Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

Yoss 

všechny recenze uživatele

Chutne cynicke s presnou davkou cierneho humoru - "Vyj.... si s nespravnym nosorozcom!". Detsky zabavny program a jeho zakulisie, ale s pohladom na vec, aky by ste necakali. Danny DeVito si to patricne uzil, ako aj zvysok hereckeho ansamblu. Parkrat som sa ozaj schuti zasmial (scenky s náckami ci plysovym penisom boli ozaj vyborne:-) Nie je to komedia pre kazdeho, ale ak mate radi tie ine, trochu uchylne, uletene a pritom nenapadne, urcite si to pozrite, odporucam :-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

V úvodních minutách jsem se hrůzou třásl, na jakou blbost jsem to zase narazil. Naštěstí se s přibývající stopáží snímek více a více zlepšuje, a to ve všech směrech. Výrazně zajímavějším se stává jednak děj a jednak mi pozvolna začala vibrovat bránice z vtípků, které byly lepší a lepší. Norton si zde střihl vskutku zajímavou roličku. Celkem zajímavá kombinace postavičky z dětské televizní show a krutého gangsterského podsvětí. Rozhodně originální počin, který drží hodně nahoře několik fantastických herců navzdory nepříliš promakanému průběhu. Lepší dvě hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito má evidentně hodně divnej smysl pro humor a i přesto, že dostal do filmu Robina Williamse a Edwarda Nortona mě nedokázalo natolik uspokojit, abych tenhle film dokázal vnímat jako komedie. Nicméně scéna, kde Smoochy vlítne před nácky byl fajn. Škoda jen, že byla natočena poměrně dost nevtipně. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Úlet hodný nepochopeného génia, zde v podání DeVita. Nápad a obsazení se jeví skvostně, čekáte nával sarkastických narážek, co Vám utuží cynickou duši, ale... Po celý čas mi hlavou běžel pocit, že se ta pravá legrace teprve rozbýhá, že to "nemastné, neslané" se změní, jenže marná sláva. Smoochy patří do šuplíku průměrných komedií, které neurazí a na jedno podívání nenudí. Při tom složení mi to však přijde jako neodpustitelné zahození potenciálu. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia DeVitova ciernocierna komedia, ktora ma vsak okrem vyborneho nametu a scenara pri sebe aj dva obrovske tromfy a to slizkeho zaporaka Robina Williamsa a opat skveleho Edwarda Nortona s jeho supermoralnym dobrakom. Davam 4,5/5* jednak preto, ze som sa vyborne bavil a pri tom som sa stihol aj zamysliet a to je opat viac ako by som cakal. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Poslední film ve kterém si zahrál Richard Hamilton. (Pumiiix)
  • V původní verzi scénáře byl Smoochyho (Edward Norton) kostým oranžový. (Avalon820)

Reklama

Reklama