Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenci kolem Johnnyho Knoxvilla jsou tu s dalším počinem nesoucím název Jackass 2.5, kde jako obvykle provádí bláznivé až nechutné kousky. Snímek by mohl nést nzev také "Co se nevešlo do Jackass Number Two". Objevují se zde také rozhovory s "tvůrci". (V-Ray)

Recenze (52)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Jackass a jejich partičku rád, ale tohle zprznění jde mimo mě. Vím, že 2.5 obsahuje věci, které se do dvojky nevešly, ale dle mého měly zůstat zakopány nebo spíš utopeny na dně Orlíka a vylovit je měli snad už jen nadpřirozené bytosti, aby uviděli, čím se lidé před tisícovkou let bavili. Jediná scéna stojí za to, když na mohutnou gorillu na Toi-Toi hajzlu útočí malými letadélky. To jediné stálo za to, u toho jsem se opravdu smál. Jenže to co přišlo poté, sice má co společného s Jackass a jsou i horší, ale nechutnosti jdou mimo mě. Mám je rád, ale čeho je moc, toho je příliš. Tohle už prostě a jednoduše přehnali. Na druhou stranu jim je to ukradené, ukáží všechno, je to jejich styl a toho se cení. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jackass mám rád a vždycky se pobavím. Bohužel Jackass 2,5 mne zklamal. Je vidět, že to bylo slátané ze zbytků z ostatních dílů. Prostě vzali odpad a udělali z toho další díl! NUDA!!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle uz je vcelku slabota. Nejaky originalni napady se moc nekonaj, vtipnejch kousku tu je taky jen par a nechutnosti jsou sice nechutny, ale ne nejak extremne, takze to neni zajimavy. Navic vetsinu casu to je vyplneny pouze kecama a smichem protagonistu, ktery se u toho museli bavit desetkrat vic nez ja. Sice se jedna pouze o zbytky z druhyho dilu, ale i tak to mohlo bejt lepsi, takle jen 3*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

BACHA, nečekejte plnohodnotný Jackass. Tohle bych přirovnal k dalšímu bonusu co se nevešlo do filmu (ještě že mě nenapadlo objednat si to po Amazonu). I s dvokou, tímhle a tím na DVD dvojky by to mělo celkem už tak 3 hodiny, se všemi bonusy tak 4, takže úctyhodný z tohohle pohledu. Komenty ve stylu že už je to nuda jsou zcestný, protože tohle lze brát prostě jen jako lahůdku, bonus, dokument, nebo jak chcete. Konkrétně v 2.5 je i pár scének z Wildboyz, celkově bych spíš řekl že to stojí za vidění jen pro hardcore fans, jinak spíš ruce pryč ať si nezkazíte dojem. Za nejlepší bych označil stunt 'fakír Ehren'. Dávám 4 za to že to vůbec vydali, potažmo ještě vlastně za dvojku. A těšme se na trojku! ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

To co se nevešlo do filmu Jackass 2. Tak se dá charakterizovat tohle šedesátiminutový dílo. Bohužel všechny lepší kousky se objevily ve filmu a proto se nedá očekávat moc převratnejch věcí. Průměr. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tyhle zbylé scény z druhého dílu raději měly zůstat někde hluboko pod zemí. Nebezpečné kousky (když nepočítám dvě scénky s hady) už úplně nahradily ty nechutné a k smíchu to je tak maximálně samotným aktérům. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tohle byl takový dokument, kde Jackass popisovali zážitky z natáčení dvojky a do toho dali pár klipů, které se do dvojky nevešly. Nebylo to ono jako v předchozích dílech. Hodně mluvení a málo opičáren, ale i tak se tam našlo pár dobrých vylomenin. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hlavně nesmíte spát, když jsou kolem Jackass!'' Tahle v tiché hrůze vyslovená věta vysvětluje ledacos :-). Kluci totiž nejdou mimo plnění šílených výzev jen po sobě, ale i po celém štábu. Sám kamaeraman vypráví, že nejlépe se mut očilo s pevnou zdí za zády, protože měl možnost kontrolovat celý prostor kolem sebe a nikdo jej nemohl překvapit na šesti hpodinách :-) ! Tenhle film je slepen z různých kousků a je to na něm znát. Mezi výzvami jsou komentované vsuvky jednotlivých aktérů jak jsme zvyklí z filmů o filmech. Bohužel z těch střípků je toho málo kvalitního a snad to není ani náhodou, že mezi těmi zbytky jsou spíše dost fekální věci, které já nemusím a na Jackass jsem je vždy bral jako nutné zlo. Vidět jen tento film, musel bych si asi o zvrhlé dekadentní americké znuděné mládeži (oni jsou to dnes už ale dospělí chlapi) ledacos. Začátek s Pattonem mně ale bavil. Dávám tedy za jednu hvězdu, tentokráte nic moc hoši...  * ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Mam kluky z Jackass hrozne rada a pokazdy se u tech kravin, co vyvadej, tlemim jak retardovana :) Kazdopadne tohle byla ale blbost. Je to jenom par hodne slabejch scenek poslepovanejch dohromady nic nerikajicima recma... Jako jo, hezka parodie na King Konga, fajn zavody na motorkach, ale jinak? Mimochodem, zjistila jsem, ze celulitidu nemaj jenom zensky... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle slovo je podle mě vystihující pod pojmem Jackass! Šílené kousky u kterých zůstává rozum stát velmi (mě teda rozhodně) pobavili. Je to taková malinko hardcore zábava, ale rozhodně neurazila, ba naopak hodně pobavila. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Tohle melo byt bonusem na DVD a koplet Jackas 2 + Jackass 2,5 by si zaslouzil 4* . Takto davam za 3 ...je zde slabsich scen ktere vetsinou vynikaji nechutnosti a vetsinou mely byt soucasti bonusu na 2ce... Pro fanousky povinnost pro ostatni 2* ....hawk ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Sú veci z ktorých asi nikdy nevyrastiem. Jednou z nich je škodoradosť a nadšenie nad kúskami skupinky magorov ktorí si hovoria Jackass. Celou pubertou aj rannou dospelosťou ma seriál aj filmy sprevádzali a človek by si aj povedal, že už by som mal z toho vyrásť, no nič z toho sa nekoná. Po pozretí všetkých častí po veľmi dlhej dobe som dospel k názoru, že ma to bude baviť asi aj ďalších 30 rokov :D 2.5 som predtým nevidel. Ako bonus k dvojke super. Vystrihnuté scénky boli podľa očakávania slabšie (dôvod prečo sa nezmestili do celovečeráku, všakže) ale stále ide o srandu pri ktorej sa dá úchylne zabaviť :D___________ Buď ich milujete alebo nenávidíte. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Je vidět že měli opravdu hodně nepoužitého materiálu. A i když se jedná jen o nepoužité scény ze dvojky a wildboyz, tak je to nářez. Hlavně scéna s fakírem a nechybí tu ani Bamova rodinka. Jediný mínus je možná až příliš mnoho nechutných scének, chtělo by to zase nějaké šílené nápady co byli v jedničce. Jako bungie ve slipech, raketové brusle atd... ()

Reklama

Reklama