způsobem uhrančivé - a to především díky Nortonovi. Kdybych to tu neviděl, tak bych film zařadil někam do počátku devadesátých let - a ne do nového milénia. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nehorázně jsem se pobavil nad postavou Duhového Rudolfa který stvárnil magor Robin Williams. Je to dobrá komedie otom jak chce určitá skupina lidí dostat ružového nosorožce. Je to prdel. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Úlet hodný nepochopeného génia, zde v podání DeVita. Nápad a obsazení se jeví skvostně, čekáte nával sarkastických narážek, co Vám utuží cynickou duši, ale... Po celý čas mi hlavou běžel pocit, že se ta pravá legrace teprve rozbýhá, že to "nemastné, neslané" se změní, jenže marná sláva. Smoochy patří do šuplíku průměrných komedií, které neurazí a na jedno podívání nenudí. Při tom složení mi to však přijde jako neodpustitelné zahození potenciálu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to slabé. Jsou zde postavy, jejichž vývoj je na první pohled jasný, je zde příběh, který je přeplácaný, ale vlastně nic moc neřekne a v konečném důsledku je poměrně jednoduchý. Tohle není něco, co by mělo člověka ohromit a už vůbec to nebude mít nějaký namáhavý dopad na jeho bránici. Ani ty dojemné momenty zde nefungují. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na tenké hranici mezi zábavou, kýčem, debilitou a svérázným osvětovým pořadem. 1) 33letý pěkný Edward Norton (nosorožec Smoochy) a 51letý Robert Williams v záporné roli (Duhový Rudolf) jsou zárukou, že u filmu navzdory jeho přiblblému obsahu vydržíte. You can't change the world but you can make a dent. 2) Film diváka i poučí, jak správně pojmenovat nejlepšího přítele chlapa: What are you, blind? It's a cock! It's not a rocket, you sick fuck! It's a cock! Look. It's a cock and balls! A dick! Chorizo and the huevos! It's a big stiffy! It's a penis! Penis maximus! A willie! A weenie! Mr. Jiggle Daddy! The one-eyed wonder weasel! Don't you see that? It's Jimmy and the twins. Rumple Foreskin. He made this. It's made from dil-dough. ()

Reklama

Reklama