Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový film,který v sobě míchá nepřeberné množství stylů,a kupodivu vesměs fungují.Především jde ale o zábavu.K tomu napomáhá i plejáda zúčastněních hvězd a především Ed Norton opět potvrdil,že zahraje všechno,i takhle obyčejnou postavičku.Ikdyž je to celé trochu naivní,pár opravdu vtipných i dramatických scén se zde najde,Robin Williams chvilkama fakt nechutně přehrává,ale spád i myšlenku to celkově má,takže házím do pytle s nápisem:Lepší průměr určený pro inteligentní zábavu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to slabé. Jsou zde postavy, jejichž vývoj je na první pohled jasný, je zde příběh, který je přeplácaný, ale vlastně nic moc neřekne a v konečném důsledku je poměrně jednoduchý. Tohle není něco, co by mělo člověka ohromit a už vůbec to nebude mít nějaký namáhavý dopad na jeho bránici. Ani ty dojemné momenty zde nefungují. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dalsia DeVitova ciernocierna komedia, ktora ma vsak okrem vyborneho nametu a scenara pri sebe aj dva obrovske tromfy a to slizkeho zaporaka Robina Williamsa a opat skveleho Edwarda Nortona s jeho supermoralnym dobrakom. Davam 4,5/5* jednak preto, ze som sa vyborne bavil a pri tom som sa stihol aj zamysliet a to je opat viac ako by som cakal. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vypadá jako pro děti už podle toho, jak v něm Edward Norton nosí kostým nosorožce Smoochyho.Ten je ostatně stále více oblíbený, než už okoukaný Duhový Rudolf z nejsledovanější dětské televizní show. Jenže pozor, nenechte se mýlit, režíruje Danny DeVito, autor proklatě černých komedií a ani tahle pro dětského diváka není. Zneuznaný herec totiž žárlí na mladšího a úspěšného kolegu, že mu vzal jeho popularitu a slávu, a tak se schyluje k vraždě. Robin Williams a Edward Norton stojí proti sobě v černé komedii, která rozhodně zábavná je, ale přesto z ní v paměti moc neutkví. Především Robin Williams sarkasticky hláškuje a jeho nenávist k neoblíbenému konkurentovi je vtipně podaná a občas z ní zamrazí, přestože film, i přes svůj smyšlený námět, má náběh do reality a klidně by se mohl stát. Mně ve filmu chyběl nějaký extra režijní moment. Měl jsem často dojem, že DeVitova režie plně nevyužívá potenciálu zajímavého námětu a háže jeho postavy do groteskní karikatury. Herci a námět měl na to, aby vzniklo něco dost zajímavého, ale přece jen od reálného základu se poměrně rychle upustilo a výsledkem je nedůrazně pojatý film s řadou vtipných hlášek a momentů. Jako celek to precizně nefunguje. 60% ()

Red Meat 

všechny recenze uživatele

Pamatujete ještě na plyšové postavičky Jů a Hele ze Studia Kamarád (později Rosa), jež druhdy vysílala ČT? Tak si teď představte, že se pod těmi legrační kostýmy skrývali dva sjetí týpci, kteří chlastají, mluví sprostě, táhnou to s mafií, na děti kašlou, protože jim vesměs jde jen o prachy, stejně tak jako producentce pořadu, která ráda poskytne své sexuální služby, aby tak dopomohla své kariéře... Tak takhle nějak to vidí odvěký cynik Danny DeVito, který se tentokrát rozhodl zničit nám iluzi o dětských pořadech a natočil toto originální dílko, nasáklé pro něj tak typickým, skrznaskrz černým a škodolibým humorem. A je to film opravdu schizofrenní, když jednu chvíli sledujeme roztomilého růžového nosorožce, jak baví děti a "rozdává lásku" v "báječné" televizní show, kterou bych směle doporučil své čtyřleté sestře, a v zápětí vidíme jak protagonisté této show v reálném životě fetují, kradou a nezřídka kdy vraždí, to vše v podání špičkových hereckých hvězd. Tento film prostě musí každý správný cynik ocenit! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Poslední film ve kterém si zahrál Richard Hamilton. (Pumiiix)
  • Choreografii použitou v závěrečné bruslařské scéně má na svědomí kanadský bruslař Elvis Stojko. (Avalon820)

Reklama

Reklama